07 d’agost 2007

Un clàssic en hores altes

En el seu dia va estar tocat de mort, però afortunadament el “Torneig dels Històrics” ha recuperat el seu prestigi gràcies, entre d’altres, al Badalona que sempre l’ha respectat i mai ha desertat o, el que és pitjor, s’hi ha pixat al damunt enviant el conjunt filial.
Enguany es juga al camp de l’equip que ens va copiar el disseny de la nostra samarreta però invertint els colors (no diré el que penso sobre aquest plagi per respecte als avantpassats de l’Avi, que eren de l’Europa). El cas és que aquesta competició té un “nosequè” que el fa entranyable. Malgrat ser el torneig de la calor asfixiant, de la deshidratació, de les mosques emprenyadores, de la tempesta d’estiu i d’un llarg etcètera d’incomoditats, els veritables amants del futbol l’esperem amb ànsia cada any per aquestes dates.
A més té l’avantatge de veure l’actuació fugaç de jugadors que mai més se’n torna a saber res. Com que els entrenadors fan jugar fins a 25 o 30 futbolistes...
També és emocionant retrobar-se amb aficionats i encetar novament les tertúlies en les que els optimistes pronostiquen un ascens inqüestionable i els pessimistes de sempre reneguen dels nous fitxatges (malgrat no haver-los ni vist) i diuen allò de “amb aquest equip ens anem directes a tercera.”
Això és part de l’encant del futbol i el “Torneig dels Històrics” ens lliura la possibilitat de gaudir-lo després d’un mes i mig d’abstinència forçosa. Per molts anys!

PD: malauradament em perdré aquesta edició del torneig perquè marxo una setmana a Villanueva del Trabuco (Màlaga) a visitar un familiar que té problemes amb la justícia. Fins aviat!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins dies juguem els Històrics?

Anònim ha dit...

dia 9 juega el badalona a las 18:30 os recuerdo k son 45 minutos solo. seguidamente el ke pierda del baDALONa-hospi contra el sabadell i el tercer partido pos el ke no aya jugao contra el sabadell. dia 9 e juegan las semifinales i el sabado dia11 la final..meteis en este foro os lo enkontrareis todo sobre el badalona i los betulians www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

perdon el dia 10 la semifinal

Anònim ha dit...

cony, això ja és demà.

Gràcies betulians.

el puto amo ha dit...

eliminaos komo sigamos asi .... mataro-badalona el domingo.

BADALONA A SEGUNDA A
BETULIANS SIEMPRE FIELES.

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

El 27 empieza lo bueno, tranquilidad hasta entonces.

A segunda A.

Sempre Badalona

Anònim ha dit...

mataRO 2-2 badalona esto es un desastre

Anònim ha dit...

Son partidos de costellada, hombre.

El barça ganó 0-1 a un equipo muy inferior al Bada hace poco y todos sabemos que son costelladas

Anònim ha dit...

Estamos en pretemporada hace falta tiempo para ver al equipo que veremos durante la temporada.Hay tiempo, así que con tranquilidad esperemos ver un gran equipo que luche por la zona alta de 2B, paciencia, confiemos en el acierto de la secretaria técnica y en la dirección de Francisco, y la calidad de los jugadores, hay mimbres para que funcione bien.
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

aki os dejo un video ke le emos dedikado a la gente del linares XDXDXDXD es mui bueno os lo recomiendo jaja para reirse

http://es.youtube.com/watch?v=m3IhqiC_jVU
o tbn podeis vewrlo en www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Demà presentació de l´equip a l´afició a falta només d´un cap de setmana de començar a rutllar la temporada. El rival al nostre partit d´inauguració de la temporada, Sant Andreu de 3era, potser per l´afició cridaria més l´atenció un equip d´entitat superior, amb tots els respectes al Sant Andreu,tot i que, sabem que no és fàcil aconseguir un bon equip.
He notat cert pessimisme amb la gent que he parlat, penseu què és per tant?, jo crec que podem tenir un equip força competitiu.
Visca CF Badalona

Anònim ha dit...

ojala ke si k lo tengamos pero un ekipo para ser campeon de segunda B.la presentacion como siempre betulians presentes.todo por no rascwrse el bolsillo de pagar a un ekipo grande pa ke venga a jugar ke racaneria dios.pero bueno..

badalona a segunda A
betulians siempre fieles¡¡¡¡

www.betulians.crearforo.es tbn es foro para todos los aficionados del badalona aver si colaboramos entre todos en ese foro.GRACIAS

Anònim ha dit...

Trofeu ciutat de Badalona, pel CF Badalona, tot i l´empat a 0 durant tot el partit amb el Sant Andreu, en els penals ens emportem el nostre trofeu, també gràcies a la bona actuació de Rubén.
Segons han dit partit força aburrit, no he tingut la ocasió de veure´l.
Toca confiar en la plantilla i ara ja ha pensar en el primer compromís de lliga, a casa, davant l´"Orihuela" el pròxim diumenge que ve al nostre camp del centenari a les 19h