11 de juny 2007

Canvi radical!


Collons! Una mica més i la directiva dóna la baixa als pals dels córners. Mig equip ha saltat:

Relaño
Traversa
Pons
Piti
Javi Recio
Monty
Tommy
Lezaun
David Sánchez
Albert Puigdollers

A mi la que més m’ha sobtat és la d’en Pons perquè crec que ha estat un pilar fonamental al mig del camp.
El que està clar és que al pobre Manolo Gómez se li ha girat una feina de nassos ja que trobar 10 substituts de garanties no li serà gens fàcil, encara que no li faltaran mitjans. I és que la junta presentarà una derrama de sis mil euros per recarregar la targeta del mòbil del secretari tècnic perquè negociï les hores que facin falta.

Sort Manolo! Les nostres esperançes estan a les teves mans!

22 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc el tema de les baixes, crec que l'han cagat... es dona la baixa a homes com Piti o Monty per vells, pero desde que va arribar Piti a la segona volta, va ser quan l'equip va aixecar el cap, i a sobre tenia gol, com en Monty, que si que es veritat que no corria molt, pero com a mínim té gol i gràcies a ells es van aconseguir molts punts.
Per un altre banda tampoc entenc el tema de Alain, quan quasi tots els gols han vingut per la seva banda i es un lateral esquerre molt i molt limitat... i en canvi es doni la baixa al David Sánchez, en fi espero equivocarme pero crec que ha sigut una gran cagada... Suposo que el Francisco ha volgut eliminar a tots el que va "portar" el Julià Garcia.

Anònim ha dit...

k echen al puigdollers eske no lo entiendo mientras ke maca se kede........

Anònim ha dit...

Laly:
No entenc que facin fora en putxi, un noi jove, amb bona visio de joc i que a més te contracte, d'altre banda m'alegro moltissim que hagin decidit que en blanco es quedi una altra temporada!!!!
Espero que els nous jugadors que arrivin sàpiguen com a mínim oferir el bon joc amb que hem disfrutat aquestes temporades amb els jugadors qeu ara martxen!!

Anònim ha dit...

La 2B és cada any revolució o estancar-se, l´afició del badalona ha de confiar en la junta, en la secretaria tècnica que prou bé ho ha fet almenys en aquests dos últims anys a 2B, tot i que, a última hora es va escapar el tren de la promoció aquest any.Confiem plenament en els que manen que ho han fet prou bé i ara per formar un equip nou per donar el salt definitiu, tant de bó, sigui així.
Visca CF Badalona

Anònim ha dit...

Penso que amb aquesta revolució l'han cagat de ple... de totes formes el temps ho dirà..., pero s'han quedat alguns jugadors bastant fluixets, o si mes no, no aporten gaire cosa i amb d'altres que han marxat, els hi costarà molt trobar substituts de garanties.

Anònim ha dit...

Entiendo que la directiva quiera renovar la plantilla, para una nueva temporada, pero lo que no entiendo es porque no han renovado a PONS, porque es un jugador muy regular, y en todos los partidos que le he visto, siempre ha jugado a un alto nivel. Esperemos que almenos fichen a otro jugador que, como minimo, aporte algo mas que PONS,porque se supone que si fichas a otro es para mejorar lo que tenias, si no no entendere su baja del club.i

Anònim ha dit...

Crec que prescindir de Pons no és pas un problema. Recuperava moltes pilotes però en perdia el doble.
Piti, Recio i Monty sí que són baixes difícils de substituir. Tots tres aportàven experiència i, en el cas de Piti i Monty, molta categoría futbolística.
Caldrà esperar l'arribada de nous fitxatges i confiar en la directiva.
Per cert, ¿se sap alguna cosa de la postura del nou govern municipal respecte al nou estadi?

Anònim ha dit...

Perdona pero del Pons que yo hablo jugaba en el Badalona,no en otro equipo. De verdad crees que este Pons perdia el doble de las pelotas que recuperaba?. Vamos hombre. A ver si vamos mas al campo a ver a la gente jugar; y luego opinas.
Francisco ha metido la "gamba" dejando ir a un jugador como PONS.ibu

Anònim ha dit...

No m'he perdut ni un sol partit del nostre equip, ni en aquesta temporada ni desde fa molt de temps. La meva opinió és diferent a la teva, no cal que et posis així. A mi em sembla que en Pons és absolutament prescindible i a tu no. No passa res, ¿no creus?
Una mica de respecte, si us plau.

Anònim ha dit...

Hem de pensar en aprofitar al màxim la situació del club, que es molt bona i pujar a segona A, perque si estem molts anys a segona B correm el risc d'estancar-nos i que la gent s'avorreixi com li ha passat a varis equips. El tren nop passarà sempre o sigui que esperem que amb aquestes baixes i els nous fitxatxes l'encertin... Donem un vot de confiança pero que consti que aquest any ens ha faltat molt de gol...

