20 d’abril 2008

Prou d'estafes!

Ja és hora que algú ho digui en veu alta: la lliga dels 3 punts és un autèntic frau. De què collons ens serveix empatar al camp del Terrassa!?
Quan anteriorment n’hi havia 2 en joc, si el matx acabava amb empat tots dos conjunts se’ls repartien. I ara? Si s’empata els equips reben un punt cadascú, però… i l’altre qui se’l queda? Què no n’hi ha 3 en joc? Doncs si n’hi ha 3 en joc s’han de distribuir d’alguna manera i no robar-los.
L’altre dia vaig trucar a la Federació denunciat aquesta estafa i els vaig dir que amb els punts que aquest organisme es queda, al final de la temporada els podria repartir aplicant diversos criteris: premiant als equips més esportius, als que posseeixen l’estadi més antic o als que tenen els vestidors més nets. Tan me fot, que s’ho muntin com vulguin, però que tornin als clubs allò que és seu!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan fa que no perdem? Mira-ho pel cantó positiu, Garigot!!

Bé,ara tenim 3 de 4 partits a casa i contra rivals directes, sobretot Eivïsa i Benidorm.

Amunt Bada!

Llucià Garigot ha dit...

He pogut penjar la trucada. Com passa sempre en aquests casos mai et passen amb la persona responsable, però prometo insistir i parlar amb el Sr. Novell, que es veu que és qui talla el bacallà.

Anònim ha dit...

jajajajja garigot que fgorma de ligar es esa..jaja no se llama margarita ee ajajja
Bueno..no digo nada ya de esta semana porque para que..espero que la semana que viene si marcamos se levante por lo menos la gente pa celebrarlo porque vaya tela..

Un saludoo¡¡

Anònim ha dit...

Estem a 4 punts, partit clau aquest cap de setmana, perquè nassos es juga a les 12h?,a les 17h, com sempre, no fotem!!!!!

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

No ho entenc, a les 12h, a sobre no ens donen per la tele, quin és el motiu?
A sobre juga a la mateixa hora la penya fora i el donen per la tele.
El partit a les 17h!

Anònim ha dit...

Si tampoc ens clssifiquem per la copa del rei... podem dir que la temporada es un fracàs

Anònim ha dit...

fins que no s'hagi acabat la temporada no es pot opinar...i el fracàs ha estat la primera volta..a ala segona la junta va encertar amb la restructuració de la plantilla pq els números parlen per si sols 2 partits perduts...el segon millor equip al a segona volta...

Anònim ha dit...

el partido se juega a las 12 porque no se que historias tiene la fedracion con el ibiza de jugar a las 12.
Lo que falla es la aficion,i no ai mas.

Anònim ha dit...

Si mantenim horari fixe , potser a la gent no es liarà i tindre una data marcada.
I, si us plau, no ens queixem de l´afició del Badalona, que es de les més poblades de 2B, ja ens agradaria ser més, però per això l´equip també ha d´enganxar.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Laly:
El motiu de que es jugui el partit a les dotze, és perquè l'Eivissa va arribar a una acords amb la federació que pel tema dels vols per tal de poder cuadrar els horaris dels partits amb els vols, l'eivissa podia demanar als altres clubs de canviar l'horari a les dotze; llavors el Badalona els hi va dir que sí quan els hi van demanar. I la veritat és que tant és si juguem a les dotze que a les cinc l'afició segueiz essent la mateixa.

Anònim ha dit...

pues no porque yo ya se de 2 que no pueden venir por culpa del horario..
ese horario es una chufa.

Anònim ha dit...

No estic d´acord, tenim un horari que és a les 17h de la tarda, ara en aquesta època molta gent marxa de cap de setmana i a les 17h és una hora que molta gent ja ha vingut, a més, és un horari que coincideix amb la passejada familiar etc, vés per on, jo sóc un altre dels que no pot anar.
Els dos de dalt, jo, i molta més gent.

Visca el badalona! Espero rebre una bona notícia diumenge guanyant a l´Eivissa.