23 de maig 2008

Quina poca vista, Aguera...

Ja és oficial: l’Aguera no ha reunit les signatures necessàries per presentar-se a les eleccions. Es veu que el seu cafè no ha estat un bon reclam per convèncer la massa escapulada. I és que si hagués fet un estudi de mercat previ s’hagués adonat que el producte estrella entre els socis del Badalona són les pipes. Només cal veure com acaba el terra de la tribuna després d’un partit... Segur que si l'aspirant hagués estat en Churruca, en Casquete no hagués tingut cap mena d’opció.
En fi...almenys amb en Fermín sabem que, per una banda té un programa concret, i de l’altra que estarem entretinguts veient com juga partides de pòquer.

82 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei afició!

No ens oblidem que aquest diumenge juguem al camp del Mataró la primera ronda de la Copa Catalunya.

No estaria de més arribar a la fase final d'aquesta competició alguna vegada...

Per cert, la marxa de Francisco és oficial?

Anònim ha dit...

Francisco va anunciar a roda de premsa que marxava.

Seguim amb Casquete, bona notícia si compleix el seu full de ruta, i modernitza el club.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Estaria bé que a la portada de la web s'anunciés el partit de Mataró. Això ajudaria a que no ho oblidessim. I tampoc estaria malament posar el partit del b, que encara no ha acabat la temporada.

Em sembla una bona notícia que segueixi en Casquete. No m'hauria agradat veure de president a algú que només porta 2 anys de soci.

Anònim ha dit...

Lo de'n Casquete em sembla el mal menor. Tan de bo el club pugui seguir avançant cap al futbol professional.
No estaria de més, a banda del que diu en 'vila-rebollo-pepín', que hi hagués un web mínimament decent i, de pas, que el CF Badalona es convertís en un club que utilitza la llengua catalana a nivell oficial.
D'acord que el web del club també es publica en la nostra llengua, però Dèu n'hi do de quina manera… (sense comentaris). D'altre banda, m'agradaria sentir alguna vegada a algun dels nostres representants parlar en català. Estic segur que el senyor Casquete, i companyia, coneixen perfectament la llengua de Catalunya. Una cosa és haver integrat a la gent que ha vingut de fora i una altra que només es parli en castellà.

Visca Badalona i el Badalona!

Al 'vila-rebollo-pepín': Hey, demà, diumenge 25, actuo a Vilafranca un altre cop. A veure si ens veiem!

Anònim ha dit...

si no estaria malament que hi hagues algu de la junta que parles en català. Els directius importants smepre parlen en castellà

Anònim ha dit...

A mi com a soci em preocupa que el club avançi en nous reptes com el futbol professional, que es cuidi la cantera, la imatge.... el tema de llengua, em dóna exactament igual, no valorarem ara, si els directius parlen castellà, perquè a qualsevol club i el Badalona no és l´excepció porten el futbol gent de fora de Catalunya generalment, la gent que ens mouem ho sabem,i no passa res, tot i que, penso que la llengua oficial ha de ser el català.Però ara no discutirem de quina llengua parlen, si us plau.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

No estic proposant cap discusió, anónim. Estic dient que m'agradaria que qui manés al meu club -un club català, per cert- s'expresés també en la llengua de Catalunya. No tinc res en contra del castellà, i molt menys de la gent que usa aquesta llengua, però em sembla que tinc tot el dret a demanar que, oficialment, el Club de Futbol Badalona utilitzi el català. Cosa que, lamentablement, no passa.
Evidentment que hi ha coses més importants. Però aquesta també em sembla destacable.
Ah, i això de que dius de que "a qualsevol club i el Badalona no és l´excepció porten el futbol gent de fora de Catalunya generalment", no crec que sigui veritat. I si ho fos, no em sembla una raó per justificar que només sel's escolti parlar en castellà.

Anònim ha dit...

donde esta el peñero tocacojones que se reía del Badalona??? Como me reí yo ayer viendo los triples del Barça y escuchando los oe,oe de la afición del Barça!! Jodte tu ahora niñato!

Anònim ha dit...

0-2 a Mataró. El cap de setmana vinent és la segona ronda, Déu sap contra qui. Espero que, per variar, lluitem per arribar lluny en aquesta copa, ja que aquest any ens hem quedat sense copa del rei.

Totalment d'acord amb el tema del català. Hauríem de fer un esforç i crear una bona web dedicada al Badalona. Algú sap d'alguna manera?

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Se sap el proper rival i a quin camp jugarem?

Albert, ja he llegit que actuaves al Via Fora. Volia venir però no he pogut. Espero que hagi anat bé.

