30 d’abril 2007

A què jugàvem?




1 LLEVANT B: Manu, Mansilla, Alfonso, Pepe, Pepe Plà, Juanjo, Saúl, Iker, Lerma, Miguel Ángel i Perona.


0 BADALONA: Rubén (10), Óscar Ramírez (10), Macanàs (10), Càmara (10), Alain (10), Pons (10), Piti (10), Blanco (10), Rubén Casado (10), Monty (10) i Lezaún (10).

Canvis: Encinas (10 ) per Lezaún (21') i Besora (10) per Macanàs (80').

Àrbitre: Acosta Lorenzo. Un jeta.

Gol: 1-0, Juanjo (65’).



La clau del matx va ser el placatge que li va fer Manu a Lezaún a la iarda 25. L'escapulat ho tenia tot de cara per aconseguir el touch-down però la brutal intervenció del quarterback local ho va evitar sense que l’àrbitre prengués cap mesura dràstica...Això sí, Manu té assegurat el seu futur perquè diversos equips de la NFL ja el segueixen de molt aprop.
Com a conseqüència del brutal impacte, Lezaún va quedar estès a terra sense coneixament i malgrat que tothom buscava urgentment la Creu Roja, els únics que van aparèixer van ser alguns directius del Badalona que se’l van emportar a urgències amb els seus propis mitjans. Això ja no passa ni a Burkina Faso, però es veu que a València encara estan a l’Edat de la pandereta.
Com no podia ser d’una altra manera tots aquests fets adversos van descentrar el Badalona, que no sabia a quin esport jugava o si al final del partit el Llevant els facilitaria per netejar-se una dutxa del segle XXI o bé una barrica de roure americà.
De tota manera ja sabíem on anàvem. Què es pot esperar,sinó, d’un estadi que es diu “El Buñol”?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si Garigot, si tenim a molta gent lesionada, i a sobra ens trastoquen amb una entrada perillosa, el que ens faltava.Tot i la derrota, seguim vius perquè els equips de dalt també han pinxat, però el que ha succeït és que la classificació s´ha condensat, i ara del 1 a 11 de la taula casi tots tenen aquesta possibilitat de play-off, molt difícil ho tenen Levante B i Lleida ( tot i ser a 7 del Alcoyano que és segon,encara en queden 12 punts, però amb els encreuements ho fan complicat) , diumenge una altre final a l´Avinguda de Navarra contra la Vila-Joiosa,si guayem estarem ficats en la lluita directa per play-offs.Afició fem caliu al Camp!

Anònim ha dit...

Laly:
Malgrat el resultat adevers d'ahir i que l'arbitre es va cagar a les calces i no va expulsar a Manu; el més lamentable és que en un camp de segona b no hi hagi la creu roja per a auxiliar el jugadors que prenen mal, i si el cop del Lezaun hagués estat més seriòs??
Això ho haurien de penalitzar d'alguna manera, no hi ha dret!!!
I després diuen que el nostre camp no té bons mitjans de seguretat, però si tenim les assistències mèdiques a peu de camp!!!!!
Ànims Lezaun!!!
Visca el Badalona!!!
Salutacions!!!

Llucià Garigot ha dit...

Ben dit Laly!!!Així es parla collons!!

Anònim ha dit...

Si tot això està molt bé..., pero el que compten son les victories, i el badalona aquest tram final de temporada de moment poques, jo ja pensaria en la temporada que ve, s'ha de fer neteja: sobren Alain, Encinas, Lezaun, Casado, i algun mes. I el mister, o té mes caràcter o no anirem a enlloc.
Proposo la creació de la Penya Garigot!!!

Llucià Garigot ha dit...

Ei, anònim no estic d'acord amb tu quan dius que hem de fer fora en Casado. Per mi, aquest xicot és dels millors que tenim. És un autèntic toterreny, té molta classe, és jove i a més de Badalona, collons!! Jo crec que serà un dels referents del futur d'aquest equip.
Pel que fa a la penya Garigot, per a mi endavant les atxes!!


PD: no cal que poseu el vostre nom sinó voleu, però almenys inventeu-vos un nick collons!! Que aquí tothom es diu anònim menys la Laly, l'Albert i en Dunkewolf!

Anònim ha dit...

Deixant de banda aquest partit ja passat. El que toca es pensar en el pròxim partit, faria bé el club en promocionar el partit ( si es que l´objectiu es pujar, que no en dubto)i anunciar la penúltima final de la lliga regular que tenim a l´Avinguda.Com ja ha fet d´altres cops el club, ha de intentar fer venir al màxim públic possible, ja sigui amb entrades a mig preu o inclòs regalades com ha passat a d´altres partits importants de la temporada passada.Senyors del club passin-se per clubs esportius de futbol, escoles... i fagin venir a fills amb els seus pares, i creem badalonisme esportiu, però per això cal promocionar-ho si l´entrada és gratuïta cap problema som un club petit que ha d´agafar adeptes, i jo penso, que partits com la lliga guanyada l´any passat, o la visita del barça ha augmentat aquest sentiment de pertenença i perquè no, un dia arribar a tenir la nostre afició numerosa, podríem ser un getafe no?,els temps ho dirá ( i també l´actuació política),ja ho deia casquete amb el partit de copa del bada-barça, no posaré entrades molt cares perquè el que m´interessa és omplir el camp i que la gent s´ho passi bé, així va ser.
Salut! Visca CF Badalona