08 d’abril 2007

Assassinat múltiple a l'avinguda de Navarra!!!!!



2 CF Badalona: Rubén (10), David Sánchez (10), Alain (10), Càmara (10), Macanàs (10), Oscar Ramírez (10), Rubén Casado (10), Piti (10), Lezaun (10), Monty (10) i Blanco (10).
Canvis: Pons (10) per Càmara, Tomy (10) per Rubén Casado (46’) i Isaias (10) per David Sánchez (59).

1 UD Barbastro: Eduardo (0), Bel (0), Villa (0), Bobed (0), Pérez (0), Azpilicueta (0), Serrano (0), Sánchez (0), Linares (0), Bona (0) i Oliva (0).
Canvis: a qui li importen?

Gols: 1-0, Càmara de penal (23’), 1-1, Sánchez de penal inventat (31’) i 2-1, Piti (86’).

Àrbitre: Luis Martín, del col·legi canari. Què collons els hi hem fet als canaris perquè vagin a fotre’ns?

Públic: els que no vam marxar de vacances.

Incidències: Curiosament no es va guardar cap minut de silenci.


En busca i captura. Aquesta és la situació en la que es troba el pobre Piti després que diverses associacions per a la defensa dels drets dels animals l’hagin denunciat per l’assassinat de quatre aranyes, dos centpeus i un escarabat que convivien al travesser esquerra de la porteria que dóna a l’autopista.
El migcampista escapulat va trinxar l’habitacle d’aquests pobres insectes que van morir a l’acte malgrat que el doctor Antoja va fer tot el possible per evitar-ho. Els seus esforços per reanimar-los van ser inútils. I és que el jugador escapulat va dirigir el seu obús de manera precisa, contundent i amb tota la força d’una afició que exigia la victòria.
Amb aquesta cruel victòria, el Badalona continua amb les seves aspiracions d’ascens intactes, però no paren d’acumular-se-li problemes. A la baixa per fugitiu de Piti, l’equip també perd per lesió Rubén Casado, Càmara i David Sánchez. On estaríem sense tant d’infortuni?


8 comentaris:

Anònim ha dit...

És cert que les lesions han trastocat l´equip en les últimes setmanes, però, tot i això, no hi han excuses, tenim plantilla per estar a dalt. Avui massa patir, però tampoc se l´ha de treure mèrit a un barbastre que avui jugaba una final per la permanància i ha jugat molt fort.Victòria important, partit molt aborrit, però tres punts a casa,ara necessari sumar a Lleida, la setmana que ve.

Unknown ha dit...

sembla que aquests jugadors nostres, no s'acaben de creure que poden estar a la lligueta d'ascens...no ho sé, però tot i els lesionats, aquest diumenge el rival era molt feble...i em sap greu dir-ho, però no vam donar la talla. És cert que no tenim cap home gol, també és cert que som els menys golejats...però si sumem les dues coses, senyors meus...no surt futbol per enlloc.

Anònim ha dit...

senyors meus, no tenim cap home gol, però a l'hora, som l'equip menys golejat... no sé, però la suma de les dues coses, a mi, no dóna futbol... espero que aquest any tornem a fer la lligueta d'ascens de tot cor, però...siusplau: vull devanters que fagin gols!!!!

Anònim ha dit...

Laly:
Estem d'acord en que pot ser no ha sigut el millor partit de la temporada, també en que els nostres davanters no són, el que es diu assassins de l'àrea, i fins hi tot puc estar d'acord en que el passat diumenge l'equip no va donar la talla; però i l'afició? Hem donat prou la talla, nosaltres que ho veiem desde darrera, i que només ens dediquem a criticar, que si xuten perque ho fan, si no ho fan perque no ho fan. S'han plantejat mai que pot ser hauriem de donar una mica més de suport a l'equip durant el partit i començar a criticar les mancances al final del matx??
De totes maneres tres punts són tres punts, amb joc vistòs i entretingut i sense ell.
Salutacions!!!

Anònim ha dit...

Comparteixo l´opinió no tenim davanters que facin gols, n´em malament, necessitem un home gol, a vegades no cal anar-se´n lluny, al propi filial hi pot haver.

Anònim ha dit...

Hem de ser més exigents amb l'equip. Són els campions de la categoria i sembla que no estiguin obligats a res més que no sigui suar la samarreta i donar-ho tot. No senyor, el Badalona ha de ser, com a mínim, un dels quatre primers classificats. Això si, des de la grada hem d'estar a l'alçada també. No escolto més que crítiques i crits en contra dels rivals i dels àrbitres. Una mica de suport a l'equip. En això, estic d'acord amb la Laly.
Visca el Badalona! Salut, Garigot!

Anònim ha dit...

D´aquí a final de temporada necessitem un camp ple com el dia del Alcoyano, i tothom recolzant a l´equip, perquè aquest conjunt té mimbres per fer la promoció d´ascens.
Som-hi Badalona

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó del món, l'afició del badalona no és massa d'animar, ni de recolzar... a vegades veig com els betulians criden i animen, i ningú els acompanya...pobrets, estan una mica sols no?No us heu fixat que quan el badalona perd un parell de partits, al camp hi vé molt poca gent?