26 de maig 2007

Destí: ets un malparit

No tinc esma d'escriure res. Hic!

No veia una crueltat tan gran del destí des que vaig patir un "gatillazo" en l'única ocasió que he tingut de fer un menage a trua. Hic!

Amics escapulats: passeu aquestes hores tan dures de la millor manera possible. Hic!

Busqueu-vos una motivació. Hic! Jo ja he trobat la meva. Hic!

Visca el Badalona. Hic!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirmem la bona salut de l´afició del CF Badalona, lliçó magistral de badalonisme esportiu ahir a la ciutat esportiva de Sant Adrià, això té molt de mèrit, aquesta és una de les imatges, altres, la imatge d´en Monty al bar de la ciutat esportiva veient el partit per la Tv de l´Eldense-Hospi, i la decepció final de tots plegats.Ha estat una llàstima, pero això enforteix al Badalona com un equip, ja no tant petit, com creuen alguns polítics, aprofitarem la nostre oportunitat per ascendir a 2A, és hora de què la gent de Badalona, i sobretot, polítics,sapiguen que podem tenir fusta d´equip a l´èlit, però ara més que mai, necessitem un camp nou per aspirar a l´èxit.Seguirem lluitant a 2B amb molt d´orgull.

PD:Per cert, que lleig el comentari del periodista esportiu de TV3, quan deia som-hi hospi, som-hi!, és que li sabia greu que n´és el Badalona,no dubtem de la seva professionalitat i creiem que com narrava l´Hospi contra l´Eldense n´anava amb el conjunt català, però el Badalona no és un equip català?
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

Sempre Badalona amics.

Ha estat una gran temporada, només em queda agraïr als jugadors el seu esforç i l'any que ve renovar el carnet de soci.

Mon germà de 11 anys ja és tot un escapulat, aviam si els demés podem contribuir a augmentar l'afició escapulada.

Arqué, volem el camp ja!

Anònim ha dit...

para ser la mejor aficion la gente se tiene ke venir con los betulians.a kantar i animar al badalona sin verguennza de kantar. a mi el sabado se man caio las lagrimas como nunka en el momento k marko el hospi.i a los de ya les oi decir kuiando venia el vilajoyosa k lo daban por la tele decir uno: esk aki en badalona son mala gente i nos tiran piedras.asi k no me extrañaria k si tuvieran k escojer entre hospi i bada escojieran al hospi.
socio del badalona 2759
socio de los betulians 37

Anònim ha dit...

Sí i ser un mocós d'institut que va de macarra insultant i amenaçant a la gent. Una llàstima el què ha passat a Betulians i la pèssima imatge que li estan donant els púbers quinquis que han entrat darrerament.

Anònim ha dit...

Sap greu veure com està l´Hospitalet, l´únic equip català, disputant les eliminatòries d´ascens a 2A, creient que el Badalona és més equip que l´Hospi i el Badalona mou a una afició com la del dia del Barça B ( 4.300 espectadors), i l´Hospitalet gairebé en van 500 aficionats.Badalona haurà d´esperar i aprofitar el moment oportú per ascendir, ho tenim pràcticament tot, una de les coses més importants, públic, però no tenim "camp", en canvi l´Hospi en té un modern estadi, tant de bó, que Badalona tingui el camp que es mereix per tradició, història, afició...No treiem mèrit a l´Hospitalet que si hi és a la promoció és per mèrits pròpis, tot i que no arrastrin a la ciutat.Sort a l´Hospitalet.
Seguirem lluitant, Visca CF Badalona