01 de juny 2007

Dissabte farem història!!



El psiquiatre amb el que estic fent teràpia m’ha explicat que després de passar un trauma com el de la setmana passada el que cal fer és buscar noves motivacions:
-“S’ha d’il·lusionar amb altres coses, Garigot. La vida no s’acaba amb la frustració que van viure tots els aficionats del Badalona”, m’ha reiterat varies vegades.
Dit i fet. Si cal buscar noves motivacions, busquem-les. Oi que som el millor equip de Catalunya? Doncs a per la Copa Catalunya!! Dissabte comença el camí triomfal per conquerir aquest gran títol!!
El nostre rival és el potent i prestigiós Ripollet i l’escenari el seu emblemàtic estadi, un dels més visitats pels turistes que venen a Catalunya!! El matx s’entreveu com un dels més importants i transcendentals de la història del club!! Badalona sencera s’hauria de bolcar en massa per donar suport als nostres jugadors!! Després de la victòria que aconseguirem hauríem de marxar tots cap a l’ajuntament per celebrar que hem fet el primer pas cap al títol i a la nit organitzar una festa fins a altes hores de la matinada!!
Sí!! Jo ja he trobat el camí de l’esperança i la felicitat!!
Així que l’Hospi ja es pot confitar la promoció d’ascens!!!

5 comentaris:

Llucià Garigot ha dit...

Te la vaig pispar per vendre l'ampolla, que avui dia els "chatarreros" paguen bé el vidre... Però que consti que ja estava buida, avi!!!

Anònim ha dit...

Doncs sí, aviam si almenys la copa catalunya la lluiten els equips que la volen de veritat. A mí em faria molta il·lusió que la guanyéssim.

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

Ni això nois. No podeu ni amb el Ripollet.

Anònim ha dit...

Bé temporada acabada i jo crec que en resum molt bé a la copa del rei i fracàs a la lliga Ja que amb la plantilla que hi havia s'hauria d'haver fet com a mínim el play off. Ara esperem les baixes que tindrien de ser unes quantes: Alain, Besora, Recio... i puc fer una pregunta a quants partits a anat el Francisco a veure jugar el filial? Així es difícil motivar els joves... en fi espero que el Francisco es posi les piles, perque sino l'any que ve un altre any perdut=oportunitat perduda

Anònim ha dit...

Laly:
Temporada finalitzada amb un regust agredolç, si és veritat que amb la plantilla que teniem hauriem d'haver jugat el play-off, però algu s'enrecorda quants jugadors han estat durant gran part de la temporada a la graderia?????