Anònim ha dit...

en el tema deportivo,ya an comunicado algun descarte o algun fichaje.

Anònim ha dit...

Ahora resultará que a la gente le interesa la copa catalunya cuando el año pasado tan solo fueron tres seguidores a Ripollet.

Antes de conocer las bajas primero tendrá que ser oficial la continuidad del equipo de Casquete y la contratación del nuevo entrenador.

Por favor, un poco de criterio a la hora de escribir comentarios

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

La temporada passada vam jugar a Ripollet després de rebre un cop molt dur (el gol de l'Hospi al temps de descompte que ens deixava sense la promoció d'ascens). És normal que la gent no viatjés en massa cap a Ripollet.

Anònim ha dit...

Algú sap quantes rondes s'ha de passar abans d'arribar a les semis on, lamentablement, ja ho són per decret barça i espanyol?

Anònim ha dit...

ni idea, però sé que aquest dissabte o diumenge, anem al camp de l'Europa

Anònim ha dit...

Senyor Albert, sóc l´anònim que m´ha respost el comentari, torno a repetir com a soci estic d´acord en què la llengua oficial sigui el català , però a mi no m´importa tant el tema de la llengua com si el futur del nostre club a nivell esportiu i la construcció del nou camp.
Hi ha escala de valors i escala de prioritats, i aquí cadascú té les seves, jo torno a repetir, jo m´expresso en català al blog i contínuament a la vida diària, evidentment també ho faig en castellà molt sovint i habitualment, però no trobo inconvenient a que el club ho fagi en castellà , sempre i quan estiguem d´acord en els projectes de la nostra estimada entitat, club centenàri de la ciutat de Badalona , com a patrimoni de ciutat que passeja per Catalunya, per Espanya, i tan de bo, algun dia per Europa.

En quant al comentari que he fet de que una gran majoria d´equips de Catalunya, concentrats a la zona metropolitana que representa el major nucli de Catalunya, ho porten moltes persones vingudes de fora de Catalunya que parlen castellà,és ben cert, només t´has de donar una volta pels equips de barri de Badalona, Santa Coloma, Sabadell, Hospitalet... t´ho dic per experiència pròpia, desconec si tu ho has viscut.
No és cap justificació, és una realitat social ben marcada, i per mi ben respetada.
M´importa que la meva gent, els entrenadors, directius, parlin la llengua que parlin transmetin la cultura de l´educació en l´esport, i en el cas del Badalona el projecte més il.lusionant pel nostre estimat club.

Visca el Badalona! En català, en castellà, en marroquí , en xinès o en anglès, perquè totes són benvingudes i respectades, i ben utilitzades.

Anònim ha dit...

Jo tampoc crec que sigui tan inportant la llengua pero si que es una mica penos que NINGÚ de la junta el parli.

Anònim ha dit...

Senyor anònim (m'agradaria dirigir-me a vostè pel seu nom, però no el puc saber), estem totalment d'acord en això de l'escala de prioritats. Segurament coincidiriem en els temes més importants que afecten al CF Badalona. En la única cosa que no compartim opinió és en que a mi m'importa que la llengua en la que s'expressin els que manen al meu club sigui TAMBÉ el català i, pel que veig, a vostè tan se li'n fot. Doncs no passa res, home. Tan amics.
Respecte a això que els que manen als clubs de l'àrea metropolitana parlen en castellà, voldria dir-li un parell de coses. Deixim insistir en que això no justifica que qui mani en el Badalona hagi de parlar NOMÉS en castellà. La segona, que sóc del barri de Bufalà i que durant uns quants anys vaig ser jugador del CF Bruch, un equip modestíssim que ja no existeix. Així que em sembla que sí, que tinc experiència pròpia en el tema.
Per acabar, comparteixo amb vosté el respecte a totes les llengües del món. No es confongui ni vulgui confondre, si us plau: que jo demani un Badalona en el qual també es parli català, no vol dir que vulgui deixar de banda el castellà i la resta de llengues.
En fi, no passa res home, que només sóc algú a qui l'importa una cosa a la què vosté no dóna cap importància.

Apa, siau, i Visca el Badalona.

Anònim ha dit...

A mí també m'agradaria que en Casquete parlès en català alguna manera.

Això sí, també cal criticar els periodistes de l'entorn, que sovint ells mateixos pregunten a en Francisco en castellà. si vol contestar en castellà cap problema, però no cal que ens baixem sempre els pantalons amb aquest tema.

Al camp de l'Europa? com ho saps?

