19 de juny 2007

El trio de l'esperança?


Ja tenim nou govern! Va ser difícil colar-me a l’acte de la signatura de l’acord, però com a bon Garigot que sóc finalment vaig aconseguir infiltrar-me i entrar d’amagat una pancarta reivindicativa del nou estadi municipal. A banda de desplegar-la en el moment oportú, em vaig passar tot l’acte recordant als governants el compromís que tenen amb nosaltres des de fa dècades.
Sóc conscient que aquest trio té per davant un munt de reptes importants com acabar amb la plaga de coloms que corre per la ciutat o que la propera “Fiesta de las migas” de Llefià sigui un autèntic èxit de participació. Però el que ja no podran seguir fent és desviar la mirada quan els aficionats del Badalona els exigim amb més força que mai el mateix tracte que els amics del bàsquet!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Un govern atípic permetrà o es posaran d´acord en fer el camp, quan els dos tenien en principi idees diferents, o potser es produeix l´efecte contrari, potser tenim camp abans del que podríem pensar.
Tant de bo!

Anònim ha dit...

Cal prendre mesures si aviat no hi ha un pronunciament clar de part de l'Ajuntament respecte a l'Estadi. No creus, Garigot? Ja n'hi ha prou.
Això de l'Estadi és una mancança enorme per a la ciutat, no només pel Club de Futbol Badalona; per be que som els socis del Badalona els que més la patim.
El cas és que cal demanar, primer, una resposta clara a l'Ajuntament i, si no arriba, una actuació ferma de part de la Junta directiva del nostre club.

Anònim ha dit...

No només una reacció per part de la junta directiva com bé diu l´albert, sinó una resposta si és necessari per part de l´afició de Badalona, tot reclamant els nostres drets com a socis i/o simpatitzans, de forma pacífica, és clar, però reivindicativa, és molt de temps demanant un estadi que la ciutat per història necessita. Badalona per desgràcia no només té aquesta mancança esportiva,també té aspectes positius, però com a tema a resoldre la decepció que existeix a l´esport escolar que no rutlla com a competició, ara que hi ha nou govern, apostin per l´esport i per fomentar-ho, sobretot, per la canalla, ells es mereixen més del que tenim. Actuació política de millora esportiva ja!Nous projectes esportius! Estem d´acord que el bàsquet es fomenti i que és un patrimoni i una gran sort per la ciutat tenir la penya que ens representi, però el CF Badalona també té drets, i l´esport de base l´hem de potenciar i dotar de més qualitat!Som entorn 217.663 habitants.
Endavant!

Anònim ha dit...

L'altre dia el senyor Casquete va dir que el camp estaria fet en un tres i no res, que ja estava tot firmat.

Aviam si és cert, ostres, que em fa una mica de pena això de no tenir un camp digne,home.

Anònim ha dit...

I si l'ajuntament no s'acaba de decidir en la construcció del nou estadi, no podriem remodelar l'Avinguda de Navarra? Jo l'únic que hi trobo a faltar és una visera a la tribuna.

Total, quanta gent anem al camp cada diumenge? 2.000? 3.000? quants hi poden arribar a cabre? 7.000? Doncs fem primer que el camp es quedi petit!!

I si pujem a Segona A, i ens trobem a la zona baixa? La gent anirà al camp o tot seran cadires buides? Una opció seria que si volem un nou estadi, els socis oferir un compromís de que no abandonarem al club si els resultats no acompanyen (per exemple "obligar-se" a mantindre el carnet un mínim de 2 ó 3 anys).

Jo també vull un nou estadi, però primer vull veure les graderies plenes, no com aquest any.

Anònim ha dit...

Res no m'agradaria més que mantenir el camp del Badalona on sempre ha estat. Això sí: fent un estadi nou en els terrenys de l'Avinguda de Navarra. Però crec que això és missió impossible, sino no entendría perquè tots aquests anys d'estira i arronsa entre en Casquete i l'administració municipal.
Pel que fa a l'assistència de públic, Dèu n'hi dó. No sé quants han anat als altres camps, però em sembla que no som l'equip de Segona B amb menys públic.
D'altra banda, l'estadi nou em sembla que tindria una capacitat per a 10.000 persones. Moltes més de les que ara anem, però potser no moltes més de les que anirien amb l'equip a Segona divisió.
En fi, que cal una solució. I ràpida.

Anònim ha dit...

És cert que som un dels equips del nostre grup que porta més públic al camp, però tot i així mai el deixem petit.

I també és veritat que si aconseguim pujar a Segona A, vindrà molta més gent. Però, si tant s'estimen al club, perque no venen ara? Potser s'hauria de buscar alguna fórmula per garantir que la gent no deixarà penjada l'equip en cas de que els resultats esportius no acompanyin (com per exemple obligar a mantindre el carnet un mínim de temporades).

Però tant si és via construcció d'un nou estadi, o remodelant l'actual, és cert que s'han de pendre mesures si es vol pujar de categoria.

Anònim ha dit...

Tenim una massa social envejable a la categoria, fins a 4.200 espectadors en l´últim partit que era molt important, però una mitja de 2000 espectadors a 2B està prou bé, a 2B n´hi ha molt menys per norma, cas de l´Hospi amb una presència de 500/700 espectadors per partit, la gent compleix, i si l´equip estigués a 2A, 10.000 espectadors els tindriem, però penso que no podem obligar a ningu a fer-se soci o mantenir el carnet, això si, s´ha de promocionar i fer viable economicament per a tothom.El carnet la gent ho mantindrà i se´n faran de més socis si la gent veu a un Badalona fort.Pensem que tot i la història el Badalona no ha estat mai a la màxima categoria del futbol d´Espanya, i per tant, som un club petit que anirem creixent en socis a mesura que creixem com a equip, per ara tot va en el seu camí, i tenim sort de tenir un camp amb força gent a 2B.

Anònim ha dit...

doncs a mi m'han conquerit, l'any vinent em faré soci per intentar ajudar, de forma modesta al club i aconseguiir l'estadi nou, que crec que realment fomentarà que molta més gent faci com jo!

salut!