09 de setembre 2007

L' "Efecte Fortor"



CF Badalona 0-Vila-real bé 0


Al pobre Santi Amaro segur que li han sortit un munt d’hematomes després de rebre dins l’àrea la temuda tao-wing-yang, una de les claus més efectives del judo per fer caure l’adversari. L’àrbitre no ha xiulat penal, un fet incomprensible a menys que consideri un cop de puny d’en Bruce Lee un acte d’amor.
Aquesta greu errada ha enfurismat tots els aficionats i ha provocat l’”Efecte Fortor” a les graderies. M’explico. Encara som a l’estiu i això vol dir que la gent suem a partir d’una certa temperatura. La diferència és que hi ha persones que es dutxen i es posen desodorant i d’altres que no. Per mala sort meva, m’he assegut en una zona on els socis eren tots enemics de la higiene i a mida que l’àrbitre l’anava cagant, s’anaven posant més nerviosos...Cada cop que aixecaven els braços en senyal de protesta expandien els seus aromes provinents d’unes aixelles mullades i orfes de sabó i Rexona.
Més que el robatori de dos punts (tenim temps per recuperar-los) el que no li perdono al col·legiat és que per culpa seva hagi patit 12 desmais en 90 minuts.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Primera part soporífera, segona part, bon partit d´un Badalona que ha anat pel partit en tot moment, hem tingut ocasions clarísimes per guanyar potser alguna decisió arbitral negativa per nosaltres, però la imatge és bona, és molt possible que s´hagi notat el cansament de copa. N´em pel bon camí! Només falta que algú de l´equip s´espavili, i com no? remarcar al gran Luisito Blanco d´entre d´altres, simplement increible el Luisito, el lateral 2 que el defenia encara l´està buscant.
Ara a pel Llevant B!

Anònim ha dit...

Este equipo no chuta... esperemos a que llegue el mercado invernal para hacer nuevos fichajes... porque sino nos vamos a tercera.

Anònim ha dit...

Yo daría la baja ya mismo a Alain, Jacobo y Cascón ( es muy luchador y corre mucho pero como delantero centro es nulo)

Anònim ha dit...

posible autokar a levante, el ke kiera veniR ke reserve ai ke acer aficion joder XDXD todos a levante escapulados,por el bada

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

A Tercera.

Anònim ha dit...

La gent pessimista millor que es quedi a casa, no és positiu fotre maranya, com que a tercera? no és per tant xiquets.

Anònim ha dit...

Jo crec que el club ha deixat de banda la vessant esportiva...,prioritzant el tema de l'estadi.., aquest ja vindrà per si sol si es puja a segona A, per la pressió que rebia l'ajuntament per part de socis, seguidors, mitjans de comunicació... és a dir que elclub s'oblidi del tema de l'estadi i es preocupi mes del tema esportiu, que veient com va em sembla que hi haurà força feina...
Crec que s'ha de ser mes crític amb l'equip, perque els jugadors ja s'han acomodat...de gent optimista crec que ja n'hi ha massa (sobretot els dilluns a la tertulia de futbol de rcb) i si no aprofitem aquest anys que el club està bé, ens passarà com a altres equips que s'han PRUDIT a la segona B.
Tampoc entenc les baixes, qui ha substituit p.e. a Piti o Monty pq jo encara no ho se, i per veure segons quins fitxatxes no entens com no pujen algú mes del B,que segur que mes ganes i posaria sobretot de veure ahir com es regalaven 45 min al Villareal i després tots a correr

Anònim ha dit...

Doncs la veritat és que sí que va ser preocupant la nul·la efectivitat davant de porta. En Prats va fallar dues realment increïbles.
El més preocupant és que abans jugant fins i tot regular guanyàvem fàcil a casa, però ara... no es pot perdonar per estar adalt, carai! I sobretot per no estar patint com el primer any a 2a b...

Ànims!

Anònim ha dit...

Jo crec que us esteu precipitant tots plegats. Potser sí que serà una temporada per oblidar o potser no. Les valoracions fermes les hem de fer d'aquí a un mes, no a les tres jornades...
Personalment em quedo amb els 20 primers minuts de la segona part. Van ser impressionants!!
Apa salutacions a tothom i visca el Badalona!!

Anònim ha dit...

Laly:
Sembla mentira que quan només portem tres jornades de lliga ja es comencin a fer comentaris com els que estic llegint. Sí senyors estic totalment d'acord en que la primera part del partit no va estar gens bè, però també estic d'acord amb que la segona part només hi va haber un equip al camp, els escapulats. D'altra banda, m'agradaria deixar palès que pot ser els fitxatxes no acaben de rotllar bè, però el que si és veritat, és que com en altres temporades, ens segueix mancant afició, on era ahir l'afició?? i això va per tots una mica, perque els betulians van entrar tard al partit. Em sap greu ser tan crítica, però pot ser el que hauríem de fer és començar per fer bè les coses els qui anem a veure els partits y després exigir un bon futbol.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!!!

Anònim ha dit...

Hem de tenir paciència. A la segona part vam dominar i hauriem pogut marcar uns quants gols. (com el penal no senyalat i la pilota al pal). Hi han molts jugadors nous i s'han de conjuntar, però a mi cada vegada m'agradan més. El que no entenc és perque no es va convocar al Isaias. No es confia amb els jugadors del planter, i al final acabarà marxant fastiguejat, igual que el Sergio Cirio.

D'altra banda, veient la poca gent que hi havia a les graderies, em vaig imaginar lo buit que es veuria un camp de 10.000 espectadors (com molta gent demana) amb els 4 gats de diumenge. Semblaria el camp del Lleida o del Hospi. Uns camps molt macos, però ple de seients buits. Primer omplim l'Avinguda de Navarra, i després ja demanarem un nou camp.

I tampoc sé si els Betulians reivindicavan alguna cosa aquest diumenge. A la primera part van estar muts, i a la segona part van animar com sempre acostumen a fer.

Anònim ha dit...

Aquesta és la clau ,paciència, l´equip s´està formant.No estic d´acord en què hi va poca gent al camp, si que és ben cert que aquest diumenge hi havia pocs seguidors ( recordem que és un pont i la gent vol aprofitar el últims dies de sol d´estiu), durant la lliga hi ha una de les presencies més boniques de 2B.Si tingueram el camp i s´estigués a 2A i hauria perfectament gent, si és promociones clar, per omplir un camp amb 10.000 personas.
En quant a Betulians la primera part no van animar, segona part no van parar y el Badalona es va menjar al rival, a més la resta del públic ens vam ficar al partit.
Visca CF Badalona!