17 de maig 2007

Cornuts i pagant la beguda!


La junta del club o estima de veritat Badalona o són tots una colla d’innocents. Des de l’Ajuntament fa moltes dècades que ens prenen el pèl prometent-nos un estadi fantasma. Doncs bé, ja fa alguns partits que observo que en els cartells que fa l’entitat per anunciar els seus partits hi apareix de fons una imatge de la ciutat...suposo que per promocionar-la... O sigui, a nosaltres ens tracten com a ciutadans de tercera i a sobre tenim la gentilesa de fer-los propaganda! Si alguns dels meus companys de revolució aixequessin el cap...
Abans quan veiem una injustícia no trigàvem ni cinc minuts a muntar un escàndol, però avui dia et diuen burro a la cara i a sobre els fas la pilota...És com si un marit enxampés la seva dona gaudint sota el ventre d’un altre home i enlloc d’emprenyar-se els portés algun “juguet” per incrementar la fantasia i el plaer de l’adulteri.
Com continuïn amb aquesta actitud, encara veurem la directiva escapulada fent el passadís d’honor a algun membre de l’equip de govern que es digni a venir a l’avinguda de Navarra.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

jo faria una foto a la maqueta del futur estadi i la posaria de fons per anunciar els partits!!!
Espero que l'any que ve podem pujar d'una vegada a segona A, perque aquest any la cosa esta complicadetaaaa.
Força Penya Garigot!!!

Anònim ha dit...

Ni molt menys, les matemàtiques diuen que podem jugar la promoció i pujar, només falta que guanyem els dos partits i algun equip de la part de dalt falli, no és tan improbable degut als diversos enfrontaments directes.
Sinó somiem i ens ho creiem, no ho aconseguirem.A per la final de diumenge! Visca CF Badalona

Anònim ha dit...

Laly:
Pel que fa al tema de la maqueta jo estic amb tú, anònim. Pel que fa a pujar a segona si que és complicat, però jo encara crec en l'equip, i en què si els dos partits que queden tots plegats ens-hi esforcem, tot és possible. De la colla de mentiders que envolta l'ajuntament (els polítics) després diran que la gent els falta el repecte, però es que ells se'n enriuen de nosaltres als morros i quan hi ha algú que els critica encara que no sigui amb molt bones formes, els reprenen i fan que demanin perdó, ells són els que haurien de demanar perdó i ni nosaltres!!!
Salutacions !!!
Visca el badalona!!!
PE: Diumenge tots al camp!!!

Anònim ha dit...

Avui 3-0 i el b a tercera.

És lamentable l'actitud dels polítics badalonins en relació a aquest tema.
Segurament, l'alcaldessa posarà la primera pedra el dia abans de les eleccions, ja ho veureu...

De totes formes, hem d'apurar les últimes opcions que tenim de pujar.

Avui a la tarda mostrem-nos forts!

Anònim ha dit...

Avui victòria si o si, només val guanyar, i esperar que equips com Alcoyano, Orihuela i Terrassa punxin, veurem si guanyant ens fiquem amb possibilitats reals a l´última jornada a Sant Adrià, amb l´Espanyol B.
L´afició farà recolzament!
Som-hi Badalona