02 de setembre 2007

Espanyol bé 2-CF Badalona 0

Lamento no poder oferir-vos la meva crònica del partit, però resulta que m’he citat al bingo amb una senyora de 75 anys que vaig conèixer al xat i se m’ha fet tard. Hem cantat dos línies i, és clar, amb l’eufòria que dóna el diner fàcil i l’ampolla de champagne que ens hem fulminat entre riures i frases picantones he perdut la noció del temps. Què us he d’explicar a vosaltres…Ja ho sabeu, tiren més dos tetes encara que siguin flonges i arrugades que dos carretes.
Quan he mirat el rellotge i he vist que eren quarts de vuit he sortit disparat cap a la ciutat esportiva de Sant Adrià. Un cop a dins he observat les mateixes cares de decepció que fa tres mesos. Per nosaltres aquell indret ja s’ha convertit en la “ciutat maleïda”. La Generalitat hauria d’ampliar la Ronda del Litoral a 10 carrils per sentit i menjar-se aquells camps tan desfavorables pel Badalona.
De tota manera jo, de 0 a 10, només estic preocupat 3 perquè tenim moltes baixes.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

No he vist el partit, ni he llegit cap crònica, però mirant el resultat, és força negatiu, ens hem de posar les piles, tant de bo, quan es recuperin els lesionats això tombi a positiu.
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

Jo vaig veure el partit i la veritat és que va estar força igualat.
Una bona jugada d'en Palanca ens va condemnar.
Això sí, al segon gol la defensa s'ho queda mirant.

Necessitem una mica de punch, aviam si en Pratigol i en Coromines es recuperen aviat.

Jo estic 4/10 preocupat.-.

Anònim ha dit...

Laly:
Ja torna l'emoció del futbol, s'ha fet llarga l'espera.
Jo ahir si que vaig veure el partit, i tot i que es van desaprofitar algues ocasions clares, tampoc ens podem queixar, malgrat el dos resultats de la lliga. Deixeume que digui que els nous fitxatxes a mi personalment no em desagraden només els falta acabar d'endollar-se millor amb la resta de companys. Pot ser pensareu que sóc molt optimista, però jo crec que aquest any sí que tenim plantilla per estar a dalt, només ens manca una mica de rodatge.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!!

Anònim ha dit...

Kanu:

Per mi els fitxatges no han estat acertats, hi han jugadors molt similars.. no hi ha cap davanter centre nat... en fi esperem millors époques pero crec que aquest any mitja taul i justets... ja es veia a la pretemporada

Anònim ha dit...

Vaja doncs.

El Cristian aquest és un bon destraler, i el Santi Amaro també té molt bona pinta.

En canvi crec que necessitem un porter de garanties...el Rubén té errors estúpids

Anònim ha dit...

A l´equip se l´ha de donar temps, és una plantilla nova i s´ha d´adaptar, hi ha algú que ha dit que això ja es veia a la pretemporada, les pretemporades no serveixen més que per confondre avegades la imatge real de l´equip, que s´ho diguin al Madrid.

PD: Per cert, bé faria del club en actualitzar la pàgina web que tenim, encara no hi ha cap crònica del segon partit de lliga, el textos n´hi ha sovint faltes d´ortografia, no hi ha gaire referència a les categories inferiors ( nosaltres que vivim en gran part d´elles).
Em sembla malament que m´hagi d´enterar per aquest blog del resultat del nostre equip abans que a la nostra web oficial.Fins feia poc mancava un foro d´aficionats del club, menys mal que des de fa poc tenim aquest blog, hi ha coses que han de millorar, serveixi això com a crítica constructiva.
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

MONTERO ESE ES MALISIMO , ACE MUXAS CANTADAS.TBN LO DEMOSTRO EN EL TORNEO DE LOS HISTORICOS.LA WEB DEL BADALONA?????CADA AÑO PEOR,NO RENUEVAN NADA NI ACEBN NADA ES PENOSA COMPARADA CON LA DE OTROS EKIPOS DE SEGUNDA B.AKI OS DEJO EL FORO DE LOS BETULIANS,DONDE TBN PODREIS ESTAR IMFORMADOS.

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Yo vi el domingo el partido por la tele y el bada dio mucha pena... espero que sea por los lesionados, pero yo soy pesimista con el equipo

Anònim ha dit...

Ara toca de nou oblidar-se de la lliga, i centrar-se a la copa, si volem repetir l´èxit de rebre a un equip de primera al nostre camp, com va ser el F.C.Barcelona l´any passat, per això, hem de guanyar demà dimecres a les 20.45 al Puertollano a Ciudad Real, no serà fàcil, si passem després encara hauríem de jugar un ronda més, esperem que a casa, abans de rebre a un equip de nivell a l´altre ronda.
Visca el Badalona!