Anònim ha dit...

li preguntaran en turc, si et sembla...

Anònim ha dit...

Albert, sóc l´anònim, anometat Carles, soci del CF Badalona, estem d´acord i és repectable la seva postura, és més, ja ho he dit, jo sóc dels que penso que la llengua oficial del club ha de ser el català, però jo personalment no li dono importància a aquest fet, i sí al futur del nostre estimat club centenàri en el tema de prioritats bàsiques.
Bon futbol de base tenim a la nostra ciutat, un exemple el seu equip que va jugar , com jo i d´altres, on la gent parlès el que parlès, per mi i segurament per vostè són tan respectables, perquè viuen per una bona causa, la familiaritat de l´esport.
Albert, en el que estem d´acord, és en lluitar tots en la mateixa direcció, contra aquells que ens volen fer callar o no volen saber que som un club històric català, tots remem en el futur d´un Badalona a l´èlit, tots aquells que ens estimem el club, com vostè i jo, i per sort, com un munt més.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

D'acord la llengua no es tan inportant però tan els costaria intentar dir alguna cosa en català? o posar algú que el parles? el problema es que tots els directius son vinguts d'andalusia i pel que sembla no volen incorporar ningun catala (almenys en un carrec de rellevancia). En aquest sentit son com un clan.

Anònim ha dit...

L´anònim que ha parlat, amb quina seguretat pot afirmar que tots els directius són vinguts d´Andalusia, si us plau, en Casquete és de Valladolid, i que jo sàpigue tots no són andalussos, ni formen cap clan.I si ho fossin? Quin problema hi ha?
Mirem de tirar endavant el nostre club, i deixem debats estèrils i de rellevància nu.la en tot el que ens juguem.
Amb quina certesa dius que no hi ha cap directiu català?

Som-hi Badalona!

Anònim ha dit...

Parlen català habitualment
* Justo Alarcón, Sots-President
* Vitoria, vocal
* Quico Serra, vocal
* Josep Surrà, Secretari
* Joan Guinart, vocal

Casquete no el parla (no sé si en la intimitat com d'altres)i això noestà bé, però que la seva Junta no el parla és una afirmació del tot injusta i evidentment falsa

Anònim ha dit...

Molt bé anòmin, ben assistit, està clar, afirmar això de que tots són andalusos i parlen castellà és una calamitat.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Jo conec a un que es andalús , que viu a Dalt de la Vila, i que parla el català sempre, i a més ho parla perfecte i amb tot l´entorn del Badalona, és un directiu fins feia poc.

Anònim ha dit...

Família, no sé quins directius del club parlaran català o no, el que està clar és que, públicament, els qui manen de veritat al Badalona s'expressen només en castellà. Em refereixo al president, Fermín Casquete, i al vice-president, Justo Alarcón.
Entenc, i respecto, que alguns no li doneu importància a això. Però per a mí sí que és important. Molt menys que altres coses, d'acord. Però a mí m'importa que qui em representa parli també la meva llengua. I espero que també respecteu la meva postura.
Per cert, m'agradaria parlar d'altres temes, com la reelecció de Casquete per a la presidència, però malauradament hi ha una manca d'informació enorme que no em permet tenir una opinió clara.

En fi. Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Portem molts missatges amb el mateix tema. De veritat creieu que aixó es el mes important pel futur del nostre club?

Com bona part dels nostres aficionats, bona part de la nostra directiva son fills d'inmigrants procedents d'Andalussia, Murcia o d'on sigui, i crec que ni tan sols hauria de ser tema de debat. El mes important ha de ser que fagin gran al nostre club, i puguin aconseguir els grans objectius que ha marcat el senyor Casquete

Anònim ha dit...

Totalment d´acord amb l´anterior comentari

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

A veure si ens entenem, 'anònims': no volía pas proposar un tema de debat, només manifestava la meva postura, que repetiré per si no ha quedat clara: m'agradaria que el màxim representant del Badalona parlés TAMBÉ en català.
No us confongueu, si us plau, també per a mi aquest no és el tema més important al voltant del club. Però això no és motiu per a què no en pugui parlar.
Ah, i si no s'han tractat altres temes ha estat senzillament perquè ningú no els ha proposat.

Anònim ha dit...

Pues per mi, Casquete pot seguir parlant castellà sense cap problema, i si sap català doncs millor perquè tindra més nivell cultural.

Però ara mateix la clau, és el nou president, el Fermín Casquete: Objectiu 2A? Tan de bo.

Anònim ha dit...

