30 de març 2008

L'altre espectacle


Hi ha aficionats que amb els seus comentaris t’alegren la tarda. Sentint-los, t’arrenquen un somriure i et fan oblidar per uns instants el patiment del matx. Aquí van alguns exemples d’avui:

-“Què fa en Blanco defensant?” El soci en qüestió (d’avançada edat) l’ha confós amb en Cámara i ha hagut d’aguantar les mofes dels del seu voltant.

-“L’àrbitre és aragonès. Segur que l’autocar del Lleida l’ha recollit a Fraga i els està tornant el favor. Quin fill de puta!”

-“A veure si en Tarradelles fa una jugada per la banda i deixem de penjar pilotes d’una punyetera vegada que per dalt no fotarem res!” El pobre Pere ja feia més de 10 minuts que era a la dutxa i a l’aficionat li han dit de tot menys guapo...

-A les últimes oportunitats desesperades a pilota aturada: “Vinga Rubén! Puja a rematar!” Lògicament els altres seguidors l’han neutralitzat amb un “calla burro! Vés a la merda! Què vols que perdem?”

El futbol és gran per l’espectacle en si, però també pel munt de personatges (molts d’ells autèntics freaks) que es troben a les graderies. Sense ells, seria com anar al cine.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Certament...

Els partits mai són iguals quan venen les líniers femenines....

Anònim ha dit...

La gent jo ho deia abans i ara, el que més s´escolta a la grada, no hi ha equip per la promoció, sembla que mantenir la categoria serà l´objectiu, tant de bo, fos un altre però serà complicat.

PD: Un soci del Badalona, demà donant suport al Getafe.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Aquesta tarda juguem a Castelldefels, en teoria un partit fàcil, i una altre vegada Francisco no convoca ni a Isaias ni a l'"estrella" francesa.

Tenim un futbol base que està donant grans resultats, però no sel's hi dona confiança. És lamentable que Isaias no vagi ni tants sols convocat. Al final passarà com amb en Sergio Cirio, que se'l va despreciar i ara està jugant a la primera divisió grega.

Tampoc entenc lo del francés (ja ni recordo el seu nom). Se'l va fitxar com a reforç d'hivern, ens el van pintar com si vingués de la primera divisió francesa. Ja han passat uns mesos i ni tants sols va convocat als partits. No sé si el seu cost va relacionat amb els minuts que jugui (ho dubto), però crec que hem tirat els diners amb aquest jugador. Per a portar un jugador de França i que no jugui, millor aprofitar els jugadors del B o del juvenil, que aquests no fallen mai.

Anònim ha dit...

Per variar avui un nou empat, primera part bé, a la segona el miapuesta simplement hi ha posat mes collons... Esperem que l'any que ve hi hagi una bona neteja