14 de febrer 2008

Però què volen?

Per què els amics verd-i-negres xiulen l’alcaldessa? Però si l’haurien de rebre sota pal·li cada vegada que trepitja l’Olímpic!! M’he perdut alguna cosa? Que potser ha suspès les obres de la Capital Europea i no m’he assabentat? Si a Can Penya la reben així com ho hauríem de fer nosaltres? Estic desconcertat. No entenc res...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajaja XDDDDDDD

Anònim ha dit...

visca la penya!!!

jajajajajajaja XDDDDDDD*

Anònim ha dit...

Ho vaig poder comprovar en persona.
Lamentablement aquest govern no ha apostat bé per l´esport, on l´esport escolar és deficient, les intal.lacions deixen que desitjar, i on el Badalona és el humiliat de la ciutat, si hagués vingut al camp del Badalona, hagués estat rebutjada directament a parlar.
Aquest govern no ha sabut equipar basquet elite amb futbol elite, no vol fer gran al Badalona, i per tant, crea el conflicte penya-Badalona, sabent que molts socis som dels dos per sentiment de ciutat, el conflicte sens dubte el genera la política, no la societat, sembla que haguem de viure confrontats perquè hi ha algú que així ho vol.
A banda dels resultats esportius, que també conten.
Visca el Badalona

Anònim ha dit...

A cada porc li arriba el seu sant martí

Anònim ha dit...

Grandíssim, Garigot. Vaig estar a l'Olímpic i vaig flipar. La veritat, és que ja no saps que pensar. El que ha fet aquesta senyora per la Penya no té preu. De què cull... es queixen? Per fer-se la foto a Vitòria? pel presupost? Certament, no ho entenc. També van escridasar a l'Anna Pruna però varen ser quatre, però, lo de l'alcadessa va ser històric. Al marge, la Sra. Arqué ja ha vingut al Camp de Centenari, però, i si hi torna? Què farem els qui tenim la costum d'anar-hi?

p.d Garigot, tu que tens contactes podries enviar una carta a Antena3 al programa Esta Casa es una ruina perquè ens facin un estadi nou?

Llucià Garigot ha dit...

Al tercer anònim,

Estic totalment d'acord amb tu, la culpa del mal rotllo és de l'ajuntament ja que amb la seva actitud de despreci vers el futbol fomenta les envejes.

Superman,

Malauradament no tinc contactes a Antena 3. Tot cas faré un truc a Can Barça, a veure si quan facin la remodelació del Camp Nou ens poden regalar les deixalles. Quedaria maco, no?

Anònim ha dit...

MAssa ben acostumats, estan els socis de la penya.

Anònim ha dit...

Llucià, som molts els que ens estimem tant al Badalona com a la Penya. Jo mateix soc soci de tots dos clubs. I amb aquest escrit que has publicat no ajudes gaire a la convivència entre les dues afeccions.
Aquí hi entrarien temes de política, més que d'esports. Els socis dels dos clubs no en tenim cap culpa si un polític afavoreix més a un o a l'altre.

VISCA LA PENYA I VISCA EL BADALONA!!

PD: no sé si és la ressaca o els anys, però avui no sé com posar el nom. "soc" Vila-Rebollo-Pepín.

Llucià Garigot ha dit...

Vila-rebollo-pepín,

Jo també sóc de la Penya i no cal dir que també del Badalona. Però això no m'impedeix de dir el que penso: històricament l'ajuntament ha beneficiat molt més al Joventut que al Badalona. Dir això no perjudica la convivència entre les dues aficions, com tu dius.
El que la perjudica és justament la CLARA DISCRIMINACIÓ que es fa des del Consistòri. I a sobre he de callar? Vinga va, no fotis...

Anònim ha dit...

antipenyista asta la muerte¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Evidentment jo també soc soci del Badalona i de la Penya, el problema és el consistori que tenim.
Demà a pels tres punts importants al derbi.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

visca la penya!!!

és el beneficiat perque és el millor, ha guanyat coses importants, i el bdn d futbol són uns patates, i mai t'indran el suport que la penya, perque tenim més clase, més cualitat, més glamour, i el més important, tenim la maite XDDDDD, VISCA LA PENYA I ABAIX EL FUTBOL EN BADALONA!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Família, us convido a llegir el que he publicat al meu bloc. I a dir la vostra:

http://blocs.mesvilaweb.cat/albertfibla

Visca el Badalona i Badalona.

Anònim ha dit...

Laly:
Jo he trobat una explicació al que va passar al camp de la Penya:´no hi ha tans socis del Badalona que també ho són de la Penya? Doncs pot ser allò va ser una resposta solidària envers l'equip de futbol. A més va estar molt bè la reacció del públic a veure si així s'assabenta ja l'alcaldesa que a Badalona no la volem, que no ha fet res per l'esport de la ciutat i que aquestes coses passen factura a la llarga, aviam si amb aquesta reacció del món del bàsquet apren que per molt que donis a uns sempre hi ha gent poc conforme i que tothom té dret a tenir de tot.
Felicitats a la Penya per la Copa que ha guanyat, ara ens toca guanyar al Badalona avui en el partit de casa.

Anònim ha dit...

Avui 2-0 i cap a la zona de dalt!

Amunt escapulats!

Anònim ha dit...

Malgrat el patiment que hem tingut,durant la segona part, hem guanyat. Amunt i visca el Bada!!! Diumenge vinent a per totes a Hospitalet.