09 de març 2008

Aneu a cagar, home!

A entrenadors com en Schuster se’ls hauria d’inhabilitar de per vida per queixar-se dels àrbitres. El cas de l’alemany és igual que el d’una dona rica que té un atac d’histèria perquè el seu gosset de merda ha fet caca fora del lloc indicat, mentre al carrer hi ha un munt de gent fotent-se de gana. I en aquest cas, nosaltres som els morts de gana.
Els greuges dels àrbitres vers el Badalona clamen el cel aquesta temporada. Ahir, un penal en contra inexistent i una expulsió amb mig partit per endavant. Vinga, home! I a nosaltres qui ens escolta? Jo no sé què caram hem fet als col·legiats però ens tracten pitjor que a un presoner de Guantánamo. Potser prenen represàlies perquè no tenim hidromassatges al seu vestidor o perquè el directiu encarregat de pagar-los és un catxondo i els dóna els diners amb monedes, no ho sé, però ja està bé que ens persegueixin d’aquesta manera!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El que hem de remarcar senyor garigot d´aquest partit és l´important punt aconseguit a Alacant i que fa de 2008 fora de casa que encara no haguem perdut, llàstima que a casa ens empenyem en perdre els punts a diferència de fa uns anys, ara toca pensar en el dia del Dénia a casa.

PD: Del àrbitres, millor no dir res, no en saben més alguns.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

És molt important guanyar al Dènia (rival directe,encara) si volem lluitar encara per enganxar-nos amunt, que encara estem a tan sols 4 punts del quart.

Per cert, sense notícies del nou camp, suposo...

visca el bada!

Anònim ha dit...

Laly:
No sé què passa amb els àritres, però els puc assegurar que aquest any no només ho pateix el primer equip, perque el filial també ho pateix, i massa sovint!!!!
Ara toca pensar en fer bo aquest punt el diumenge al Centenari contra el Dènia, a mi hem faria molt feliç aquesta victòria en un terreny molt personal, els hi tinc molt mania!!!!!

Anònim ha dit...

Sí, jo és un dels equips que vull que baixin, juntament amb el Castelldefels i l'Orihuela, tot i que aquests no crec que baixin...

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

El dilluns al vespre seria un bon moment per clamar aquestes queixes en veu alta i fer sentir la nostra opinió més enllà de les ones radiofòniques. Que pel que sé, algun que altre arbitre també ens escolta.

Visca el Badalona!
Un lleó de la costa.

Anònim ha dit...

Per cert, des d'aquí també hauríem de felicitar al filial, que està fent una temporada brillant.

A veure si veiem més joves perles al primer equip, que l'Isaïas ja demostra que valen la pena.

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

El juvenil també està fent una gran temporada, però al final no serveix de res. No sabem aprofitar cap dels joves jugadors que tant bé ho fan al B i al juvenil.

Esperem que el Isaias no acabi marxant del Badalona cansat de no jugar.

Anònim ha dit...

Mirant la classificació si bé és cert que estem a 4 punts de la part alta també ho estem de la part baixa, la diferència és que fins la part alta tenim a 8 equips per damunt i per baix només a 4, per tant, important aconseguir el punts de casa, els inmediats contra el Dènia.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

2-1, no he pogut anar al camp, però m'han dit que en Prats falla més que una escopeta de fira!

En tot cas, el descens s'allunya definitivament i ara aviam si podem fer el miracle i acabar entre els 4 priemers.

Sempre Bada!