17 de febrer 2008

Mmm!! Que bons!


Un i dos! Com senten aquests?!
Sempre és orgàsmic guanyar la Grama, però si a sobre ho fem amb l’àrbitre en contra, l’èxtasi és total. Ni l’expulsió d’en Santi ni el penal inventat han permès els de Santaco treure res de bo de l’avinguda de Navarra. El col·legiat (canari, per cert, quina casualitat…) ho ha intentat de totes totes, però al camp hi havia un equip que puja i puja i un altre que baixa i baixa. I el que li queda!
Un i dos! Fora espines!
Un i dos! Quin orgull! L’orgull de veure que malgrat les penúries socials que estem passant tenim un grup humà compromès i disposat a fer més suportable l’enorme incertesa que ens envolta des de fa temps i que no ens deixa créixer.
Un i dos! Vinga, cap a casa!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt Badalona.

Sempre escapulats.

Avui ha estat un partit molt emocionant.

Tenim una defensa excel·lent.

L'àrbritre, per cert, lamentable.

Anònim ha dit...

Partit molt emocionant i patint tota la segona part, el públic molt amb l´equip, i l´equip a respost, important victòria.
Aquests àrbitres canaris no sé que els passa, pero al Badalona sembla que el deuen tenir creuat o això sembla.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Més èpica que estética, però victòria, al cap i a la fi, que és el que compta.

La iniciativa ha estat seva; les ocasions, nostres.

L'àrbitre, una rèmora que no ens ha deixat posar l'agresivitat que ells si han pogut posar: incompresibles les 6 targetes grogues per a nosaltres, per una només per ells, en un partit que no ha estat especialment dur.

En defensa, cal millorar. Avui ens ha afavorit la seva feblesa ofensiva (només el Meca feia por), però amb un rival més punyent en atac ens podrien haver fet molt mal.

Francisco ha sabut gestionar la cosa: m'ha agradat l'entrada d'Alain per reforçar la defensa quan tocava. No he entés, però, que no utilitzés Isaías molt abans, quan ens feia falta una mica de control al mig del camp, sobretot després de l'expulsió del Santi Amaro.

Per cert, què cony passa amb Deruda? No és prou bó? Perquè l'hem fitxat? Avui era un dia per ell, si és que s'ho val. No és un migcampista de contenció? No és el substitut natural del Cristian?

El cas és que tenim tres punts més al sac, que només ens queden dotze pels 45 i que queden molts partits. Us imagineu que, al final, podem somiar amb el play-off?

Visca el Badalona, collons!

Anònim ha dit...

Primera i segona, segona tarja groga li ha perdonat l'àrbitre a Cámara en el minut 20 per una forta entrada pel darrera junt a la mitja lluna de l'àrea.

Un i dos, dos cops s'ho pensarà Rubén a repetir a Santa Coloma el que ha fet avui en el seu propi camp: provocar l'afició rival sense que aquesta n'hagués fet cap esment negatiu amb anterioritat.

Una i dues, dues neurones tenen els "aficionats" locals han vingut a fer el gamarús a la zona on érem l'afició visitant. Una llàstima que uns nens de ben segur fracassats escolars embrutin el nom del vostre club (si en una cosa hem estat d'acord l'afició visitant i la local del voltant és en això).

I en defintiva... Una i dues, dues posicions encara per sota nostre esteu. Me n'alegro que l'aspiració del creador d'aquest post fos arribar a igualar en punts a la Grama i és que els complexos d'inferioritat són difícils d'amagar.

Tant de fumer-li al porró a galet no és gens bo Sr. Garigot! Algun dia acabarà torrat enmig del descampat envoltat d'escales de formigó aquell que hi ha entre el parc de Can Solei i l'autopista.

Llucià Garigot ha dit...

Anònim,

Desconec les provocacions a les que fas referència. En el cas que siguin certes no em semblen bé, però pensa que de fracassats escolars com dius tu n'hi han a tot arreu, inclòs al teu club.
Referent al complexe d'inferioritat no siguis tan pretensiós. Si en tenim serà respecte del Barça o l'Espanyol, però de la Grama? Je, je...
I no t'ho prenguis tot tan a pit, home, que al cap i a la fi només estem parlem de futbol...