Rubí o Miguel Álvarez?
Possibles misters, quin preferiu si es confirma que sortirà d´aquest dos.

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

A mi no m'agrada ni en Rubi ni en Miguel Alvarez....

Segueixo votant per l'entrenador del juvenil.

Anònim ha dit...

León ha dicho:

Para que todo el mundo lo Sepa: El Sr. Manolo González entrenador del Juvenil no tiene carnet para dirigir en 2ª B. Este año se ha sacado el carnet para entrenar en territorial..

Anònim ha dit...

Doncs tot pinta que serà en Rubí...

Què hem fet al camp de l'Europa?¿

Anònim ha dit...

ATENCIÓ PROBLEMA

No sé si estic equivocat, que això espero, però us heu fixat en la nova Junta Directiva del Badalona? (la que surt a la foto)
Hem passat de 21 a només 11.
I el perfil? Apart dels de sempre, on són aquells empresaris que conformaven una Junta potent? Per exmple tios com Osorio o Vazquez han desaparescut. On són, o els seus substituts?
Es queda sol Casquete?

Anònim ha dit...

1-4 a Gràcia.

Almenys em complert al final...

Per què no diu res del nou estadi als 8 punts de futur?

Anònim ha dit...

Estem d´acord en els objectius, ara s´ha d´actuar i posar els medis necessaris i òptims per aconseguir-ho.

Dunkelwolf, jo penso que no diu res de l´estadi municipal, perquè no depèn directament de la gestió de la junta i si d´una conseció de l´ajuntament, per tant, és l´ajuntament que ha de tirar això endavant.
Ara, estem d´acord que almenys podia haver posat com a objectiu, si no la construcció de l´estadi, si la negociació per tal de que l´Ajuntament accedeixi.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

A la conferència-col·loqui de principis de maig, al Cor de Marina, Casquete va explicar perquè no diu res del nou estadi en els vuit objectius que proposa pel futur del club. Segons sembla, el Badalona ja no pot fer res més per accelerar la construcció de l'estadi, tot està a mans de l'administració. Així que només podem fer el que hem fet fins ara: esperar.
D'altre banda, em sap molt greu el que li va succeïr a Ramón María Calderé a Múrcia. Pel que sembla, a més de patir un arbitratge horrorós que va eliminar el seu equip, el Reus, quan va acabar el partit un guàrdia civil el va provocar amb frases fora de lloc, contra Catalunya i els catalans… Coneixent el Ramón és normal que reaccionés fotent-li un cop de puny. Una pena, tot plegat.
Per cert, fixeu-vos en l'enquesta del Garigot: en Ramón segueix sent el més desitjat com a tècnic per a la temporada vinent.

Anònim ha dit...

Sorprenent la notícia d´en Calderé, un home de molta sang i de molt temperament, normalment jugar a aquests camps sol ser molt complicat per la pressió que hi ha, i més sent catalans, per tot el que els "nostres" polítics van deixant escapar i que a la fi ens perjudica de forma seriosa quan anem a qualsevol punt d´Espanya.
Haurem d´escoltar o informar-nos que li ha passat a en Calderé.
Llàstima que el Reus no pugui anar a la final per pujar de categoria.

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

És una llàstima que en Calderé caigui tant fàcilment a les provocacions. Quan arriba l'època de promocions sempre hi ha problemes amb els desplaçaments dels equips catalans. Sembla que ens esperin.

Tot i així, és un gran entrenador, a nosaltres ens va donar 3 títols de lliga en 4 anys.

Aquest cap de setmana ha anat força bé. 1-4 al camp de l'Europa i el Linares eliminat de la promoció.

Anònim ha dit...

como me gusto el equipo el domingo en el campo del europa.
los dos ultimos partidos, el equipo a dao la cara en todo momento.
seguramente si hubieramos hecho esta aliniacion todo el año otro gallo hubiera cantao......

BETULIANS HASTA LA MUERTE.....
el año que viene a 2a

Anònim ha dit...

Per cert, Betulians existeix?

On era aquella penya que animava un munt de gent als partits, i ultimament eren tres i no cridaven.Llàstima.Esperem que es refagi amb més presencia.

