24 de febrer 2008

Bon viatge!


Adéu, fantasma descens. Ens ha costat molt fugir de tu. Ens has estat assetjant per posar a prova la nostra capacitat de resistència i et felicito perquè ens certs moments la integritat de la nostra moral ha perillat. Has estat un digne adversari, però t’has equivocat de club. Ens ha costat molt arribar aquí. Per això les nostres fixacions de seguretat estan orientades a assolir el cim del massís més que a protegir-nos d’una caiguda impossible. Enhorabona, de debò, però se t’han acabat les possibilitats. T’hem vençut. Si vols seguir pertorbant algú amb possibilitats de fer-lo embogir i fracassar no cal que marxis molt lluny de Badalona...però marxa. Aquí ja no hi fas res. A més, tenim altres enemics molt més poderosos que tu. I amb aquests si que no les tinc totes...

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran victoria a Hospitalet. Recordeu la darrera jornada de la Lliga passada? Recordeu aquell playoff perdut al temps de descompte? Jo, ara, una mica menys. M'he tret una espina.

Ara toquen un parell de partits molt importants per saber si podem aspirar a estar a dalt. Si no m'equivoco: Gavà, a casa, i Alacant, fora. Si seguim puntuant, que es preparin els d'allà dalt.

Crec que podem anar oblidant alló que va dir el nostre capità, quan les coses anaven malament, de que calia assegurar la categoría. Tenint en compte que es necessiten 45 punts per no baixar i que ja en tenim 36 (només vuit menys) quan queden dotze partits, potser que començem a creure en les possibilitats del nostre equip. Les quatre primeres plaçes són només a tres punts!

Acabo enviant una abraçada a l'amic 'vila-rebollo-pepín', a qui vaig conèixer aquest cap de setmana en una actuació a Vilafranca del Penedès.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Bona victòria, seguim sumant en aquest any, balanç fora de casa espectacular,13 punts aconseguits dels 15 possibles, no hem perdut cap partit fora de casa del que portem de 2008, i estem a casa ara bé, ja és, sens dubte, el moment de somiar amb la part de dalt.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

força BADA!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

muuucha gente del badalona abia en hospitalet,en algunos momemtnos se me paraba el corazon con las oportunidades que tenia el hospi pero cuando a marcao el bada..i despues el segundo david prats,que por cierto vino corriendo a la banda a dedicarme el gol,i a abrazarme..por la amistad que me uno con su suegro.Bueno gente,la semana que viene a muerte a por el gavá.

Un saludo¡¡

Anònim ha dit...

Jo fins els 45 no estaré tranquil!!

Però ara estem a tan sols 3 de la zona de dalt, així que pit i collons i a somniar amb les eliminatòries d'ascens!!

Visca el Bada!

Anònim ha dit...

i a muerte¡¡¡ macuerdo al principio cuando ivamos tan mal..la gente diciendo que no abi playoff ke no se que historias,pocos emos sido los que emos estado confiando en el equipo.Pos aora llega nuestra hora,osea la de la aficion.El domingo a muerte.

Anònim ha dit...

No es cuestión de quien confiaba y de quien no, de quien ha sido más fiel y de quien no, que conste que yo confié en todo momento en la plantilla, pero sobre todo en el técnico, no cabe duda , que ahora todos tenemos que animar al Badalona contra el Gavà, aquí en este encuentro se podrían marcar las aspiracines finales.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Important victòria, ara falta guanyar diumenge al Gavà, que sembla el més fluix dels 4 equips que estan als llocs de promoció.

Esperem que la triple P (Pons, Piti i Puigdollers) no ens amarguin el diumenge.

La classificació està molt apretada, però si aconseguim millorar els resultats de casa podem tenir opcions. Tot i que encara queda bastant, dels 4 darrers partits, 3 els jugarem a casa.

PD: Albert, el divendres només vam parlar del Badalona, i no vaig pensar a felicitar-te pel teu concert.

Anònim ha dit...

Em dono per felicitat, company. Celebro que t'agradés. Tens el disc?

Està bé saber que, com un servidor, també hi ha altres afeccionats al Badalona que no vivim a la ciutat.

Per cert, ¿algú sap qui és l'empresari badaloní que, segons va informar El Punt la setmana passada, pot ser el relleu de Casquete?

Llucià Garigot ha dit...