Una abraçada i quan vulguis quedem i compartim el meu porrró a galet!

Anònim ha dit...

Jo també en vull una mica, de Porró.

Només dir que espero que els dos clubs se salvin, ja que sempre he tingut especial carinyo als equips de la mal anomenada "área metropolitana".

Amunt Bada!

Marcos MT ha dit...

Hay que estar ciego para no ver lo de Ruben como hay que estar ciego para no ver lo de Cámara que comenta el anónimo más arriba. Será la edad, Sr. Garigot.
El caso es quejarse. No sé como te lo montas para tener siempre al árbitro en contra, llorón. Y aunque es cierto que los árbitros canarios son desastrosos (nosotros también los hemos sufrido), el de ayer os benefició a vosotros. Lo que pasa es que es mucho más vistoso cuando hay color rojo (como en la expulsión) o cuando se pita pena máxima (fruto de la rabia que fue acumulando sin sentido ese portero que tenéis, probablemente otro fracasado escolar a quien ayer debió dejarle la novia, porque si no no se explica lo que hizo). Es mucho más vistoso lo que se saca (aunque sea justo)que lo que no se saca, y por lo que he podido comprobar, a ti hay que dártelo todo bien masticado.

Por cierto, prefiero jugar en el horario de las chicas(comentario machista el tuyo, como aquel que hiciste sobre una juez de línea hace tiempo) antes que en un campo en el cual no se ve nada cuando cae la noche. Un campo donde parece que los lavabos son, entre semana, abrevaderos. ¡Y no me extraña! Entre tanto caracol y tanta piedra (no sé como no se os cae el pelo) seguro que pastan vacas y otros animales (como el portero, quien merece una sanción ejemplar).

Que conste que a mí el Badalona me causa indiferencia (pese a la supuesta rivalidad deportiva), pero eres, con o sin pseudónimo, una de esas personas que a veces hacen que te alegres de la derrota del vecino.

Por último he de decir que ganásteis gracias a nuestros errores en defensa (y a vuestro acierto). Pero ni de lejos jugásteis bien, sino que jugásteis peor que nosotros.

Llucià Garigot ha dit...

Company Marcos,

Jo conec en Rubén i no té pas pinta de ser un fracassat escolar. Á més, dubto que algú faci una cosa com la que vosaltres dieu que va fer si prèviament no ha rebut una agressió verbal. Podríes posar la mà al foc que cap seguidor de la Grama no l'ha increpat mai???
On no et falta raó és en el patètic estat del nostre estadi. No només vaques i cargols, també abunden els llangardaixos (sobretot a l'estiu) grills i gats abandonats.

Una salutació!

Gari.

Anònim ha dit...

Collons, ara només falta que vinguin els de fora per donar-nos lliçons i per enfontrese'n del nostre camp.

A veure, marcos i anònim, el nostre camp s'està caient i és una vergonya per una ciutat com Badalona, cert. Però això, entre d'altres coses, és així perquè és el camp d'un equip amb més de cent anys d'història. Queda clar? Així que una mica de respecte, xatos. No em sembla que pogueu dir el mateix vosaltres.

Sobre això que dius, Marcos, de la indiferència cap al Badalona, estem empatats: jo, com la resta de la gent del Badalona, sentim la mateixa indiferència cap al teu equip. I ahir ho vas poder comprovar, si és que vas veure el partit: no hi va haver cap mena d'hostilitat cap al vostres jugadors ni cap a la vostra afició.

Que utilitzis els comentaris d'en Garigot -un personatge de ficció, per si no te n'havies adonat- per dir que tenim complexe d'inferioritat, home… Vols dir que no el tens tu aquest complexe?

Sobre el que ahir va succeir entre els nostres equips, no et falta raó en dir que no vàrem jugar un bon partit. De fet, haurieu d'estar ben emprenyats en veure que, jugant tant bé com vàreu jugar, veu perdre contra un equip que va jugar malament.

