23 de setembre 2007

Culet, culeeet!!


Les obres del nou estadi municipal començaran l’any vinent. Al cap d’un temps s’aturaran. Es tornaran a reprendre al cap de no sé quants mesos. Entremig el Badalona haurà d’abandonar l’avinguda de Navarra per imperatiu legal i jugar uns anys al camp d’entrenament de Montigalà, que a la vegada es reformarà. Però si abans d’anar a aquest últim estadi pugem a segona, ens gastarem 1’5 milions d’euros a fi efecte de refer el nostre actual camp per a jugar-hi una o dues temporades, fins que finalitzi la segona fase del nou estadi pevista (ai que em parteixo!) pel 2010 o el 2011.... “La parte contratante de la primera parte será considerada como la parte contratante de la primera parte. Y la parte contratante de la segunda parte será considerada en este contrato la parte contratante de...” Sincerament, jo entenc millor aquest caòtic i mític gag d’en Groucho Marx que no pas el ridícul i esperpèntic procés de construcció d’un estadi que mai es farà.
Estan jugant amb les nostres il·lusions; volen mermar la nostra resistència moral; pretenen que l’actual junta ho engegui tot a fer punyetes per tenir l’excusa perfecte per a no fer res. En definitiva, actuen de forma sibil·lina i maquiavèl·lica per aconseguir que tornem a ser un equip de primera catalana al que només segueixen 150 persones.
Que no us enganyin: no hi ha voluntat política de construir el camp. A Badalona, el futbol no pot fer-li ombra al bàsquet.
L’únic que pot canviar això és aconseguir, a base d’orgull i de collons, un ascens immediat a segona A. Us imagineu quantes/ts es quedarien amb el cul a l’aire?

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Laly:
Estic totalment d'acord, els polítics de la ciutat només volen enriure-se'n de nosaltres, i nosaltres, els seguidors del CF Badalona els hi permetem, Aquest any ens hem d'unir més que mai, però tots: jugadors, tècnics, directiva, seguidors...
Si aconseguim l'ascens el consistori es veurà obligat a fer quelcom, ni que sigui per col·locar-se la medalla de bon ajuntament.
Salutacions!!
PD: Algú sap l'abast de la lesió d'en Blanco???

Anònim ha dit...

Així es parla, Garigot! Faig meves les teves paraules. Ja n'hi ha prou del menyspreu al futbol en aquesta ciutat.
Per cert, avui molt be contra el Sabadell. L'equip comença a ensenyar el que pot fer. M'ha agradat molt que hagin marcat dos jugadors com Càmara i Prats.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

El tema del camp merma encara més la situació política i esportiva de la ciutat.
A Badalona som 21700 habitants, tenim massa social pel bàsquet, futbol, futbol sala, vela, handbol i petanca..
L´ajuntament dóna prioritat al bàsquet ( i molt orgullós de tenir a la penya), però el futbol també necessita l´impuls de la nostra política de ciutat, no només el Badalona també a la política esportiva de base que està força deixada de la mà de déu.
És lamentable tenir un ajuntament que no mira pel poble, en definitiva, en molts casos no fa cas a la gent, aquella que després recorreix perquè els votem a les eleccions, llavors si que s´enrecorden bé.
Caldrà recordar als polítics badalonins, que vivim en democràcia, i que democràcia vol dir poder del "POBLE".
Visca el Badalona, cap a 2A, si fa falta jugarem a la platja de Badalona, però el Badalona seguirà!Moviment social del Badalona, que s´assabentin d´una vegada i que lluitin per la nostra ciutat decididament!

Anònim ha dit...

El que s'ha de fer es pujar, i a partir d'aqui movilitzar socis, aficionats, tele, diaris, manifestacions... llavors ja veureu com fins i tot l'alcaldessa posarà els maons!!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord Garigot.

És trist, però comença a semblar que no faran el camp fins que pujem a 2a A, o sigui que tots units per aconseguir l'ascens.

De totes maneres, és una vergona.
Garigot, ens podries explicar com anirà tot? Les obres començaran el maig que ve, i estarà a caat el 2010,no?
El que no entenc és perquè hem de marxar del Centenari entremig.
De totes maneres, hem de mantenir la il·lusió pel nou camp. Us imagineu un bon estadi cadascú amb el seu seient i animant a l'equip a 2a?¿

Amunt bada!

En blanco estarà de 3 a 4 mesos de baixa, amics, esperem que en Tarradelles es recuperi aviat...

Llucià Garigot ha dit...

Ai, dunkelwolf, em demanes que t'expliqui una cosa que és inexplicable.
Potser hauries de traslladar aquesta pregunta als agents Mulder i Scully.

Anònim ha dit...

Coño pues yo quiero que hagan el campo solo por no verle el culo a la alcadesa

Anònim ha dit...

xD

De totes maneres, s'accepten apostes.

Quin acabarà abans? el del Barça o el nostre?

Sembla fàcil de preveure...

Anònim ha dit...

ke desastre¡¡ke verguenza¡¡¡ menuda la cagada ke voyt a pegar en campo de la peña i otra en la ciudad del basket.ya estoy arto nen.

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

A mi ja em comença a fer fàstic el tema del nou camp. Si és veritat que l'ajuntament no el vol fer, perque seguim plorant i no treballem amb el que tenim??

Fins que no vegi una roda de premsa conjunta entre el club i l'ajuntament dient dates concretes, no em creuré res del que es diu (ni per part de l'ajuntament ni del club).

I com sempre dic, primer a omplir l'Avinguda de Navarra, i quan la fem petita ja demanarem un nou camp. És molt bonic anar al camp quan estàs a segona A, però l'equip ens necessita sempre, no només quan estiguem a dalt.

Anònim ha dit...

AMEN

Anònim ha dit...

No crec que cagar-se al camp de la Penya sigui la solució. El que cal és apretar a tothom que sigui responsable de la construcció del nou estadi. O sigui: primer l'ajuntament i, després, la directiva.
Enforntar-se amb la gent del bàsquet no resoldrà res. Al contràri. A més, em sembla que la gran majoria de socis del Badalona som també del Joventut.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Sabeu si el Isaias està lesionat o está jugant amb el filial? veig que fa partits que no el convocan.

Anònim ha dit...

Evidentment, l´enfrontament no ha de ser Penya/Badalona, perquè com ve diu l´Albert, la gran majoria del Badalona som aficionats a la penya, perquè són els dos equips que ens representen com a ciutat.
La viabilitat del camp està en l´ajuntament ja que el volem municipal i l´acord amb la directiva.
A pels 3 punts davant la Gramenet a Santa Coloma.
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

Derrota al derbi, una llàstima, perquè ha estat un partit força igualat, al final em caigut per la mínima 3-2, a treballar pel pròxim partit.

Anònim ha dit...

Senyor Garigot, ¿estaban buenos los 3 goles?

Llucià Garigot ha dit...

Ostres mckyver, no t'ho sabria respondre això.
Afortunadament mai he tingut la necessitat de tastar el cuir perquè, almenys jo, sempre he pogut menjat calent...