13 d’abril 2008

Perrea, perrea!

Avui només entrar al camp m’he tornat a sentir orgullós del meu club. Mentre sentia de fons el “chiki-chiki” amb el que ens delectava en Molina, he llegit un rètol de la junta que anunciava que l’aigua amb la que reguem el camp és de pou, i que per tant no en malgastem de potable. Segurament la traiem del mateix pou on vam estar mesos enrere i del que afortunadament estem sortint contra el pronòstic de molts. Després del valuós triomf contra l’Ontinyent, la foscor i l’eco angoixant d’aquest pou està més lluny que mai, mentre que la promoció ha deixat de ser objecte de mofa dels tocacollons que ens voldrien a regional, per convertir-se en una realitat encara difícil, però ja factible. Vinga, va! Som-hi!

18 comentaris:

Llucià Garigot ha dit...

A veure si quan les coses van bé també deixeu els vostres comentaris, home...Que el fòrum només treu fum quan es tracta de rajar!
També agrairia a aquells que fan propaganda de fòrums alternatius que no ho facin aquí, cony, que em foteu la clientela!!!

Anònim ha dit...

Es veritat k la gent d'aqui nomes disfruta criticant, ja es veu k quan guanyem s'amaguen sota les pedres. Aixó es ser del Badalona? Per Déu, quina purria.

Anònim ha dit...

Si som pocs i a sobre mal avinguts ,n´em malament.No creem divisions, si us plau.
Victòria important, i tenim sèries opcions, som-hi.
Tot està per arribar.
Visca el Badalona unit!

Anònim ha dit...

Cony, fins i tot en la victória hem de rondinar! Au va, una mica d'alegria!
Cinc partits, cinc victories i estem al play off. Quin repte més guapo.
Però els jugadors no poden estar sols. A veure si des de la grada els donem una empenta. Vinga, a veure si el futbol també dóna una alegria a la ciutat.
Visca el Badalona!

jmg ha dit...

Casquete m'està defraudant al deixar-nos penjats sense cap mena de recanvi a la seva presidència. Ens va engrescar i ara ens deixa. No s'està comportant com un home de paraula que se'n diu que és. Si volia marxar, cosa que puc entendre, podria haver deixat un equip a continuar la tasca que el soci del Badalona sempre ha recolzat. Estic emprenyat per la injusticia amb la que està actuant envers al Badalona i el soci que sempre ha manifestat fe cega en la seva gestió. Què en penseu?

Anònim ha dit...

Ya hizo la fusion con su Badaloni. Su tarea ha finalizado

jmg ha dit...

En part. Si hagués estat així podia haver dimitit molt abans. Penso que això només era un pas per aconseguir que el Badalona fós una institució forta, tan econòmicament com esportivament, i això és amb el Badalona a 2ªA

Anònim ha dit...

que pasa con la presidencia??esplicadme algo..

Anònim ha dit...

Pues que se pira pero en teoria porque Casquete pondra un hombre de los suyos al fente y mandará desde la sombra como hacia con la alcaldesa

Anònim ha dit...

En Casquete conseguira lo que volia. Recuperar els cales que la Tugsal tenia penjats amb el Badalona i aqui pau i despres ....
potser gloria o mes de lo mateix.

Anònim ha dit...

Casquete és un bon empresari,li agrada el futbol i ha fet molt pel futbol a Badalona, amb la fusió, un CF Badalona més fort respecte anys enrere, però jo crec que això no pot acabar aquí, amb casquete a la 2B, s´ha de donar el pas a la 2A.
El que no acabo d´entendre si en casquete té tan de pes a l´alcaldia, ja hauria fet quelcom per l´estadi municipal, aquell estadi que ens ha de fer crèixer, o almenys això es pensa.

Ara a pel Terrassa! Estem somiant amb l´ascens, tot és possible.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Molt important no només assolir la zona de promoció a la 2A, sino obtenir també la classificació per la participació a la propera copa del rei, una competició que ens va donar fa dos anys una enorme alegria amb el partit contra el Barça, en un camp del centenari ple i memorable, llàstima que el nou sistema de copa no permeti com fa uns anys aquell sistema tan atractiu des de l´inici.
No podem oblidar el últims anys del club, tots amb el Badalona, sentiment de ciutat, després hi haurà gent que simpatitzi amb el Barça, Espanyol, Madrid, Betis...volem que el futbol també ens doni alegries, como el bàsquet, que tan orgullosos estem el badalonins, sempre penso en el Getafe, és el nostre exemple, tan de bo arribem lluny, amb el recolzament de tothom.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

pues para comenzar este finde semana nadie se puede quedar escuchando el partido por la radio,todos emos de ir a terrassa,el equipo se motiva viendo a su aficion en masa en un campo contrario
GAVÁ-SABADELL,i van mas de 400 arlekinados a gava,emos de ir i si ace falta a tarer a toda la familia¡¡

A POR ELLOS JODER¡¡

Anònim ha dit...

Us doneu compte que havent fet menys el tonto a casa estaríem al play-off de carrer¿?

Ara ens tocarà patir...llàstima però som-hi tots que això és possible, i un cop ets a les eliminatòries mai se sap què pot passar...així que ànims collons!!

Visca el Bada



Maite volem el camp ja.

Anònim ha dit...

La Maite esta a Madrid....

Anònim ha dit...

Contra l´Eivissa a les 12h, ja hi som, el nostre horari és a les 17h i ningú ens l´ha de canviar.
Si es per la tele? Ja estem en horari d´estiu i fins les 20h no es fa de nit.

No volem el partit a les 12h!Qui ens ha de canviar les costums?

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Recordo que fins la fusió l'horari habitual del Club de futbol Badalona era les 12:00 h.

Llucià Garigot ha dit...

Ja me'n recordo d'aquest horari, ja...Era l'època en la que rebíem la Pobla de Mafumet i la Barceloneta, però des que som en categoria professional juguem en horari de futbol professional: a les 17h.
A més, tradicionalment el Badalona sempre ha jugat a la tarda.
Si és que a les dotze només juguen els amateurs i les nenes!!!