On no puc estar d'acord és en el que dius de l'àrbitre. Que ens va afavorir? Ja m'explicaràs com: sis targetes grogues, una expulsió i un penal -que no ho era- en contra. Si, si, ens va afavorir molt…

De Rubén potser que et fixis més en la seva feina que no pas en altres coses. Si ho fas, veuràs què és un porter inmens, cosa que em sembla que no podràs veure en el teu equip (ahir, segons un jugador de la Grama, el Badalona va xutar un cop i va marcar dos gols).

Apa, i ara cadascú a casa seva, que tingueu molta sort en aquesta lliga.

Anònim ha dit...

el foro de la peña betulians se cerrara en breve para informacion de todos.
EX-miembros de betulians estamos artos,ayer se comenzo mui fuerte i muchos lo jodieron todo,con prohibiciones i con los rollos de siempre.Espero que les vaya bien a la peña betulians en un futuro, que ese fondo ya no volvera a ser lo mismo de antes.Un saludo.

ANTES ESCRIBIA COMO ''BETULIANS''

Anònim ha dit...

El partit va estar emocionant, estem parlant de dos equips de futbol, que per paradoxe que sembli, no són capdavanters a les respectives ciutats, on sabem que el Bàsquet a Badalona porta més gent al pavelló, i a Santa Coloma el futbol sala neutralitza en número d´aficionats a la Gramenet, tot i això, ahir a l´Avinguda de Navarra , 3000 espectadors, una entrada digna de menció comparant altres caps de 2B d´arreu de l´estat, o posant en referència el mateix Eibar o Granada 74 de 2A( tot i que aquest últim equip ha donat un salt ràpid per motius no deportius).
L´àrbitre va castigar excessivament al Badalona i va para massa el partit, en tot cas, va ser un derbi modèlic excepte quatre llaunes, pot ser, algun dia serà el moment de reivindicar el futbol d´aquestes dues ciutats del barcelonès nord en contraposició de la capital de Barcelona.
Visca el Badalona!

Llucià Garigot ha dit...

Hinchabdn,

No em deixis així, home... Què ha passat perquè us disolgueu?
Espero que sigui una broma...

Anònim ha dit...

Si realment desapareix la penya betulians serà una pèrdua més en aquest club, haurà fet el suficient la junta per mantenir-la?
En tot cas, és una llàstima, si es confirma, s´han separat uns quants?, es formarà una d´altre?, el cap visible de betulians se sap qui és en aquest moments?
El club ja va perdre recentment la penya iris o la penya patrigol, si desapareix betulians és una pena perquè hi donen gresca,en tot cas, si desapareix per motius de gent que no està a la altura del club en quant a educació( segurament són 4), millor que no hi siguin, si és com la temporada passada, endavant, era envejable.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Primer de tot, comentar que sóc "l'anònim 18 / febrer / 2008 01:43" i ahir se'm va passar per alt identificar-me.

Respecte a Rubén, abans de les variades provocacions i gestos insultants que va fer envers de la Grama no es va insultar en cap moment (ni tant sols a l'equip amb el tant típic i fora de lloc "puta equip rival). Va ser després del segon gol que el porter va fer un show insultant contra els aficionats colomencs que a partir d'aquell moment sí que va dirigir-li comentaris despectius. Si no ho vols creure la veritat és que poc importa, però bona part del camp sí ho va veure (nosaltres inclosos). Al proper partit si hi ha alguna polèmica amb el porter sí que podràs comentar que hi ha hagut algun afer anterior, perquè aquesta provocació en un temps no s'oblida. Gestos com el del porter inciten a la violència (a la qual mai he recorregut ni recorreré) i una sanció no li aniria malament.

Respecte al que comentes que de fracassats escolars com és lògic et dono la raó, però no a tot arreu aquests fracassats escolars creuen tot el camp corrent per anar a plantar-se davant de l'afició rival insultant i buscant que hi hagi tangana (i l'any passat en menor mesura també va passar). Si haguéssim estat una afició violenta de ben segur que s'haguessin produït aldarulls davant la pèssima gestió de la situació que van fer els cossos de seguretat del camp i els Mossos. Després els pares dels curts de gambals provocadors si arriben a casa sons fills estomacats (perquè al cap i a la fi són unes criatures i per molt que siguin gallets a la seva classe algun dia es trobaran amb algú amb ganes de gresca) diuen que els seus fills mai han trencat un plat.

