21 de maig 2007

Ataquen en Pere Soriano!!!


El Barça ha publicat, a la seva pàgina web, el següent destacat a la crònica del partit d'ahir:


Detall lleig

”L’anècdota del partit l’han protagonitzat els responsables de la megafonia de l’estadi badaloní, quan han anunciat pels altaveus del camp la victòria de l’Osasuna B, que sentenciava els blaugranes.”


A més, i a causa del mateix motiu, a la pàgina web www.infoesports.com ens posen un negatiu en la secció anomenada el semàfor.
En Pere és un bon home i si va dir el que va dir va ser per advertir a uns jugadors joves i amb un futur prometedor que no calia que es juguessin el seu físic perquè ja no podien evitar el descens del seu conjunt. Ho va fer per ells.
En fi, una anècdota més a afegir al llarg currículum d’aquest locutor que s’autoanomena “La veu del mar” i que porta més de 40 anys cantant-nos les alineacions i els canvis del nostre equip
.
Ara bé, per més que s’hi esforcin aquests del Barça o de l’Infoesports, no inquietaran en Pere Soriano perquè està curat d'espants. I és que és l’únic speaker del món que ha estat expulsat amb vermella directa per un àrbitre...Quan el veieu digueu-li que us ho expliqui.

Ànims Pere i no et sàpiga greu el que diuen de tu. Vas fer bé!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Laly:
No em sembla gens bè aquestes declaracions del barça, el que no poden és fer responsable el nostre speaker de que ho diguès, de totes manaeres crec que no haguès sigut just que el barça b eludis el descens, ja que ha fet merits suficients per estar on està i no parlem d'un parit ni dedos. El que ha escrit això, tambè podia fer esment del penalti que li van xiular al Giovanni perque de penalti tenia poc igual com el que li van xiular ara fa poc més d'un any al mateix terreny de joc, la mateixa area, i la mateixa piscina, la primera va se rla que li va donar el títol al barca de juvenil d'honor, que aprengui a jugar a futbol dempeus i no per terra.
Visca el Badalona!!!
Salutacions!!!
PE: m'alegro que tot quedès en un ensurt!!!!

Anònim ha dit...

La Veu del Mar és una part de la història del nostre club,ell té experiència i sap el que fa.
En quant a l´equip després de la sofrida victòria davant el Barça B, ara toca guanyar a l´Espanyol B i esperar que punxi, els dos o algun dels dos, Alcoyano i Hospitalet.
Per tant, dissabte a les 19h a Sant Adrià , desplaçament còmode, la marea escapulada ha de viatjar a la ciutat esportiva de l´Espanyol, per donar suport al nostre equip.Aquest equip té mimbres per ser de 2A, 4000 espectadors l´altre dia, més que a un camp de 2A com el Ciudad de Múrcia;jugadors, cos tècnic, directiva,el públic, tohtom a una.A per l´Espanyol B! Quin partit! Quina Final!
Visca CF Badalona

Anònim ha dit...

No ens facis quedar-nos així, explica lo de la tarja vermella home!!!

Anònim ha dit...

Creo que el propio Barcelona B tiene un detalle feo en su propia casa, ese fue Albert Perrín, máximo responsable del fútbol base que no acudió a nuestro campo cuando el Barça B se estaba jugando la vida, y si que fue al Calderón.Para mí, detalle feísimo, dejar de lado a sus jugadores que están bajo su responsabilidad por el puesto que ocupa.Parece ser que no frecuentaba mucho el seguimiento del Barcelona B y delegaba en terceros, cada uno sabrá.Pues eso, detalle feo,feo.
El sábado a por todas!
Visca CF Badalona!