14 d’abril 2007

El Badalona perd, però és com si empatés


4 (1) UE LLEIDA: Gonzalo, Sierra (Luismi 80’), Povedano, Dorado, Lázaro, Tevenet, Galván, Queco (Tato 75), Santos, Cristian i Sergio Rodríguez.

1 CF BADALONA: Rubén, Besora, Alain, Cámara, Òscar Ramírez, Pons, Encinas, Piti (Cazorla 66’), Lezaun, Monty (Tomy 73’) i Blanco (Recio 58’).


Àrbitre: García Villacampa. Potser és familiar del president de la Penya. Ha expulsat en Besora al minut 63’.

Gols: 0-1, Pons (12’), 1-1, Tevenet (37’), 2-1, Santos (65’), 3-1, Sergio Rodríguez (82’) i 4-1, Tato (89’).

Incidències: En Duran (que és qui finalment m’ha informat del partit) estava destrossat.


Podríem dir que el Badalona ha empatat perquè el Lledia només ens ha superat després de l’expulsió d’en Besora. Així qualsevol! En igualtat de condicions no hem estat superiors, no, sinó MOLT superiors. Però és clar, si a sobre que anem curts d’efectius ens envien un tio al vestidor a mig partit...El bany final ha estat una pura comèdia i una autèntica farsa que no ens hauria d’afectar de cara a les properes finals. De fet, l’entranyable València ha fet esclatar una de les seves clàssiques traques al final del partit per aixecar la moral d’uns jugadors que, ara més que mai, ens han de demostrar que mereixen vestir l’escapulada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Laly:
Bè,després del resultat al camp del LLeida ja he corroborat les meves sospites; desde que l'equip va pujar a sergona-b, cada temporada ens han apallissat en un partit. Recordo el 1-4 amb l'espanyol-b just l'any que van baixar a tercere; o la temporada passada 0-4 amb el barça-b; curiosament sempre amb equips catalans; doncs la meva conclusió és que aquest any no podoa ser menys que els altres, i ben mirat millor fora de casa que fa menys mal.
Y des d'aqui tots els mes ànims a jugadors i cos tècnic, que encara podem estar a dalt que és on ens pertoca ser.
Salutacions!!!