06 d’abril 2008

Deplorable


Anys enrere, quan només jugàvem per Catalunya, era habitual que els desplaçaments dels socis més veterans incloguessin visites culturals. Aquesta filosofia l’encarnava la "Penya Blava" ja que el seu autocar trepitjava molts dels indrets més emblemàtics de la història i la cultura del nostre país. Sortida des del "Bar Martir" a trenc d’alba, esmorzar generós a mig matí, visita cultural al migdia i després cap a dinar i al partit. Quina manera més virtuosa de concentrar aficions en poques hores!
Ahir, en canvi, vaig veure com la moral de diversos seguidors nostres queia en picat quan tornava de Castelldefels per la C-31. Malauradament vaig observar alguns coneguts aturats al voral parlant amb unes noies que vestien d’una forma molt extremada. Ho feien amb cara de babaus, tot regalimant saliva com si fossin llops famèlics. El més greu és que portaven l’adhesiu del nostre club a la part posterior del cotxe i...és clar, una cosa és que només se’n vegi un, però l’altre és que al llarg de 2 quilòmetres descobreixis diversos turismes amb l’escut del CF Badalona contractant uns serveis de dubtosa moralitat...
Entenc que després d’un altre empat frustrant alguns es vulguin pagar una alegria, però no trobo gens bé que ho facin davant de tothom. Com a mínim podrien haver canviat l’escut del Bada pel del toro d’Osborne.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Almenys no les tenim al costat com els veïns de Barcelona...

si guanyem a l'¡Ontinyent encara podrem somniar amb rascar aquest any..

Anònim ha dit...

estem a 3 punts de benidorm. i eibissa...i a 5 del 4art classificat..benidorm eibissa i ontinyent venen al centenari...si guanyem deprendrem de nosaltres mateixos...em resisteixo a tirar la tovallola..tots a a animar el diumenge a situarnos a 2 punts del 4art!!!..FORÇA BADALONA

Anònim ha dit...

És difícil, el que més o menys ja pensa tothom és que acabi la temporada i l´any que ve , reestructuració.
Tot i que fins al final no hi ha res dit.
Esperem treure el tres punts diumenge, tot i la dificultat aquest any al nostre camp.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

buenas¡¡
os invito a todos a registraros en la web de www.futbolplus.com i a escribir en el post del badalona,ya que somos tan solo 2 o 3 los que escribimos i el post se va quedando atras de los demas equipos.
Espero que entreis i colaboreis con nosotros dos,gracias¡¡