I preguntes "Què ha passat per a que us dissolgueu" a Hinchabdn? Pregunta't perquè van fer fora del camp (uns minuts després, tot i que ho havien d'haver fet al moment per no passar a mals majors) a part dels provocadors i potser lligaràs fils de l'aura santa que sembla que t'envolti dels afers bruts del Badalona (ni veure les provocacions del porter ni veure les ganes de gresca de part de Betulians).

Tant de bo es produeixi un canvi en aquella penya que la retorni a la bona imatge que donaven amb anterioritat i amb la qual vam compartir junts uns quants aficionats de la Grama l'ascens contra del Sant Andreu contra el Mazarrón al Narcís Sala. El que és ara, només fan que donar una imatge llastimosa del vostre club (tot i que probablement la culpa la tenen només uns quants d'aquest grup i que potser són els rebotats, la imatge global que donen és aquesta).

Anònim ha dit...

On volia dir "Respecte al que comentes que de fracassats escolars [n'hi ha a tot arreu] com és lògic et dono la raó" m'he menjat el que apareix entre corxets.

Anònim ha dit...

Os hacemos saber a todos los aficionados que la Penya Betulians no desaparece, tan solo marchan de ella unos cuantos ya que por parte de la mayoría de los integrantes de los Betulians no están dispuestos a consentirles a estos señores que se dediquen tan solo a buscar enfrentamientos entre los aficionados y las penyas de los equipos rivales, si algo sea caracterizado esta Penya siempre era el buen rollo que siempre habido con otras penyas, por ejemplo, Sant Andréu, Gramanet, Terrassa, etc... todo aquel que este dispuesto animar al Badalona en el gol norte será siempre bien acogido, pero siempre respetando a las aficiones de los equipos contrarios y a sus respectivas penyas, lo mismo que deseamos nosotros, ser respetados cuando vamos a sus respectivos campos. Esta Penya lo formaron unos cuantos amigos para que el equipo se sintiera mas arropado, con sus palmas y sus cánticos y todo aquel que asin lo entienda siempre será bien recibido entre los Betulians, pero todo aquel que quiera manchar en nombre de los Betulians y del C.F. Badalona, nunca será bien admitido.

Anònim ha dit...

si hombre,que se sepa que no nos hechan,nos vamos ya que eso era como una carcel,asi de claro, i yo en ningun momento e dicho que desaparecen solo que nos ivamos unos cuantos.Bueno que espero que les vaya bien a la mayoria de betulians en especial a toni que siempre me trató muy bien.Un saludo¡¡

Llucià Garigot ha dit...

Sí, en Toni és un tio molt maco!! Vinga, home, endavant les atxes i la trempera, que ens espera la promoció d'ascens!!!!!

Visca el millor equip del món!!!!

Anònim ha dit...

pero seguiras yendo a al campo a ver los partidos???

Anònim ha dit...

Enhorabona pel comunicat de la Penya Betulians i sort "en la nova etapa". Bona notícia pel Badalona i en definitiva, pel futbol en general.

Anònim ha dit...

L'única bona notícia que vull sentir és la victòria a l'Hospitalet i la construcció del nou camp.

Anònim ha dit...

La peña Betulians sin ese tipo de gente ke se a ido aora sera mucho mejor ke antes porque la majoria de los chavales solo iban a buskar pelea por todos los kampos y una peña komo betulians ke ace años ke se fundo no puede desaoarecer x kulpa de unos chavales ke ni si kiera saben la definicion de peña.
Los betulians seguro ke aora animaran mucho mas y aran mas desplazamientos porque aora es cuando podran empezar a llevarse bien kon las demas aficiones.

Anònim ha dit...

k biska el DKB

Anònim ha dit...

0-2 i comencem a mirar cap amunt,nanos.

Visca el Badalona!