30 d’agost 2007

Malpensat!


Mireu quina notícia m'ha enviat un de vosaltres preguntant-me si hi tenia alguna cosa a veure.



Un grup de jubilats es dediquen a assetjar sexualment turistes a la Rambla de Barcelona



"Els Mossos d'Esquadra fa mesos que tenen detectats homes d'edat avançada que aprofiten les concentracions de gent a la Rambla per fer tocaments o fregaments a dones (...) Normalment actuen a les rotllanes que es formen al voltant de les estàtues humanes o de grups que fan performances al mig de la Rambla. Aquest tipus d'assetjador s'acosta a la víctima fins que dissimuladament pot fer algun tocament o fregament. Les víctimes, que majoritàriament es tracta de noies estrangeres d'uns 20 anys, se separen de l'assetjador o l'aparten amb un cop de colze. A vegades, per acostar-se més a les víctimes i per dissimular es fiquen la mà a la butxaca dels pantalons."


Bé, crec que és innecessari que negui qualsevol vinculació amb els fets. Per sort, no em calen aquest tipus d'"artimanyes" perquè encara conservo les meves virtuts de Dandy.

Per cert, després d'eliminar de la Copa del Rei el Cocorutxo, ens ha tocat el Puertorellano. Què en sabem d'aquesta gent?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

El Puertollano (equip de Ciudad Real) serà un rival força complicat.És un dels forts del Grup IV de 2B, el primer partit va empatar a casa contra un equip directament aspirant a 2A com és el Granada CF, a més va ser capaç de remontar un 0-2 en contra.En copa ha guanyat al Linares un dels equips que aspiren a la part alta de 2B del seu grup, i el propi Linares va guanyar 3-0 al Lorca a la lliga, recèn descendit de 2A.
Té un camp bastant bonic,solen presenciar el partit unes 4000 persones, el camp fa bona pinta ,tot i que, la pista d´atletisme que passa per tot l´estadi fa que la pressió no sigui tan asfixiant, el camp és municipal, si comparessim amb el nostre, clar que el nostre ajuntament tampoc ajuda.
Per tant, no serà fàcil guanyar a Puertollano, però ho intentarem, però primer Espanyol B.
Visca CF Badalona

Anònim ha dit...

Salutacions cordials, Garigot!
Em sembla que al Puertollano hi juga un vell conegut: Roberto Encinas. Esperem que continuï la bona ratxa a la Copa i que fem el paper de l'any passat.
Per cert, algú sap a quina hora juguem al camp de l'Espanyol B? Suposo que serà diumenge al matí…

Anònim ha dit...

Segons el 33 el partit el fan per tele, a les 18.30h del diumenge,suposo que serà en directe, no crec que fos gravat del matí.

Anònim ha dit...

ES EN DIREKTO¡¡¡¡

Anònim ha dit...

En directe i pel 33.

Aviam si arreglem lo de l'Orihuela i els guanyem 0-3 com l'any passat.

El Puertollano el veig un equip molt fort, ens haurem de posar les piles si volem repetir la gesta de l'any passat...

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

LO KE LA GENTE DE BADALONA TENDRIAS KE ACER ES PONERSE A ANIMAR PA DAR TBN ANIMOS AL EKIPO,COMO SEGUIR LOS RITMOS CON PALMAS DESDE TRIBUNA O DESDE KUALKIER PARTE DEL KAMPO, KE PARECE KE LES DE VERGUENZA O ALGO.EL BADALONA SUBIRA CON EL APOYO DE TODA LA AFICION.

Anònim ha dit...

Bueno, también hay equipos donde el público está en silencio o no hace más que criticar (Barça por ejemplo) y el equipo gana igual... lo importante para mí es no silbar nunca y apoyar al equipo de casa; la forma de hacerlo de cada uno es suya...




Siempre Badalona

Anònim ha dit...

para nada,la aficion es el jugador numero 12 ,k preferis un kampo ke presione a muerte i ke por lo menos anime con palmas aunek solo sea eso, o un campo en silencio sin palmas ke los goles se kanten sin ganas,sin pasion i sin nada yo prefiero la primera opcion,tete

Anònim ha dit...

La afición del Badalona ha demostrado estar a la altura en muchas ocasiones, hay que hacer memoria y recordar el día del ascenso a 2B, contra el Barça en Copa del Rey, el día del Espanyol B-Badalona cuando nos jugabamos la plaza para promocionar a 2A, el día del Hospi de la liga, el del Linares..Es una afición respetada dentro del Grupo.Además tenemos a vosotros betulians que animais con ganas e impetu, es cierto, y estoy de acuerdo que si se hiciera más presión sería mucho mejor, pero no es menos cierto que cuando marcamos un gol yo veo a la gente celebrarlo y se alegra.
Tambien te doy la razón que falta algo más de euforia quizás o presión, claro que un partido de liga aveces es tan pesimo el juego que es normal que la gente se medio duerma, pero esta afición ha demostrado estar al nivel en los grandes acontecimientos y arrastra una nutrida afición a nuestro estadio, más de uno la quisiera para sí en 2B.
Así que a remar todos en la misma dirección y si podemos gritar un poco más no es de menos pero demostrando que estamos y apoyamos al equipo con numerosa gente en las gradas.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

i el del barça b el año pasado en kasa...i el del mar menor en playoff..pero esto tiene ke ser asi tos los partidos i no solo los importantes.esperemos ke la gente se una a nosotros.

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Eso es verdad.

Aunque como bien dice el compañero anterior, la masa social del Bada es bastante fuerte en 2a B, sobretodo si tenemos en cuenta a los demás catalanes. Ya es tradición de aquí no ser muy eufóricos.
Aunque sí pasionales, y cuando marcamos bien te digo que la gente salta.

Lo que se debe hacer es crear afición, yo ya hace 3 años que hice socio a mi hermano pequeño y ahí está, aunque a los chavales es difíciles sacarles de las flores de primera. Pero siempre lo llevo conmigo y al final lo sienten como tú.

Anònim ha dit...

POS AVER SI TE LO TRAES AL FONDO NORTE CON NOSOTROS,AI SI KE SE IVA A ACER DEL BADALONA DE VERDAD JEJE.AI ES DONDE YO ME IZE DE CORAZON.ESPAÑOL 2 BADALONA 0

PENOSISIMO,UNA VERGUENZA.