16 de març 2008

Ai! Ui! Uf...


La Setmana Santa ocupa la vida de tota la família escapulada independentment de les creences de cadascú. Jo no sóc un home de fe però veient el partit d’aquesta tarda no he pogut evitar sentir el pes de la penitència. I és que l’equip s’ha autoflagel.lat igual que ho fan els masoques que van caminant fuetejant-se l’esquena.

En el cas del Bada, els cops de fuet han estat les nombroses ocasions fallades que han fet que l’adversari ens fes sofrir fins al límit del que és suportable.

Afortunadament no tenim l’esquena rajant de sang com els penitents però si continuem així, la meva ànima quedarà marcada pel pes de l’angoixa. Menys mal que unes hores abans havia aconseguit beneir el meu palmó...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi hem guanyat a casa, encara podem somiar.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

ace tiempo que podemos soñar...pero si los betulians no animan..ni cuando el badalona marca los goles ni la aficion se levanta como e podido comprobar en el segundo gol del bada ante el denia..vaya tela

www.portal-escapulado.crearforo.es

Anònim ha dit...

este año no subimos ni rezando. Con los goles k fallamos ayer nos pilla un equipo mejor k el denia y perdemos. Así no podemos pasar ninguna promocion. Pero igualmente kiero mandar mi apoyo a la plantilla. Saludos a todos. Y es verdad, la aficion del badalona son todos unos muermos.

Anònim ha dit...

En aquesta setmana santa visitem un camp que ens recorda més un via crucis, el camp del villajoyosa, on sempre hem perdut, veient la dinàmica d´aquest any fora de casa on hem sumat a tots els camps, esperem fer-ho per primera vegada al camp del villajoiosa.

PD: Per cert, com a soci del Badalona, felicitar al Getafe per la seva segona final consecutiva de copa del rey, amb lo que comporta la dificultat d´aconseguir aquesta fita, nosaltres ens hem de mirar en el getafe perquè té una història, ubicació similiar a madrid respecte nosaltres a barcelona, us imagineu si estiguessim a 1 o jugant una final de copa del rey, el cf badalona?, casquete va proposar que vingués angel torres per donar una conferencia a Badalona per explicar aquest fenòmen en una d´aquelles conferències que organitza en casquete.
Visca el Badalona!

Llucià Garigot ha dit...

El que segurament té Getafe és un govern que l'ajuda i no com el nostre, que ens discrimina i ens priva de créixer...

Anònim ha dit...

i quina mania amb el govern i l´ ajuntament i la mare que els va matricular.
Si una empresa, societat, club o lo que sigui no funciona per si mateix es que ja alguna cosa que no rutlla.
Aixo de estar plorant a l´esglesia o al govern de torn ja esta molt vist.

Anònim ha dit...

Ok, però llavors que no s'ajudi a d'altres clubs de la ciutat, ni es subencionin festes de barri, ni actes culturals marginals, ni tampoc projectes com la capital europea del bàsquet.
Allò que no és just és que per alguns hi hagi diners i pels de sempre, no.

Anònim ha dit...

Evidentment l´injust recau en la no repartició municipal de forma imparcial, tots sabem que l´ajuntament inverteix i molt al bàsquet, i al futbol no, no és qüestió de plorar és asumpte que si un equip humil no rep l´ajuda del consistori no pot viure de la rifa del pernil, dels frankfurts del bar, de les quotes de la cantera i del taquillatge, és un qüestió simplement de suport ecònomic o més bé institucional pel tema estadi, sino mirarem ciutats com Terrassa, Hospitalet o Sabadell que disposen d´un camp digne municipal.
El dia que rebem l´ajut institucional com a moltes ciutats catalanes, cantera no ens falta, qualitat tampoc, i ganes menys, per tant, podríem somiar en ser el Getafe, però mentrestant és una lliuta de David contra Golliat.

Seguirem lluitant!
Visca el Badalona! Club centenari futbolístic.