06 de maig 2007

On era la bèstia?


4 CF Badalona: Rubén (10), Oscar Ramírez (10), Alain (10), Càmara (10), Macanàs (10), Pons (10), Rubén Casado (10), Piti (10), Monty (10), Encinas (10) i Blanco (10).
Canvis: David Sánchez (10) per Alain (51’), Besora (10) per Rubén Casado (65’) i Tomy (10) per Blanco (82’).

0 Vilajoiosa: Emilio i 10 més.

Àrbitre: Riverol Pérez. Del col.legi canari…d’on sinó?

Golassos: 1-0, Monty (47’), 2-0, Rubén Casado (52’), 3-0, Blanco (74’) i 4-0 Tomy (87’).


A partir d’ara creuré en la bruxeria!!! Collons com han funcionat tots els remeis que us vaig propasar!!! Ni bèstia negra ni òsties: el Vilajoiosa ens ha intimidat menys que el gosset d’una vella.
Això sí, l’espectacle de debò i la tranquil.litat s’han fet esperar fins a la segona part. Al final dels primers 45 minuts ningú les tenia totes ja que mentre feia el riu del descans he observat signes de neguit entre alguns socis a qui els costava apuntar el seu aparell cap al lloc adequat. El pols tremolós tenia una clara justificació perquè amb 0 a 0 i jugant contra un equip que ens tenia presa la mida...
Però ha estat buidar la bufeta i començar a veure gols gloriosos: Monty, Rubén Casado (no sé com alguns encara el discutiu!!), Blanco i Tomy.
Tot i això encara no hem acabat de trencar tots els maleficis que ens envolten i és que l’equip ha tornat a patir la baixa d’un jugador. No ha estat una sobrecàrrega als abductors, ni tampoc un esquinç al turmell, ni cap lesió lògica fruit de la pràctica de l’esport, no. Javi Recio ha contragut la varicel.la...A aquest pas el proper en caure serà un futbolista que patirà una infecció després que li extreguin una dent de llet.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Laly:
Que ve m'ho he passat aquesta tarda al camp. A més avui s'ha guanyat amb prou solvència un equip que per a mi no ha posat mai setge a la porteria d'un Rubén Martinez més que segur en la seva àrea. Estic amb tu garigot en que no sé com encara poden qüestionar la qualitat del Rubén Casado, aquest noi és incansable, fins i tot lesionat. Quins golassos que ens han brindat els jugadors, Chapeau per a tot el conjunt començant per Francisco. Aviam si aixi tornem a creure en les nostres possibilitats dascendir a 2ªA.
M'ha encantat el golàs de Blanco, ja li tocava que algun li entres dins.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!
Tremola Eldenc que arriben els vigents campions!!!!!!!!!

Llucià Garigot ha dit...

Si que irradies optimisme Laly!!! Així m'agrada!! Endavant les atxes i a per l'Eldenc!!

Anònim ha dit...

Endavant les atxes!!!


És importantíssim guanyar a Elda, amics!

Si treiem un punt allà i enfonsem al c, l'any que ve a segona contra la Reial.

Anònim ha dit...

ante todo felicitar al Sr. Garigot por ser como es un abrazo de toni. Lo siguiente seria los gritos y insultos del partido pasado por parte de betulian no todos pero una parte si , como maximo responsable aprovecho para en tu apartado , pedir disculpas de todo corazon a la Sra. alcaldesa, Mayte arque y Sr. carles sauce.Durante esta semana la cosa a estado movidita con este tema y aunque la gente crea que estamos manipulados por nuestro presidente no es asi os lo puedo asegurar. y lo que mas nos molesta es el ataque desmedido contra el señor Casquete por unos insultos que no cometio a mi como responsable de la peña se me recrimino por estos siendo al primero que le pedi perdon como persona y como maximo responsable de mi club. Aprovecho para saludaros a todos socios, seguidores, amigos en general.
HASTA LA MUERTE DEL BADA HASTA LA MUERTE.