PD: Per cert, l´àrbitre de demà Lesma López va pitar un partit a Puertollano, i va perdre el nostre rival a casa 1-5 davant el Pontevedra, amb aquest resultat ens conformaríem deunido, tot i que, això avegades potser contraproduent.
A pel Puertollano!

Anònim ha dit...

A LA DIREKTIVA NO SE LE OKURRE OTRA KOSA KE ENVIAR AL EKIPO EN TREN.ASI KOMO KEREMOS PASAR RONDA?

Anònim ha dit...

Pues estoy de acuerdo con lo de la web.

A ver si cuando termino periodismo me enchufan allí, jeje.

0-2 en CiudadREal!

Anònim ha dit...

NADA,OTRO PARTIDO MAS IGUAL KE VERGUENZA 2-1 EMOS CAIDO ELIMINADOS.

WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES

Anònim ha dit...

Según la crónica y algo que he podido escuchar en la radio, no es para tanto, el Badalona ha hecho lo posible, pero no ha podido ser, el gol tempranero del Puertollano y la expulsión de Macanás lo han puesto difícil, aún así hemos ido a la prorroga y hemos acabado perdiendo, no es para tanto, el equipo ha dado la cara.Lo peor de todo esto es el cansacio acumulado en este inicio de temporada con partidos en miercoles y domingos, veremos a ver como afecta al partido contra el Villarreal B.
Por los resultados vistos el equipo se está haciendo, no son resultados para sentirse avergonzados.
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

Pues a mi no me extraña que ayer cayeran eliminados... este año el equipo es flojito... como no fichen en el mercado invernal

Anònim ha dit...

"Aunque el equipo badaloní se encontraba con un nombre menos por expulsión de su capitán Macanás, la verdad es que esto no se notó, nunca se conformaron con el resultado no intentaron especular con el tiempo por encontrarse en inferioridad numérica. Santi Amaro y Rubén Casado realizaron una buena labor en el centro del campo, elaborando jugadas de ataque en las que David, el autor del gol, siempre estaba en ellas."

Aquest és un fragment de la crònica del partit de la web del Puertollano, l´equip torno a repetir va donar la cara.Aquella gent pessimista ,quan encarrilem 2 victòries que parlaran d´equipàs?, aquest és un bon equip que s´està fent, ni ara som tan dolents ni després serem tan bons, el temps ens ho dirà, però aquest equip està pensat per estar a dalt!, tant de bo, que això es reafirmi.

Anònim ha dit...

La web oficial d'un equip mai dirà que la victoria dels seus ha estat fàcil. Seria com treure-li mèrit...

Anònim ha dit...

La web pot dir perfectament que el partit ha estat fàcil, que la superioritat ha estat considerable, de fet, ja ho deien quan marcan el primer gol pensaven que guanyaríen fàcil.
Però vaja si no volem fer cas de la web, pensem que l´equip ha estat al cas tot el partit.Arribar a una pròrroga amb un jugador menys, al torneig del KO, empatar el partit amb aquest jugador menys, i rebre un gol aviat, la reacció del equip és positiva, sens dubte.

Anònim ha dit...

Jo no he vist el partit i per això no puc opinar, pero si dels que he vist a casa i el de la tele i l'impressió que m'ha donat l'equip ha sigut molt fluixa... sobretot comparant amb l'any passat on per mi hi havia una plantilla molt millor. En fi esperem que la cosa millori, pero si es perd contra el villareal B...

Anònim ha dit...

Tant de bo que millori, penso que se li ha de donar temps, una vegada passat aquest temps aleshores podrem dir quin desastre, o quin equip més fort que tenim, fins ara hem d´esperar, a més, és un començament de lliga fort, amb partits de copa amb llargs desplaçaments i pròrrogues incloses i els partits de lliga.Mica en mica.Pròxim test diumenge, Villarreal B.

Anònim ha dit...

A mi també em sembla que els fitxatjes no són millors que la gent que ha marxat. Però és el nostre equip i l'hem d'animar.

Per cert, he llegit que el Traversa (ara al Premià) es va lesionar a l'escalfament del primer partit de lliga, i en té per un mes. Aquest noi està de pega.

Anònim ha dit...

El partit contra el Villarreal B,un equip nvoell a la categoria, que juga i deixa jugar, penso que pot ser propici per aconseguir la primera victòria (apart de la de Coruxo). Tot el que no sigui guanyar començarà a ser preocupant.

Anònim ha dit...

Paciència!

Anònim ha dit...

Es muy fácil criticar ya y además muy perjudicial, hay que dar tiempo a las cosas, dejemos que trabajen los profesionales, empezamos a ser demasiado contudente ya, pasado el tiempo pondremos las cosas donde se merecen.
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

2-0 avui.

Badalona sempre.