01 d’abril 2007

L'àrbitre roba 3 punts a un excel·lent Badalona


1 Sant Andreu: Javi Ruiz (0), David Malo (el seu cognom ho diu tot), Sito (0), Ortega (0), Lucas Viale (0), Charles (0), Santamaría (0), Manel (0), Jordi Martínez (0, quin xuleta…), Irace(0), Arnal (0).
Substitucions: no les vaig apuntar.

0 CF Badalona: Rubén (10), Oscar Ramírez (10), Alain (10), Cámara (10), Macanàs (10), Pons (10), Rubén Casado (10), Piti (10), Lezaun (10), Besora (10), Blanco (10).
Substitucions: no m’en recordo.

Gols: 1-0, Jordi Martínez al minut 44. Serà cabró…

Àrbitre: Almendro Zafra. No sap què és un fora de joc.

Incidències: Va ploure. Hi havia més jugadors del Badalona a la tribuna que al terreny de joc...


Ni el Vaquilla o el Dioni o haguessin fet millor que l’àrbitre. El Badalona va ser víctima d’un robatori escandalós a mans d’un home que en la jugada del gol va ignorar un fora de joc que es va veure des del Tibidabo!!
El Badalona va dominar TOTALMENT a un Sant Andreu que va fer menys mèrits que un nen de papà. El resultat just hagués estat un 4 o 5 a 0, però no passa res. Ja recuperarem els tres punts en el pròxim desplaçament.
Per cert, com que a la mitja part va ploure, el Sant Andreu va deixar que els pobres desgraciats que s’estaven mullant anessin a tribuna. Què passa amb la gent que va pagar una localitat cara per estar més confortable i que va veure la segona part com si estigués en una llauna de sardines? Li tornaran la diferència?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya se k usted escribe de broma pero es verda que el arbitro nos perjudico. Tambien es verdad que hace un flaco favor diciendo que jugamos bien.

Anònim ha dit...

Es de aquellos partidos que si realmente quieres estar arriba no se podía fallar, ara toca ganar contra el barbastro en casa parece "facil" e ir a por todas a Lleida, muy importante ganar dos partidos consecutivos para engancharse arriba.
Endavant les atxes! Hace falta un foro de comunicación de ls aficionados del badalona.Gracias por la iniciativa