Anònim ha dit...

estoy deacuerdo..en estos 2 ultimos partdos el equipo ha ganado y con buen juego...se hace raro no saber pq estos jugadore sn ohan jugado mas durante la liga

Anònim ha dit...

no he visto ni el partido del mataro ni el del europa y tampoco la alineacion del domingo pero te aseguro que el badalona no tenia plantilla para estar entre los 4 primeros

Anònim ha dit...

no he visto el partido del mataro ni el del europa y menos la alineacion del domingo pero te puedo asegurar que el badalona no tenia plantilla para estar entre los 4 primeros

Anònim ha dit...

pues no te has fijao bien porque el ultimo equipo que ha sacao no se parecia de nada en la liga.
han jugado jugadores no tan habituales como isaias ferrer arau jovenees i con proyeccion con la experiencia como luisito blanco prati gol a mi me ha gustao mucho, pero wueno la mayoria no van a seguir. es una pena porke el equipo ha dado la cara en todo momento.

Anònim ha dit...

Confiamos en la configuración de un grupo de calidad para optar a la zona de promoción la temporada que viene, yo creo que la mejor combinación será juventud y veteranía ( aspecto que este año no hemos tenido demasiado) y rodeado por un buen entrenador, el año que viene podemos volver a soñar según el club y hace un esfuerzo en fichar bien, y tener un técnico capaz de acoplar y conseguir la implicación y la motivación para subir de categoría.

PD: Es cierto que el filial del Badalona puede desaparecer, he oído que no es viable y que pocos jugadores suben del B al primer equipo y es un coste invertible en fichajes, por ejemplo; es decir, del juvenil subiría directamente al primer equipo, ¿sabéis algo?

Visca el Badalona

Anònim ha dit...

¿Cuando se sabrá lo del entrenador?

Anònim ha dit...

eso digo yo

Anònim ha dit...

segun en la premsa estaba muy cerca miguel alvarez.

Anònim ha dit...

Miguel Álvarez entrenador, me parece una decisión acertada, subió al Terrassa a 2A, y estuvo en el Ciudad de Murcia y Lorca en 2A, más toda la trayectoria en 2B, me parece un fichaje acertado.

¿El Badalona B desaparece?, el Badalona antiguo, antes de producirse la fusión y coger la plaza del Badaloní.
Aunque bien es cierte, que ahora por el bien de nuestro futbol, sólo hay uno que opta a la elite, el CF Badalona.

Anònim ha dit...

Laly:
Confirmat que Álavarez serà el nou entrendor la temporada vinent.
A mi després del paper que han fet la passada campanya no em sembla bè que es suprimeixi el filial, la gran majoria són nois fets a casa i que saben jugar bé al futbol, pot ser el problema està en que els entresnadors donen més confiança a jugadors grans en comptes de als joves, i si és difícil que pugin del filial al primer equip, imagineu-vos com de difícil serà que pugin del juvenil al primer equip. Penso que està molt bé mirar a un futur molt professional per al primer equip, però no descuidem la cantera. Algú s'havia parat a pensar que si haguèssin pujat els cuatre equips catalans a 2ªB el nostre filial haguès assolit també l'ascens de categoria? Perque per a qui no ho sàpiga aquest any han fet una campanya més que excel·lent. I posats a dir jo faria el possible per mantenir com a entrenador al sr. Alcolea que juntament amb els seu cos tècnic ha portat el filial a lluitar per les primeres places de la classificació. χρονια πολλα.
Salutacions a tothom!!!
Visca el CF Badalona!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que el filial en un club com el nostre que no és a l´elit, és un luxe prescindible, i de tal manera centrar més les forces en el primer equip, sempre això si, mantenint la cantera amb equips de cadets, juvenils, benjamíns, infantils etc.
Sí que estic d´acord en què el míster del filial es quedi i es resitui al organigrama del club, però jo sóc de l´oponió de suprimir el B, és un luxe excessiu per tenir el primer equip a 2B.
A un equip de B s´ha de fitxar jugardos amb experiència i gent de cantera del Juvenil, el B, per tant, ara mateix no es viable.
Un Badalona a 2A o 1, si que seria possiblement necessari, ara mateix es pot prescindir.

Anònim ha dit...

Volia dir a un equip de 2B ( s´ha de fitxat gent contrastada i complementat amb gent de cantera)

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

És una llàstima no saber aprofitar els grans jugadors que surten del juvenil i del B. Tenir el B a primera catalana és ideal per als que deixan el juvenil, és un pas intermitj abans d'arribar al primer equip. Estic segur que si es confiés amb els joves, el primer equip ens donaria moltes més alegries que fins ara, i a més seria més barat.

Però veient la nul·la confiança que els hi tenen, el millor és desfer el B i renunciar a que el juvenil jugui a Divisió d'Honor. No sé si hi ha alguna subvenció per part de la Federació o d'algú pels desplaçaments a Balears i altres llocs, però em sembla una despesa inútil.