Vaig a fer una cosa que no es fa, però sóc en Garigot i m'han parit així!!
Jo sí que sé qui és aquest empresari, però no us ho diré, je, je...

PD: Albert, un dia d'aquests et vindré a veure en algun concert a veure como ho fas! A més m'ofereixo per vendre els teus CD a la sala on es faci l'espectacle. Algú ha de tenir cura de la caixa, no?

Anònim ha dit...

Doncs mira, aquest dijous actuo a Andorra. Si vols venir, estàs convidat. Després, passaré la nit a l'hotel amb els músics i qui es vulgui apuntar… així que tú mateix.
Estaré encantat que venguis els meus discos, i que els compris… jeje. Però encara més de saber qui és l'empresari badaloní que vol assumir la presidència del club.

Anònim ha dit...

Pues el empresariio ese es el dueño de CAFES UNICS,Joven i con dinero.Aver si ace lo mismo que el fermin..

Anònim ha dit...

Gracies, hinchabdn. Jo també espero que, a nivell esportiu i economic, estigui a l'alçada de Casquete. No será fàcil. Hi ha, però, alguns aspectes a millorar en el club, com el tema de la comunicació (la web, per exemple) i la imatge. I, es clar, l'assumpte de la relació amb l'ajuntament amb el nou estadi com a tema principal.

Anònim ha dit...

Esperem que sigui un excel.lent president com ha estat en Casquete, això sí, s´han de millorar coses, com modernitzar el club ( web, categories inferiors) i sens dubte, el gran repte pendent, l´estadi i la relació amb l´ajuntament.
En l´aspecte esportiu, a per la victòria diumenge contra el Gavà.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Atenció: partit de diumenge no és jugarà a les 17h, el partit es escollit per TVC per ser retransmés, com tenim un camp inadequat no podem jugar a les 17h, el partit surt a l´agenda de retransmissions esportivas de TVC a les 15h, se suposa, llavors, que es jugarà al matí, perquè no crec que es disputi a les 15h ( hora típica de dinar d´un diumenge), en tot cas, estem a l´espera de la confirmació per part del club, perquè com sempre la web del nostre club viu als núvols, i no surt absolutament res.
Realment és una tocada de nassos que ens donin per la tele, ens canvien l´horari,ens trastoquen el planning de diumenge, ens fa portar menys públic al camp, el positiu, sens dubte, és que ens puguin veure arreu del territori.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Darrer anònim, el partit es jugarà a les 12, però, no crec que aporti menys públic. Mira el dia del Sabadell, l'estadi feia patxoca, a més, ara els dies acompanyen... fa calor...ètc. Ànims i tots a l'estadi que el play-off està més a prop

Anònim ha dit...

Jo sóc una persona de molta confiança del Kiko Serra i l'altre dia, a la tertúlia de RCB, et vas passar una miqueta...per tant, penso i crec i estic convençut de que això no tornarà a esdevenir.

Llucià Garigot ha dit...

Jo a en Quico Serra l'estimo i l'aprecio com si fos fill meu!! I no cal dir que el que vaig fer va ser en clau d'humor.
És un gran amic! De tota manera, siguis qui siguis (ja et podries identificar, home...)et demano disculpes per si et vas ofendre.

Anònim ha dit...

Algú ens pot explicar que va passar?

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Així que haurem de matinar aquest diumenge? Esperem que els jugadors vagin a dormir aviat el dissabte, que aquests del Gavà estan més acostumats a jugar a aquestes hores.

Albert, sí que el tinc el disc, està força bé. Que et vagi bé per Andorra.

Anònim ha dit...

Això d'emetre partits en diferits a les 15.00h és molt estrany...ja s'ho faran, aquests de TVC!

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

Osti, k fort, ara diuen que hi ha un altre candidat!!

Anònim ha dit...

És una tocada de nassos considerable que el partit sigui a les 12h perquè el tingui que donar la tele, va home!, el nostre horario a casa és a les 17h , horario de futbol d´equips grans, si no ens poden donar per la tele per les deficiències del camp, que no ens donin a casa i santes pasques, el que no pot passar , es que vivim pendents de la televísió, molta gent no podrà anar-hi, per exemple jo, en tot cas, suposo que m´hauré de conformar almenys a veure´l en diferit per la tele a les 15h, vaja.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

nuevo foro para la toda la gente del badalona¡¡¡

entra,registrate i participa¡¡

www.portal-escapulado.crearforo.es