12 de setembre 2007

"Del Badalona? Juaa, juaaa"



La directiva ha tornat a posposar l’assemblea perquè no disposa de tota la informació que li ha de donar l’Ajuntament respecte la construcció del nou estadi...
M’imagino la situació al telèfon:

Funcionària ajuntament: -Ajuntament bon dia!

Directiu: -Bon dia truco del Badalona per saber com està el procés de construcció del camp!

Funcionària: (intenta sense èxit dissimular el riure) – Miri, és que...(se li torna a escapar)...el regidor està molt ocupat preparant la xocolatada popular de Llefià, sap...

Directiu: -És que tenim una assemblea pendent de vostès. Així que si no li importa fer un esforç i preguntar...

Funcionària (juntament amb les seves companyes): -Juaaaa, juaaa, juaaa juaaaa. Miri perdoni que m’ho prengui a broma però és que...juaaaa, juaaaaa....disculpi...truqui demà....juaaaa Perdoni, l’he de deixar que tinc feina. Apa visca el Badalona! Juaaaaa, juaaaa!!! (penja)

Directiu (dirigint-se a un company de junta): -Encara res, però avui l’he notat de molt bon humor. Demà segur que ens diran quan posen la primera pedra!


És com si ho veiés. Ens prenen el pèl com volen i a sobre se’n riuen de nosaltres.

A Montigalà abans hi anirà un camp de patates o la Mesquita que l’estadi de futbol. Així que fem l’assemblea d’una vegada tu, que si hem d’esperar que aquesta colla de funcionaris apalancats facin alguna cosa pel Badalona estem llestos!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

SE VA A ORGANIZAR UN AUTOBUS A LEVANTE B DE LA PEÑA BETULIANS, EL KE KIERA KE LO DIGA ANTES DEL VIERNES,PERDONADME POR DECRILO TAN TARDE EL PRECIO NO SUBIRA DE 15 EUROS,ESO SI ABTA KE MADRUGAR MUCHO PARA IR,SOBRE LAS 5:30 I SE TENDRA KE IR A LA ESTACION DE SANTS.EL KE LE INTERESE,KE SE META EN EL FORO WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES I LO COMUNIKE POR ALLI.

Anònim ha dit...

Laly:
Estic totalment d'acrod amb tu, Garigot, l'Ajuntament, se'n riu de nosaltres i encara quan ve algun representant al camp no el podem xiular, l'hauriem d'apedregar!!!
Fa molt ràbia que qualsevol equip tingui un bon estadi menys nosaltres, ja l'omplirem, però d'entrada que el facin i ja.
Salutacions!!!!
Visca el Badalona!!!
PD: espero que aquest any a Bunyol no tinguem cap ensurt com l'any passat amb el Lezaún, i si el tenim que no triguin mitja hora en arribar l'ambulància!!!!!!

Anònim ha dit...

Lo del nostre estadi i l´ajuntament no té nom.
Simplement silenci!
Si depenem de l´ajuntament serà difícil, no volen tenir un camp municipal, doncs haurem de fer un camp privat amb tot el que comporta economicament o ens quedarem a l´Avinguda de Navarra pels temps.

Anònim ha dit...

i aber si en bunyol traen camilla pk el año pasado fue una verguenza,con una sabana jaja.
yo estoy arto de ke desde mi fondo no se le pueda decir nada a la puta alcaldesa estoy arto de ellla i de la ke la parido.i kuando se le dize algo,ya el fermin nos echa la bronka ¡¡¡para eso emos votado al psc??a mentido en las elecciones,ella mismo dijo ke si salia,se aria el kampo.es mas falso ke un duro de madera.i no digho mas ke me pongo de los nervios.

Llucià Garigot ha dit...

Betulians,

Piiiiip!! Tens targeta groga! Al proper insult vermella i sanció de 2 partits!!!
Expressa la teva opinió, però amb respecte home...

Anònim ha dit...

Ens estaria bé oblidant-se del camp i no patir per això, pensem en l´equip i a tope, per desgràcia los "asuntos de palacio van despacio", esperem algun dia tenir-ho.
Però ara pensem tots en el partit contra el Levante B.
Visca CF Badalona

Anònim ha dit...

Jo ho seguiré des de Hannover, aviam si així guanyen...

Per cert, lo del camp es vergonyós. Encara està allà el forat morint-se de fàstic...

Anònim ha dit...

solo digo la verdad,pero bueno no pasa na lo are con respecto XD.

opinad del partido i poned la porra en www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Ara toca pensar en el partit de demà, toca refer-se del començament no gaire positiu, s´ha de començar a sumar tres punts i més endavant més, així que , tot i que, és un camp poc propici pel Bada, s´ha de canviar les estadístiques de la història, i donar un tomb aquest camp maleït i començar a carburar a la lliga.
Visca el Badalona.