Per a mi, és més fracàs no saber aprofitar els grans jugadors del nostre planter, que no el fet de no classificar-nos per jugar la promoció.

Per cert, el Senyor Garigot està de vacances?

Anònim ha dit...

Aprofitar jugadors de la base és important, però hem de saber que fitxan veterans contrastats, l´equip garanteix lluita, un equip de joves a una categoria tan dura és complicat, que li diguin a Barça B. Espanyol B etc

Això dic jo? On està Garigot?

Llucià Garigot ha dit...

No amics, no estic de vacances. He tingut un atac de gota. Quin mal, redéu!!!
A més, estic disfrutant molt llegint els vostres comentaris!! gairebé n'hi ha 60!! Perquè després diguin que el futbol no interessa a Badalona...
A veure si fan oficial d'una vegada el fitxatge d'en Miguel Álvarez i continuem parlant...en l'idioma que vulgueu, je, je...

Anònim ha dit...

Bona Garigot jejeje, podríem fer-ho en anglès, així n´em aprenent l´idioma internacional.

Bon míster Miguel Álvarez

Long live the Badalona!

Anònim ha dit...

Home, Garigot, això de "en l'idioma que vulgueu" no m'ha agradat massa. Em sembla que tampoc no has entés el que volía dir amb el meu comentari i que no ajudes precisament a que els diferents 'anònims' ho entenguin. En fi, què hi farem.
Per cert, moltes gràcies per deixar-me escriure el pròleg del teu llibre en català.
Que et milloris de la gota.

Llucià Garigot ha dit...

És clar que t'entenc, Albert!! A més, perfectament!!! Què no em coneixes?? M'agrada furgar en totes les polèmiques!!
I les gràcies te les he de reiterar jo pel pròleg. Era molt commovedor.

Apa, visca el Badalona!!!

Anònim ha dit...

pero lo que tinc entés,al tema dels betulians desde que s'han anat unos que eren el que movien el tema allá,la penya ya no es lo mateix.

Anònim ha dit...

Els anònims, o jo particularment si que entenem el que vas voler dir Albert, va ser que el Badalona agafés la llengua catalana com a prioritat, i tant que es va entendre, el que passa es que no ho compartim.
Entendre i compartir no han d´estar renyits necessariament.

Adéu al B?

Anònim ha dit...

Doncs no ho vas entendre, anónim. Potser perquè no m'he explicat prou bé.
"a mi m'importa que la llengua en la que s'expressin els que manen al meu club sigui TAMBÉ el català"
Això és el que vaig dir, això és el que dic. Res de prioritzar, senzillament que també parlin en català.
Tens tota la raó quan dius que entendre i compartir no han de ser el mateix. Però per compartir una idea, cal primer entendre-la bé.

Anònim ha dit...

Hem de pujar ja a la 2a! Seria una mostra de força, que faria que les autoritats ja no es poguessin negar a invertir més en nosaltres...tenint en compte, a més, que s'acosten temps negres per a l'equip de bàsquet, em temo.

Visca Badalona

Anònim ha dit...

Doncs potser que no et vem entendre Albert perquè tu tampoc ho vas explicar bé o no vas fer entendre´t, en tot cas, el que ens preocupa és aquest any pujar a 2A, un somni i un objectiu.

D´acord en amb Dunkelwolf en què si pujem les autoritats es veuran abocades a la construcció de l´estadi com a imatge de ciutat, no estic tan d´acord en augurar temps dolents per la penya, bàsicamement perquè jo desitjo el millor a la penya, tot i les baixes.

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim, en cap moment he dit, o vaig dir, que la meva preocupació principal fos la llengua que usen els dirigents del Badalona. Per tant, estem d'acord en la prioritat de les nostres preocupacions al voltant del club.
Respecte a això que dius de que no vaig fer-me entendre, em sembla que n'hi ha prou amb llegir aquests fragments que et copio a continuació. Després de llegir-los, digue'm, si us plau, si no vaig fer-me entendre o és que no tenies ganes d'entendre'm:

-"No tinc res en contra del castellà, i molt menys de la gent que usa aquesta llengua, però em sembla que tinc tot el dret a demanar que, oficialment, el Club de Futbol Badalona utilitzi el català. Cosa que, lamentablement, no passa.
Evidentment que hi ha coses més importants. Però aquesta també em sembla destacable"
-"En la única cosa que no compartim opinió és en que a mi m'importa que la llengua en la que s'expressin els que manen al meu club sigui TAMBÉ el català"
-"Entenc, i respecto, que alguns no li doneu importància a això. Però per a mí sí que és important. Molt menys que altres coses, d'acord. Però a mí m'importa que qui em representa parli també la meva llengua"

Digue'm, si us plau, què és el que no vaig explicar bé, on és que no vaig fer-me entendre…?

