12 de maig 2007

Aclariment oportú

Amics blogaires: com tots sabeu a l'últim partit a casa hi van haver alguns insults contra polítics locals per part d'alguns membres dels betulians. Doncs bé, el president d'aquesta penya Toni Gálvez ha publicat un missatge més avall per matitzar aquests fets. Com que l'aclariment em sembla molt oportú he decidit destacar-lo perquè arribi al màxim número de persones. El text és el següent:

"ante todo felicitar al Sr. Garigot por ser como es un abrazo de toni. Lo siguiente seria los gritos y insultos del partido pasado por parte de betulian no todos pero una parte si , como maximo responsable aprovecho para en tu apartado , pedir disculpas de todo corazon a la Sra. alcaldesa, Mayte arque y Sr. carles sauce.Durante esta semana la cosa a estado movidita con este tema y aunque la gente crea que estamos manipulados por nuestro presidente no es asi os lo puedo asegurar. y lo que mas nos molesta es el ataque desmedido contra el señor Casquete por unos insultos que no cometio a mi como responsable de la peña se me recrimino por estos siendo al primero que le pedi perdon como persona y como maximo responsable de mi club. Aprovecho para saludaros a todos socios, seguidores, amigos en general. HASTA LA MUERTE DEL BADA HASTA LA MUERTE. "

PD: benvinguts a aquest blog, Toni i espero que el feu servir sovint per expressar les vostres opinions. Vosaltres sí que sou collonuts! (encara que de vegades se us en va una mica la pilota, je, je..). Jo sempre que em dutxo entono alguns dels vostres càntics, especialment aquell que diu "portero...te has puesto el tanga del revés...y se te ve to el xirri..." És genial!! Ànims i ENDAVANT LES ATXES!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'afició del BDN hauria de ser la més temuda del barcelonès, home, no com els burgesos del Camp Nou que només van a criticar.

Ànims.

Anònim ha dit...

Laly:
La veritat és que sap molt greu que facin pagar a uns el que han fet altres; de tota manera i sense estar d'acord amb les formes el que tampoc poden fer es vetar el dret ciutadà de la lliure expressió. La veritat és que jo també estic farta de les mentires dels polítics, entre altres coses, recordo quan l'any passat el bada va guanayr la lliga i l'alacadesa va arribar a la plaça de la Vila i la gent que estavem allà li vam recriminar que necessitavem un camp nou, i les seves paraules van ser que no patissim que el projecte ja estava endegat, i d'això ja fa un any, a més que tot el problema del camp ja fa molt de temps que dura. Tampoc crec que per això faci falta insultar a ningú, els fas més mal negant-li el vot.
Salutacions!!!!
Visca el Badalona!!!