06 d’abril 2007

Contrastos



Sort que la lliga de futbol no s’atura per Setmana Santa perquè sinó seria per lligar-se un roc al peu i tirar-se al mar des del Pont del Petroli.
Per aquestes dates si engegues la tele no pares de veure gent flagel·lant-se mentre li regalima la sang per l’esquena (estem al segle XXI?) o plorant histèricament davant un ésser a qui consideren superior. Trobar una alternativa més moderna no és fàcil perquè les pel·lícules són del tipus “La túnica sagrada”, “Los diez mandamientos”... Ah, i no se t’acudeixi sortir a fer un volt perquè uns personatges molt estranys amb caputxa et poden envestir amb una creu de 10x10 metres i 200 quilos! I a sobre avui el Canal Plus elimina de la seva graella la pel·lícula pornogràfica dels divendres que tantes alegries ens dóna a tots plegats!
Quina alternativa ens queda davant tanta sang, dolor, patiment i abstinència? El futbol! Que maca és la rutina dels diumenges...L’esmorzar fent la tertúlia pre-partit, el dinar neguitós per veure si el Badalona podrà guanyar, el passeig cap a l’estadi, les discussions amb els aficionats del teu voltant, en Soriano fent de les seves per la megafonia, els cants de les penyes, el carajillo i el caliquenyo de la mitja part, aquella donassa que se t’asseu al costat, la celebració dels gols del Bada, el conyac de després del matx i, finalment, l’arribada victoriosa a casa!
Per desgràcia algunes coses no canvien i per sort d’altres tampoc!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina rao que té, menys mal que la lliga no s'atura, perque si a sobre que m'ha tocat treballar la setmana santa m'haguès quedat sense futbol...!!!!

Anònim ha dit...

Avui es un bon dia per anar al camp i tancar la setmana santa, fa bon temps i s´ha d´aprofitar.
Vamos Badalona!