Anònim ha dit...

Garigot, veient l'eurocopa? ... això està molt mort!!

Anònim ha dit...

Per a mi també és important, i és una mancança clara del nostre club.

Sé que Badalona no és Agramunt, però sóm molts els que donem importància a la nostra identitat i, com a mínim, ens agradaria que el club que portem al cor utilitzés també la nostra llengua mare.

Llucià Garigot ha dit...

Aquesta nit publicaré...collons si que sou exigents. Amb 83 anys i recuperant-me d'un atac de gota i encara voleu que escrigui...Ai, pobre Miguel Álvarez, que es vagi preparant!!!

Anònim ha dit...

Podiamos dejar de comentar los temas del idioma y comentar cosas de futbol y de nuestro equipo dejar que sea el laporta el que se exprese en catalan que es mas mediatico nosotros a lo nuestro que es el Badalona

Anònim ha dit...

Això ho vas fer en tot cas en els posteriors comentaris Albert, en el primer que va fer saltar la xispa, no deies precisament això, més bé deies:
"CF Badalona es convertís en un club que utilitza la llengua catalana a nivell oficial". ( Fins aquí d´acord).

"D'altre banda, m'agradaria sentir alguna vegada a algun dels nostres representants parlar en català. Estic segur que el senyor Casquete, i companyia, coneixen perfectament la llengua de Catalunya. Una cosa és haver integrat a la gent que ha vingut de fora i una altra que només es parli en castellà".

No d´acord, has anat modificant el discurs a mida que t´has trobat més bé sol en aquest assumpte de rellevànica petita comparada amb les gran prioritats de la nostra entitat ( tu estàs d´acord en les prioritats).

A més barrejes el concepte de saber català, amb l´integració, em sona al discurs patètic de principis de la democràcia, i les les onades migratòries, no sabem, però ens volem apropiar de les terres i de les llengües, i aquí abans que tu i que jo es parlava llengues indoeuropeas els celtes o llatí els romans, per exemple. Deixem d´apropiar-nos tot i deixan´t de ser els salvadors de la patria, i donem llibertat d´expressió i de llengua,que el país, el nostre, el formen i l´han format al llarg de l´història moltes cultures, que fan aquest producte únic, el català.

"Una cosa és haver integrat a la gent que ha vingut de fora i una altra que només es parli en castellà".

Desafotunadísim, barrejes cultura amb política i esport, i a sobre dius que clar a sobre que integrem almenys que parlin català; que parlin el que vulguin, jo preferiria en la llengua actual de Catalunya,el català ( ho he dit), però també en castellà, marroquí, xinès...

Estem d´acord en el que opines, però no ens diguis que no t´entenem, tens llibertat de pensar el que vulguis i de les teves respectades idees, com jo també i els altres anònims.
Però el que tenim molt clar, és que el CF Badalona, és una entitat privada, per tant, pot utilitzar pública i privadament la llengua que vulgui, i tu i jo i els altres podem pensar el que volem, ningú està en contra teva i t´entenem, només que no pensem el mateix, però tot es respectable, i perquè tots som del Badalona.

Si us plau, deixem aquest assumpte.

A tu i a mi, i als altres anònims ens preocupa el devenir del nostre club a 2A.

Tots units amb el Badalona!

Escapulat

Anònim ha dit...

Jo crec que per respecte a bona part de la massa social del club, no estaria malament que algun directiu TAMBÉ parlés català i no EXCLUSIVAMENT el castellà. Crec que això no es fer política ni cap discurs patetic de principis de la democracia com diu l'ultim anòanim. Només és defensar un cert equilibri linguistic que a hores d'ara no existeix als directius.
Tampoc es tan dificil d'entendre i per favor, els que no penseu com jo o l'Albert no ens acuseu de res extrany. Els excloents sou vosaltres, que per opinar diferent ens critiqueu.

AMUNT BADALONA!

Anònim ha dit...

El comentari anònim diu ben a les clares que no s´està excloent a ningú, es diu ben clar, l´acceptació de tots en el respecte de la decisió de llibertat a la llengua.No s´està criticant a ningú, de seguida sorten els damnificats que sembla que els estiguem matxacant, si us plau, sempre discurs víctimista dels mateixos.
S´entèn i es respecte la vostra decisió, però no s´ha de es compartir necessàriament, si no estem amb volsatres ja som excloents, quin discurs més passat.
No hi ha cap crítica, hi ha diferents nivells d´opinió democràtics.
De què extrany s´acusa? S´ha dit algo extrany?, no home no, no caiguem en la imaginació.

