28 d’agost 2007

Qui és aquest jugador del Badalona?





Com heu endevinat la majoria, el de la foto és en Rubén! De moment el premi és moral, però us prometo que faré algunes gestions a veure si em dónen alguna cosa per regalar-vos. Això sí, a la propera us ho posaré molt més difícil! Prepareu-vos!!!!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

En Kubala...segur que és en Kubala

Anònim ha dit...

Veig que en l'enquesta no hi és l'Europa, i jo sóc de l'Europa. Així és molt difícil votar...

Anònim ha dit...

El porter Ruben. ( nom escapulari)

Anònim ha dit...

sin ninguna duda Ruben, garigoot ke lo beo tos los domingos jajjaja te dejo mi direeccion pa lo de la camiseta??XDXDXDjaja

Llucià Garigot ha dit...

Grum, l'Europa no hi és perquè, amb tots els respectes, aquest club ens va copiar el disseny de la samarreta... i encara van de pioners del futbol català...

Anònim ha dit...

Apreciat senyor Garigot, em sembla que haurà de menjar cues de pansa, ja que la memoria li comença a fer figa. La samarreta del Badalona, quan va començar a jugar, era tota blava i no portava l'escapulari, així això de copiar el disseny de la samarreta, ves que no fos al revés.

Anònim ha dit...

spy el aaron , pa lo de la camiseta XDXD

Llucià Garigot ha dit...

Apreciat grum d'en companyia,

Jo no hi era al primer partit de la història del Badalona...però l'únic, l'autèntic, el genuí equip escapulat de tot el món és el CF Badalona. La resta són sucedanis...ejem...amb tots els respectes.

Anònim ha dit...

Benvolgut senyor Garigot, quan diu sucedanis, es deu referir al Badalona, qué porta la samarreta de l'Europa però en negatiu... Bé, ara ja ni això, perquè el Badalona ja no porta ni l'escapulat, porta una cosa extranya... Bé, vostè ja m'enten...

Anònim ha dit...

pos si no te gusta no la mires asi ke pirate a tu foro del europa a rallar cabezas anda kestais en tercera todavia

Anònim ha dit...

Bona notícia, victòria del nostre equip a terres gallegues per 2-4, per tant, i som a la segonda ronda i haurem d´anar a Ciudad Real per jugar el partit de segona ronda enfront el Puertollano que s´ha carregat al Linares, per 2-1. Perseguim el somni de l´any passat!
Ara a per el Espanyol B!
Visca CF Badalona

Llucià Garigot ha dit...

Benvolgut grum,

No sóc ningú per recomanar-li que vagi a l'oculista, però el cert és que el Bada SÍ que porta escapulari.
El que passa és que tots els equips canvien el disseny de les samarretes de tant en tant (recordo la del Barça que de vegades fan les línies més amples o estretes), però l'essència no la perdem. Si enguany l'escapulari és més petit, ja serà més visible un altre any.
A més, prefereixo un escapulari petit propi, que un altre de molt gran copiat!!!!

Anònim ha dit...

KE GRANDE LLUCIAAAA JAJAJAJA KE GRANDE¡¡¡ YA TENGO LAS PRIMERAS FOTOS COLGADAS DEL PARTIDO CORUXO-BADALONA,EN EL FORO.

WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES

Anònim ha dit...

A aquest de l'Europa li hem de dir que nosaltres hem celebrat el Centenari una mica abans que ells, així que queda clar qui vestia abans amb escapulari. Ah! I també que procurin no baixar a Primera catalana, que l'any passat van estar a punt… tot i que tenien un gran entrenador (Manolo Márquez, ara al Prat).
Per cert, el tio de la foto em sembla que és el Rubén, el nostre porter. No és així, Garigot?