10 de febrer 2008

No la vull dinyar!!


Això és de boigs! Una setmana fem un nyap i ni en Francisco ni ningú val res i a l’altre juguem millor que els Globetortters i el míster i tot déu són millors que en Zapatero enganyant. Jo si voleu que us digui ja no penso res. Total, dius una cosa una setmana i a l’altra ho has de canviar…Així que tenint en compte les circumstàncies i entreveient que d’aquí al mes de juny això seguirà sent una muntanya russa, he decidit entregar-me a la meditació. A partir d’ara veuré la trajectòria del Badalona des de la distància emocional. Demà mateix m’inscriuré a ioga i visitaré uns monjos budistes perquè em mostrin el camí de la serenor i la pau interior.
No sé vosaltres, però a mi no m’agradaria fer el traspàs patint pel descens. Tot cas en una promoció per pujar o emportat per l’èxtasi de veure fet el nou camp...

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona victòria a domicili, i és que aquest any estem fent el més difícil guanyar fora de casa, i a casa estem fluixos, en el que portem d´any de 12 punts possibles hem aconseguit 10, tenim a 6 punts la zona de promoció d´ascens però també a prop la part baixa, i és que guanyar o perdre es passar de la gloria a l´infern en un moment.
Ara no podem fallar a casa al derbi, contra una gramenet a la baixa, i confirmar la reacció.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Partidàs. Heu vist la feina defensiva? impressionant. Si aquest any haguéssim estat mínimament dignes a casa, estaríem a promoció de sobres...

Aquest diumenge tots al camp per viure el derbi

Amunt Badalona!

Llucià Garigot ha dit...

Què us passa que esteu tant inactius??
Venim de guanyar un partit importantíssim i aquest diumenge ens visita la Gramenet, l'equip que el seu únic objectiu de la temporada és guanyar-nos!
Vinga, home doneu senyals de vida!!!

Anònim ha dit...

Del partit de diumenge -que reconec que vaig veure fent zàpping amb la final que jugava la Penya- destacaria un parell de coses molt bones:

1- Tenim un porter inmens. Rubén és d'aquells porters que dóna punts, que fa guanyar partits. Imprescindible.
2- L'arribada de Cabarcos és molt positiva. Aporta gol, és el complement perfecte per en Prats i genera competència entre els davanters.

Per cert, que cony passa amb el francés que vàrem fitxar de l'Olympique? Sabeu alguna cosa? En Francisco ni el convoca…

Per últim: diumenge tots a l'Aviunguda de Navarra! Si guanyem als veïns, els atrapem i podrem començar a veure, lluny, a l'horitzó, el cap de la classificació…

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

lo siento pero e estado aciendo un INTRO del derby en la web de los betulians i no e tenido tiempo asta aora de escirbir,espero que lo veais a quedao mu wapo jeje.Espero que este finde se gane i que nos vayamos pa la zona alta..

Anònim ha dit...

visca la penya!!!

Garigot, aquí ja ningú comenta ja que si jo no hi fico un mica de gresca la gent 'aburreix i passa d'escriure, si ho mires des d'aquesta postura li faig un bé al teu foro, saluts i visca la penya campiona de la copaaaa del reiiii!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Laly:
Bon partit el diumenge a Sabadell. Però penso com tu el diumenge pensava que m'agafa un atac de cor entre el partit de futbol i el de basket, menys mal que tots dos van guanyar.
D'altra banda m'agradaria dir que ja no només roben els partits al primer equip, ara la prenen amb el filial, ja que donc fe, que els dos últims partits que el filial ha perdut a casa, l'últim el passat diumenge contra el Cornellà, els arbitres s'hi han lluit de valent.
Aquest diumenge el camp del Centenari ha de ser una olla presió, i així ajudar a l'equip moralment, i motivar-los per oferir-nos una victòria.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!

Llucià Garigot ha dit...

Penyero,

El dia que l'èxit d'aquest blog depengui de les teves aportacions el xapo a l'instant.

Anònim ha dit...

Aquest diumenge l'Avinguda ha de ser la de les grans cites; espero que aquest cop la climatologia ens acompanyi.
Penseu que, si guanyem, atrapem a la Grama i ens podem posar a zona tranquila -si és que existeix aquesta zona a la categoria...-.

Amunt collons!

Anònim ha dit...

Efectivament partit importantíssim diumenge que vé a l´avinguda de Navarra, hi ha ganes de revenja de l´any passat on es vàren emportar la victòria per 0-1, a més la victòria ens faria somiar si més no.
Diumenge passat va ser un dia gran per Badalona, la penya va aconseguir un títol importantíssim per la nostra ciutat ( per fi, es parla bé de la nostra ciutat, tot això ve molt bé), a més el Badalona va guanyar, ara només ens falta parlar bé també per motius de futbol i tenir un equip a l´èlit, perquè també recordem que a Badalona hi ha molt futbol.
Visca el Badalona

PD: Esperem que el partit sigui a la tarda, i la televisió no modifiqui al matí el partit, perquè seria un error ja que sempre juguem a casa a la tarda, i l´afició ja compta amb això.Al 33 de diumenge marca un partit de la lliga escocesa el Celtic-Hearts, no hi figurà cap de 2B, no se sap si es que aquesta setmana no es retransmeteix cap partit de 2B a TVC o el faran més tard o matí, sembla que no hi ha confirmat res almenys al planell de programació esportiva.

Anònim ha dit...

Vaig llegir que no hi havía partit de 2aB aquesta setmana al C33. Suposo, doncs, que jugarem a les 17 hores. Estaria be que el web del nostre club ho confirmés, però, com sempre, no posarà l'horari del partit fins el mateix diumenge. De fet, el comentari de la victòria a Sabadell el van posar ahir. Dèu n'hi dó.

Anònim ha dit...

lo de la web ya no tiene remedio,i no dijo el presi que se aria una nueva ne la conferencia de principio de año..aun estoy esperandola,asta la web nuestra de betulians esta mucho mas actrualizada.Esperemos que el 33 no aga el partido ya qye nos quitara publico..

Anònim ha dit...

visca la penya!!!

Garigot, que curiós i quina casualitat que en l'anterior publicació la de ai, ai ai.... va ser la primera vegada que vaig comentar i va escriure molta més gent, 52, que estrany no???

Anònim ha dit...

aver si queda bien lo que aremos en el fondo norte este finde contra la grama...espero que os metais tos alli i agamos presion desde alli ke tos juntos se nos escuxa masXDDDD un saludo gentee menos al penyista claro

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

El diumenge fan per la tele el partit del Celtic contra el Hearts es veu que els de TV3 han comprat els drets d'aquest partit per poder veure el proper rival del Barça a la Champions - que també té guasa -

p.d diumenge el camp ha de rebentar. Esperem que no plogui. Som-hi Badalona, som-hi!!