Per cert, en Kiko Serra si no crec malament parla en català no?

Som-hi Badalona cap a 2A!
Oblidem aquest tema, aquí cabem tots, per això som el Badalona.

Anònim ha dit...

¿Será necesario que el señor Casquete haga una encuesta para decidir si oficialmente la lengua debe de ser el catalón o el castellano?.No. Parece que estamos en el año 70.

Basta divisiones, sólo Badalona.

Anònim ha dit...

En el cas que fos així, se me'n refot quedar-me sol, amic 'anònim escapulat' (cosa que si llegeixes el darrer comentari, publicat per un altre anònim, veuràs que no és així). Només volia donar un punt de vista i ser respectat. De fet, m'agradaria llegir que algú no està d'acord amb mi per alguna raó mínimanet defensable. Per això, veure que em parles de "saltar la xispa" (l'espurna, si de cas) o de "discurs patètic" em decepciona profundament. No cal resposta al que dius, es respon per si sol.
Ah! i el meu primer comentari deia exactament el mateix que tots els altres. Llegeix-t'ho bé, si us plau. Sense prejudicis.

Anònim ha dit...

¿Què té que veure que hi capiguem tots amb que el Badalona també utilitzi oficialment la llengua catalana? La cosa que jo demano és molt simple: que els nostres dirigents, a més de parlar en castellà, parlin en català. I punt. Tan difícil és entendre això?
Aquí ningú parla d'excloure. I, si de cas, ens hem de sentir exclosos els que ens agradaria un Badalona on el president parlés també en català.
Que hi ha coses més importants en el Badalona? Evidentment que si. Però, no per això no podem parlar d'aquesta, no?
Que hi ha alguns als que no us importa gens aquest assumpte? Doncs em sembla perfecte. A mi no.

Anònim ha dit...

No podriamos comentar algo de futbol por Dios

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

És curiós que surti molta gent dient que tant els hi fa en quin idioma parlan els nostres representants, i al mateix temps es vagi allargant absurdament aquesta "xispa" (quan no hauria de ser cap "xispa" demanar que de tant en tant els nostres representants es dignin a utilitzar el català). Serà que sí que és un tema important.

Em sembla que ja ha quedat clar que l'Albert només demana que el president no parli només en castellà. Que sembla que no sapiguem llegir.

I no ha sigut l'únic que ho ha demanat.

I el que diu que el Badalona és una entitat privada i pot utilitzar el idioma que vulgui, després demanarà que l'Ajuntament de Badalona (amb els diners de tots) li pagui un camp nou a aquesta "entitat privada".

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín, senyor, si us plau no es faci l´advocat defensor de l´Albert, perquè ell té tot el seny suficient com per fer-se entendre en les seves idees, això sí, compartides o no.

No em negarà que el Badalona és una entitat privada no?
La penya penso que també ho és i juga al pavelló municipal no?

Per cert, sabem llegir diu, gràcies sí que sabem, no se les doni d´intel.ligent senyor Vila-Rebollo-Pepín, que deduïm que ho és sense haver de mancar al respecte, dient que si es que no sabem llegir, respecte si us plau, és l´únic que no podem tolerar, podrem estar d´acord o no, però faltar el respecte dient si sabem o no llegir, està fora de lloc.

Sabem llegir, entendre, i respectar, però no tenim que compartir la idea perquè no estem demonitzant a ningú, simplement no compartim aquesta idea, això ho dona la democràcia.

Casquete parla el que et doni la gana, tens el nostre recolzament.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín ha roto con las normas de este encuentro de aficionados al Badalona, por eso, pido que el Senyor Garigot vuelva a pronunciarse sobre aquello que dice: "us demano és que sigueu crítics però amables, lliures però respectuosos, incisius però educats".
Con "Que sembla que no sapiguem llegir" a roto el respeto.Puede parecer no lo suficientemente grave, pero no a defendido su postura desde el respeto.
Espero y confío que haya sido un "lapsus" puesto que la argumentación de Villa a lo largo del foro siempre ha sido excelente, no por esto , hay que pensar en que sea mal educado, pero no a estado afortunado, en todo caso, no le daremos más importancia.
Villa te emplazo a hablar de nuestro futuro deportivo.

Llucià Garigot ha dit...

Vinga va, no us baralleu, que aquí tots volem el millor pel nostre club!