23 de març 2008

Dos vegades bo...


Definitivament som un club dòcil, misericordiós i espoliat. M’explico: no només no protestem per l’abandonament institucional al que estem sotmesos sinó que a sobre ens fem un fart de perdonar vides. Avui, a Vilajoiosa, no és que haguem fallat un parell d’ocasions clares, no! És que si haguéssim tingut una mica més de punteria el partit hagués acabat tranquil·lament amb un 1-6. A sobre el gol d’ells ha estat en clar fora de joc i després d’alguns rebots. Quina crueltat la nostra!
Que l’Avi dibuixi el que li roti (de fet sempre va al seu aire) però si jo hagués de plasmar en forma gràfica com és el Badalona dibuixaria un home amb un lliri a la mà, amb una galta vermella i posant l’altre perquè l’etzibin fort i amb unes aletes de submarinista als peus.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Així que hem perdonat vides? vaja, jo pensava que havíem apurat un punt en un camp difícil. Està clar que la Vila ja no és el que era...

Anònim ha dit...

A la 2B puntuar fora és dificilíssim, pel que diu en garigot llastimosament no em guanyat, però sense veure la crònica per mi es un bon resultat, treure un punt on mai em pescat i continuar amb la ratxa de puntuar fora de casa en aquest 2008,hi som a 4p de l´ascens, si guanyem a casa la propera setmana, ens allunyarem de la zona perillosa, i optarem a ser candidats fins al final a la promoció.

Final contra el Lleida.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Badalona-Lleida , el volem a les 17h, com sempre!Per lo de la tele.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Cap problema, donen el Girona-Sabadell pel 33 (TVC).

Anònim ha dit...

Al final estem tenint una temporada entretinguda. I això que semblava que enguany patiriem més del compte. Amb una mica de sort encara ens posarem a la lluita pel play-off. Si és així, estaria be que tothom, els jugadors els primers, ens ho creguèssim i mirèssim d'aprofitar l'oportunitat. Us imagineu que l'equip aconsegueix una plaça d'ascens al final de temporada? Em venen al cap unes quantes preguntes:

Què passaria amb la succesió de Casquete al capdavant del club? La directiva actual es plantejaria continuar?
Quina cara farien a l'Ajuntament? Es decidirien a posar la primera pedra del nou estadi o dedicarien una altra partida pressupostaria a la ciutat del basket?

Només per tenir resposta a tot això valdria la pena pujar de categoria. Per cert, diumenge que ve tothom a l'Avinguda de Navarra. A deixar-nos la veu i l'ànima pel nostre equip. Visca el Badalona, collons!

PD: Després de llegir la crònica del partit contra el Vila-joiosa al web del Badalona no puc evitar de sentir-me avergonyit d'aquest servei que, suposadament, ofereix el nostre club. Proveu de donar-li un cop d'ull i em donareu la rao.

Llucià Garigot ha dit...

RESULTATS ENQUESTA:

El 51% de vosaltres penseu que a en Càmara ja se li ha passat l'arròs, mentre que un 49% creieu el contrari.
Ja us prodeu pronunciar sobre la nova pregunta!
Endavant les atxes!!!!

Anònim ha dit...

Seria bo pujar, evidentment l´ajuntament es veuria obligat per necessitats i encara més per imatge, perquè evidentment la 2A té molt més ressó mediàtic que la 2B.
El canvi d´alcalde sembla no obrir l´esperança escapulada, perquè tot i canviar, serà el mateix.
En quant a Casquete, pel que tinc entès per gent propera no té l´intenció de marxar, i si ho fes deixaria a un home de confiança, semblant al que pasa amb el Betis, Valencia, Llevant etc. Yo penso que casquete no ha de marxar, ha fet molt pel club i ho pot continuar fent si té al costat gent jove, emprendedora i capaç d´imprimir una imatge actualitzada del club a gairabé tots el àmbits.
El que no acabo d´entendre com Casquete sent un home de tant de pes al partit que governa a Badalona, encara no ha aconseguit el seu objectiu del camp, potser perquè el tema burocràtic i la recalificació dels terrenys són aspectes prou dificultosos.

PD: Per cert, l´ajuntament podria explicar quin es l´objectiu de la ciutat del bàsquet, no és un gran centre comercial, on és l´objectiu d´imatge esportiva?
Per quan nous equipaments esportius i una competició escolar digne?, sens dubte, el consistori té feina, confiem en la bona vocació de servei que tenen el polítics,o això diuen.
Sembla que algú del consistori tingui por de que si el futbol es rellança a Badalona ( més del que ja està, perquè em de recordar que som una ciutat eminentment molt de futbol)el bàsquet desaparegui, sent 215000 habitants més o menys,hi ha espai per a molts esports.
Algú sap quants equips de futbol hi ha a Badalona?
Algú sap que l´esport escolar més practicat és el futbol sala a Badalona?
Per quan pistes esportivas municipals dignes?
No veig malament el foment del bàsquet, però no obviem a una gran majoria a Badalona de futbol.

Amb la intenció que algun polític llegeixi això però amb la convicció de què per desgracia caurà , com es diu en castellà, en saco roto.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

El tema del camp la veritat és que ja n'estic fins els mateixos cullons. No és que vagin lentes les obres, sinó que, simplement, ningú ens n'informa com és degut... com estan, s'està fent algo?

Vergonyós.

Anònim ha dit...

En Casquete no marchara fins que no fagin el camp, despres de lo que li va costar ser presiden no ho deixara aixi com aixi i sino posara un topo

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

i porque estan aciendo elecciones??


PD: ma tocado la cena del concurso que acen los domingos cuando juega el bada¡¡una cenicaaa¡¡¡

Anònim ha dit...

A pel Lleida!!!!!!!!!!!!!!!!