20 de maig 2007

Ens acabaran matant!!



3 CF Badalona: Rubén, Óscar Ramírez, David Sánchez, Càmara, Macanàs, Pons, Rubén Casado, Piti, Monty, Encinas i Blanco.
Canvis: Besora per Pons (37’), Recio per Piti (53') i Tomy per Blanco (57').

2 FC Barcelona B: Rubén (a tercera), Olmo (a tercera), Botia (a tercera), Valiente (a tercera) Orlandi (a tercera), Crosas (a tercera), Giovani (a tercera), Dimas (a tercera), Bojan (a tercera), Jordi Gómez (a tercera) i Víctor Vázquez (a tercera).
Canvis: els he perdut.

Gols: 0-1 Giovani de penal (44’), 1-1 Càmara de penal (63’), 2-1 Recio (75’), 2-2 un tal Julio (83’) i 3-2 Tomy (84’).

Àrbitre: Sureda Cuenca. El molt burro ha expulsat en Càmara.

Públic: 4. 000 o 5.000 persones!!

Incidències: la llotja estava plena de polítics que per primer cop a l’any han vingut a veure'ns. Aquest sobtat interès pel Badalona tindrà alguna relació amb la proximitat de les eleccions?



Quin final!!! Hem marcat el gol de la victòria jugant amb 10 i quan faltaven 6 minuts!!! Això ja no hi ha qui ho aguanti!!!
Estic escrivint aquesta crònica des del mòdul 5 d’urgències de Can Ruti perquè el meu cor ha començat a accelerar-se sense parar. Unes senyoretes molt guapes i simpàtiques m’han enganxat unes ventoses al voltant de la meva caixa toràssica, mentre una altra em pressionava el colze amb una mena de tela que quasi em talla la circulació al braç: “és per comprovar la pressió, no pateixi i deixi de mirar-me els pits!”, m’ha dit. Per pressió la que tindrem dissabte que ve a Sant Adrià perquè l’àrbitre ha tingut la desfatxatesa d’expulsar en Càmara i per tant no podrà jugar contra els pericos. L’home dels gols miraculosos i històrics no el tindrem en un partit clau com serà aquest a menys que els del Comitè li treguin una de les targetes.
Podríem fer una cistella plena d’embotits i begudes i facturar-la cap a Madrid, a veure si els convencem…Jo poso el choped.
Ups, us deixo que ve el metge amb els resultats de les proves. Té un posat somrient, així que suposo que encara hi haurà Garigot per estona... Visca el Badalona i les infermeres de Can Ruti!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Laly:
Menys mal que els punta s'han quedat a casa y de quina manera, a sobre hem deixat enrrere el terrassa i l'oriola. De totes maneres hi ha dues coses d'avui que no m'han agradat gens, la primera que el Francisco cambiès al Blanco nomès començar la segona part i que desprès ens trobem que jugadors com Monty no poden acabar un contraatac perque no pot amb les botes, si us plau una mica més de cap. La segona és que després del que ens han fet patir, no s'hagin despedit de l'afició, ja que pot ser (esperem que no) que sigui l'últim partit a casa d'aquesta temporada; però per la resta Chapeau, sou collonuts!!!!
Visca el Badalona!!!
Salutacions!!
PD: Que et milloris aviat Garigot!!!!

Llucià Garigot ha dit...

Ja estic molt millor Laly, guapa! El metge em va dir que no barregi la Viagra amb els partits d'infart perquè es veu que aquesta pastilla genera molts efectes secundaris si estàs en una situació tensa.
És que ahir a la nit tenia un "planillo" amb una que s'acaba de quedar vídua i al descans me la vaig fotre perquè comencés a fer efecte...Je, je.
Ja arribareu a la meva edat, ja!

Anònim ha dit...

Gran partit aquest ahir.

L'error de treure en Blanco també em va semblar molt greu. A més, el xicot aquest, en Tommy, és un rematador totxana, però amb la pilota als peus... té una mica de flor, això sí.

Aquest dissabte tots amb la ràdio o a Sant Adrià. Algú sap com s'hi arriba allà¿