04 d’abril 2007

Salvavides



Últimament el Badalona està seguint fil per randa el principal punt del codi deontològic dels metges: salvar vides. Li va salvar fa unes setmanes a la Gramenet i a l’ultima jornada al Sant Andreu. Està molt bé que siguem així de responsables però i a nosaltres qui ens cura? A aquest pas el club haurà de contractar els serveis del doctor House perquè a més de salut ens doni canya! Ja em veig aquest bon home entrant al vestidor escapulat amb la seva coixera, el seu posat arrogant i dient:

-Vosotros listillos, dejad de entrometeros en mi profesión y dedicaros a lo que sabeis...si es que sabeis hacer algo. Como el domingo no goleéis al Barbastro os pienso meter una aguja cargada de laxante! Venga espabilad!

Per sort, aquest destraler de la medicina no trepitjarà mai el nostre vestidor i encara que ho fes no podria complir la seva cruel amenaça perquè estic segur que diumenge donarem la talla!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Diumenge partit clau, s´ha de guanyar si o si al Barbastro si volem estar en la zona d´objectiu.
Necessitem un bon ambient!
Som-hi Badalona.

Anònim ha dit...

Ja t'has posat glaçons a l'entrecuix per calmar la teva carència sexual per a perseguir babosament jutges de línia femenines?

Anònim ha dit...

guarda tu odio para otras cosas mejores

Anònim ha dit...

A per el Barbastro!!
Badalona 5 Barbastro 0, i a somiar!
Proposo una promoció sobre aquest blog com a mitjà graciòs de l´actualitat del cf badalona i com a foro dels aficionats.Senyor Garigot aprofiti el seu destrell pero fer-s´ho arribar a tota l´afició escapulada aquest diumenge, penji papers per tot el camp,al costat del marcador penji un enorme cartell anunciant aquest blog, digue-li, per exemple,als betualians que cantin alguna cançó, podria ser: Desde pequeñito yo te vengo a ver y ahora el garigot tiene un blog en la web...Vamos Vamos Badalooona!!!.Sempre recordo els missatges d´aficionats escapulats a d´altres foros d´altres webs (Linares, Miapuesta Figueres...), utilitzem aquest com a nostre foro, ja no haurem d´emigrar a d´altres, aprofitem l´oportunitat. Salut!!