16 de setembre 2007

"Me pareció ver un lindo gatito..."



Llevant bé 2-CF Badalona 3



Je, je. No és que m'hagi convertit en el mític Piolín, sinó que jo i en Colegiado hem estat tota la tarda caçant gats negres per la ciutat. Vius, eh...no penseu malament. Bé...el gos ha comès un parell d’excessos...és que no li he pogut donar de menjar en dos dies i és clar, la supervivència és la supervivència. En fi, el cas és que tinc engabiats fins a 25 felins negres per deixar-los en llibertat diumenge vinent a l’avinguda de Navarra abans del partit contra el Sabadell. La raó és ben senzilla: avui quan l’autocar escapulat entrava a l’estadi del Buñol gairebé atropella un gat cadell negre, cosa que no feia presagiar res de bo. I vés per on, hem obtingut la primera victòria d’enguany.
Si un gatet de res ens ha canviat la sort us imagineu què faran 25? Bé, potser seran 22 o 20...o 18 perquè no sé si podré mantenir en Colegiado a ratlla. Però tant se val, us garanteixo que moltes d’aquestes bèsties camparan pel nostre estadi assegurant-nos així un 7-0!
Home, ara que hi penso...també en podria deixar anar uns quants a la plaça de la Vila a veure si amb el tema del camp...No res! Malauradament hi ha coses que mai canviaran.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Home!!

Em vaig alegrar molt en veure el 2-3!
Ja era hora de guanyar algún partit fora de casa.

No ha estat gens fàcil,però, veritat?


Ara a pensar en el Sabadell, ens hem d'acostumar a sumar de 3 en 3.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

No em canso de repetir, necessitàvem paciència, probablement encara necessitarem alguna dosis més, però la cosa rutlla cada vegada millor.
A pel Sabadel!
Visca el Badalona.

Anònim ha dit...

Laly:
Pels que abans criticaven, ara no diuen res, i en la meva humild opinió aquesta va ser una victòria molt important per enfrontar el proper partit a casa a més moral!!!!
Tan de bo diumenge repetim la gesta davant el Sabadell, seria molt important aconseguir els tres punts.
Salutacions!!!!!
Visca el Badalona!!!!

Anònim ha dit...

Badalona 2 Sabadell 1, molt bon partit el que ha ofert el nostre equip, això va en camí positiu.
Ara la setmana vinent derbi, tothom del Badalona cap a Santa Coloma.A per la tercera consecutiva.
Per cert, esperem que el Blanco es recuperi de la lesió aviat no té molt bona pinta aquesta lesió.
Visca el Badalona!