02 de març 2008

Cascades

Badalona ha estat notícia aquesta setmana per la fuita d’aigua a la riera de Canyet. Diuen que la quantitat d’aigua que es perd diàriament allà és la necessària per abastir 2.000 mil persones... Doncs bé, el nostre equip havia de tancar el cercle de la notícia mostrant no una, sinó quatre grans fuites a la nostra defensa. Sí, amics, hem fet aigua per tot arreu... Allò semblava les cascades del Niagara!
La sort d’haver jugat en horari de futbol femení és que per la tarda he pogut fer coses inusuals en un diumenge. Avui, per exemple, m’he dedicat a degustar un parell de cafès, concretament de la marca Unic. No sé...no l’havia provat fins avui. Aparentment té una consistència normal, un gust ni massa agre ni massa neutre i un color negre que espero no sigui una metàfora del nostre futur. Mmm...crec que seguiré fent més tast per acabar de perfilar la meva opinió...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui ha passat per l´Avinguda de Navarra un equip fort i un equip que es troba en zona de promoció, nosaltres ho hem intentat, però els errors defensius no ens han permès treure´n res de positiu del partit, ara ja toca pensar en el pròxim, un rival similar al d´avui a jutgar per la posició a la classificació, l´Alacant.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

esa temporada ya se a acabado. vamos a estar a media tabla hasta el final. vaya mierda

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Doncs a mi em va agradar el joc del Badalona, tot i que no va tenir sort. En Piti va tornar a demostrar que s'hauria d'haver quedat.

La promoció per pujar s'allunya una mica, però la classificació està molt apretada, i també hem de seguir lluitant per a poder jugar la copa del rei.

Anònim ha dit...

Només ens queda lluitar per la copa, perquè la promoció la veig complicada, com abans...

Però vaja, l'important d'aquesta temporada era no baixar,així que...

Amunt bada!

Anònim ha dit...

Laly:
El partit del diumenge va ser vistós i el nostre equip va jugar com mai, i al meu parer no només ens van fer mal les errades defensives, senyors, no es pot perdonar quan tens una oportunitat clara de gol perque després et passa factura, i estic d'acord en què la defensa i tampoc en Rubén no van estar gaire encertats.

Anònim ha dit...

Ara venen partits importants; al camp de l'Alacant hem de puntuar, i a casa contra el Denia hem de recuperar els 3 punts. Després vindran Lleida i Ontinyent a casa, i també hauríem d'aconseguir els 3 punts.

Per a mi la dinàmica del nostre equip sempre queda marcada en funció de com funcionem a casa.

Amunt Badalona.

Anònim ha dit...

pues si por perder un partido ya estamos asi vaya tela recuerdo que quedan muchos partidos i solo estamos a 4 puntitos del cuarto..


WWW.PORTAL-ESCAPULADO.CREARFORO.ES