13 de maig 2007

Un gerro al cul!




2 Deportivo Eldense: Tomás, Cano, Jesús, Espejo, Arcadio, Pablo, Manolo González, Agustín, Raúl Salas, Abel i Carlos Pérez.
Canvis: Monchi per Abel (65’), Oskiz per Cano (65’) i Saura per R. Salas (70').



2 CF Badalona: Rubén (10), Óscar Ramírez (10), David Sánchez (10), Càmara (10), Macanàs (10), Pons (10), Piti (10), Rubén Casado (10), Encinas (10), Monty (10) i Blanco (10).
Canvis: Besora (10) per Monty (56’), Recio (10) per Macanàs (56’) i Tomy (10) per Encinas (80’)


Àrbitre: Arias Madrid.

Gols: 1-0 Raúl Sales (12’), 1-1 Càmara de penal (60’), 1-2 Besora (63’) i 2-2 Carlos Pérez (83’).



Minut 83. Carlos Pérez treu un córner. La pilota toca un mosquit que passava per allà. Un cop de vent li dóna un efecte inoportú. Rebota en Rubén Casado i en un centpeus que estava fent el seu cau a la línea de gol. Topa amb el pal, intervé la força centrífuga i… gol. Ni gol olímpic ni hòsties. El tio de l’Eldenc ha tingut més llet que la protagonista d’una pel•lícula d’en Nacho Vidal! Em consta que els responsables dels casinos de la província d’Alacant han prohibit l’entrada d’aquest individu als seus establiments per evitar que els faci saltar la banca.
Entre lesions, varicel•les i mala sort ha estat un veritable miracle que el Badalona hagi puntuat.
L’anècdota del matx, però, l’ha protagonitzat una de les jutges de línia. Curiosament era germana de l’àrbitre i aquest ha amonestat diversos jugadors que han intentat seduir-la al llarg dels 90 minuts.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina llàstima tú...

Espero que guanyant al Barça B al Centenari (i, de pas, baixant-los a tercera) puguem ficar-nos-hi, que s'acaba el temps...

Amunt Badalona!

Tots a Sant Adrià si guanyem!

Anònim ha dit...

Laly:
La veritat és que va se run llàstima que ens empatèssin el partit; amb el que va costar de remontar el partit és un pena que acabès aixi, pero de totes maneres tampoc ha sigut tan nefast un empat, estem a un punt de la promoció i encara queden enfrontaments directes, i d'altres que tot i no ser directes són força interessants pels nostres interesos. Ara el que ha de fer l'afició és anar diumenge al camp del centenari i fer que el jugadors sentin el nostre caliu, amb això el partit està guanyat.
Visca el Badalona!!!
Salutacions!!!

Anònim ha dit...

Sento ser pesimista però crec que aquest any la promoció s'ens escaparà per un puntet, a no ser que la flor garigot apareixi, perque tal i com van dir ahir a la tertúlia no només ha de fallar un equip, sinó que tres...
Ara ens enrecordem d'empats o derrotes a casa...
En fi

Llucià Garigot ha dit...

Ei anònim, el tema del gerro dóna'l per fet! Tinc plantats dos testos: un de geranis per portar-lo diumenge al camp i un altre de d'hortènsies per dur-la a Sant Adrià a l'última jornada!!

Anònim ha dit...

Sí, empats a casa com l'Eldenc o el Benidorm o derrotes com la Grama o l'alcoyano han fet mal...

Està difícil, però encara podem.


Ànims!

Anònim ha dit...

Nanu:
No ens podem penedir, del què hem perdut, ara el que toca és guanyar els dos partits que queden.Hem de recordar a tots els aficionats del Badalona, de la nostre ciutat, que Diumenge a la tarda tenim un Final, contra el Barça B.Jo estic convençut de què l´any que ve i serem a 2A si ho donem tot, el somni és possible, però per això hem de lluitar al màxim i omplir el nostre camp, ara més que mai, el Bada necessita el nostre suport.
La història ens ha de retornar a 2A! Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

el que no m´asplique es el penalt que vos van xiular!!
sols el va vore l´arbitre!!