Llucià Garigot ha dit...

No us baralleu jovenalla!!! Si tots volem el millor pel nostre club!!

Anònim ha dit...

Jo crec que en Monty podia donar un any més de 60 minuts de nivell a cada partit.
La baixa de'n Recio tampoc m'ha agradat gens, però en fi.

Ara a confiar en la directiva. Què tal és aquest nano que han fitxat de l'extremadura?

El que falta és gol i jugadors forts amunt. Sóm dels pocs equips sense un gran golejador, almenys aquest any, i en Tommy-Leza ha estat un fiasco.

Anònim ha dit...

A mi tampoc m'agradan algunes de les baixes, com el Piti (ha estat el revulsiu de l'equip), David Sánchez. En Monty, en Pons (recupera moltes boles, però a vegades s'encanta una mica) i en Recio, també aportavan molta experiència i com a mínim s'haurien pogut quedar encara que juguessin menys minuts.

També m'agradava molt el Traversa, els pocs partits que el vaig veure a la pretemporada, i els pocs minuts de lliga, va demostrar una gran qualitat. Suposu que hi té a veure els seus problemes amb el genoll. Una llàstima.

El que no haurian de deixar escapar és el Macanás. I tant de bó continui el R.Encinas (avui he llegit que vol marxar).

En canvi es va renovar com si fos un gran èxit al Oscar Ramírez, que a mi no m'acaba de convèncer. El veig un jugador que pot jugar a qualsevol posició, però que no destaca en cap d'elles.

Anònim ha dit...

http://www.nuevointernet.com/equipos.html por favor votad al badalona en esta web ai k ascender puestos.

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín!!! Quina davantera!!! Els vaig veure jugar quan era un nen. Quins records! Aquella alineació començava amb Bravo; Moya, Silva, Gonzalo, Andreu…
En Rebollo ens aniría molt be per a solucionar els problemes amb el gol.
Per cert, molt bones notícies les renovacions de Càmara i Rubén.
Salut per a tothom, visca el Badalona i… Garigot, no ens barallarem pas: dos no es barallen si un no vol.

Llucià Garigot ha dit...

Ostres en Rebollo...aquell sí que era un davanter de debò!! I en Vila? Us enrecordeu que jugava amb els mitjons totalment abaixats??
Estic a punt de plorar d'emoció...

Anònim ha dit...

I tant que m'en recordo dels mitjons abaixats de'n Vila! I del seu gol de "xilena" contra el Mataró, a la portería de Can Solei. També me'n recordo de'n Molina, en Santafé, en Castaño (un porter que li va parar un penal a Maradona en un amistós), en Rovira (ara preparador físic de la Grama) i d'un davanter canari que es deia Chuli… Te'n recordes d'aquests Garigot?

Llucià Garigot ha dit...

Com vols que no me'n recordi d'en Castaños?? Ha estat un dels darrers grans porters que hem tingut.
I és cert, li va aturar un penal al mateix "Pelusa". Va ser en un partit amistós que es va jugar al Miniestadi entre el Barça i una selecció dels millors jugadors de tercera divisió!!
No sgueixis per aquest camí, Fibla, que a la meva edat em costa molt poc plorar d'emoció...ja comenco a tenir la llàgrima fàcil quan miro enrere...

Anònim ha dit...

veig que no soc l'únic nostàlgic, encara acabarem plorant, jaja.
(I si no n'hi havia prou, a la banqueta hi havian el Chuli i el Tigre Martínez).

Per cert, algú sap si el Badalona B pot acabar baixant o ja està salvat?

Anònim ha dit...

Crec que perquè no baixi el Badalona B, per allò dels descensos compensats, ha de pujar almenys un equip català de 3 a 2B, el Reus , Gavà, Sabadell i Girona, tots quatre estan a la final del play-offs , tant de bo, pujin tots, i si més no, un, perquè almenys el nostre Bada B es mantingui a una bona categoria pel filial, com és Primera Catalana.No se si hi hauria altre alternativa, però aquesta és la clau.
Per cert, confiem en la secretaria técnica, penso que es farà un bon grup, i com tenim en Francisco la cosa estarà ben dirigida.

Anònim ha dit...

El Sabadell ja és un nou rival del Badalona per l'any que ve, de manera que el nostre filial se salva.

A mi el que m'interessa ja és el tema del nou estadi, cullons.

Vull cadires dignes on seure i gespeta!

Anònim ha dit...

no sufrais estais todos muy tensos y es que para estar en 2A hay que fichar a gente con juventud y esperiencia en esta categoria y en la superior como lo esta haciendo el cuerpo tecnico del cf badalona que por los fichajes que estan haciendo y lo que se a quedado yo tengo confianza en que estaremos hay