12 de maig 2008

A fer nonetes


Ara sí que estem en aquell moment de la temporada en el que tots desitjaríem que s’acabés d’una vegada. Ja no ens queda cap mena d’al·licient.

Ara mateix el Badalona és una metàfora del típic home que ha sortit de nit amb la intenció de sucar i ha fracassat. Del típic home que tenia moltes expectatives, que s’ha passat hores i hores tirant els trastos a dones però que no ha triomfat ni tan sols en l’últim intent desesperat de seduir a la més lletja. Ara mateix el Badalona és la imatge del típic home que, recolzat a la barra d’un bar, apura l’última copa tot sol mentre el cambrer li diu que d’aquí a cinc minuts ha de tancar. Però també som la imatge del típic home que anirà a dormir begut amb la il·lusió que, quan s’aixequi tot ressacós, tornarà a tenir una nova oportunitat.

15 comentaris:

Llucià Garigot ha dit...

Un aclariment que m'ha demanat un lector: el Manolo González de l'enquesta es refereix al tècnic del nostre juvenil, NO al de la Grama.

Anònim ha dit...

I un tándem Alcolea- González amb Covelo com a preparador físic? Seria la bomba

Anònim ha dit...

Fitxem a en Rijkaard!

Ara de debó, estaria bé provar amb el del filial.

PER CERT,

QUÈ CULLONS PASSA AMB L'ESTADI?

Anònim ha dit...

Algú va anar, fa una setmana, a la conferència de'n Casquete? Jo si. Entre altres coses, va parlar del nou estadi. Segons ell, és el torn de l'administració: la Generalitat ha de donar el vist-i-plau a les obres. La feina del club en aquest tema, ara mateix, es redueix a formar part d'una comissió que s'encarrega de fer el disseny definitiu. Pel que sembla, alló que havia de ser l'estadi de Badalona era un projecte massa "megalític", en paraules de Casquete. Es tracta de fer una cosa més pràctica.

Per cert, a la conferència vaig confirmar definitivament que Casquete no m'agrada, tot i que li reconec molts mèrits en aquests set anys. Malauradament, però, dubto que aparegui algú amb la seva solvència per rellevar-lo al capdavant del club.
M'extendria massa i per això méstimo més obrir el debat. Què en penseu sobre això?

Anònim ha dit...

Bé, a mi en Casquete hem sembla que ha estat un bon president i bon gestor, jo penso que no marxarà definitivament, potser apareix algú de la seva confiança.
En tot cas, amb o sense Casquete s´ha d´impulsar el nou camp, nova estructura del futbol base i canvis o modificacions a diferents nivells per millorar l´entitat que en diferents aspectes sembla no prosperar.

PD: En el tema esportiu aquest any ni play-off ni classificació per la propera copa.
En Manolo González potser un bon entrenador si es produeix el relleu, que està per veure, d´en Francisco ( Francisco és un bon entrenador, tot i que, no ha trobat l´equip ideal, possiblement el pressupust era baix per fer un bon equip)
La plantilla ha d´estar més compensada i amb peces claus en posicions claus, a més, necessitem, una dosi de veterània.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

A mi també m'agradaria en Manolo González, ja que suposu que confiaria més en els jugadors del planter. En Francisco ha desaprofitat l'Isaias, igual que ha passat amb tots els bons jugadors que han sortit els darrers anys del juvenil.

I també es va equivocar al donar les baixes de l'any passat (David Sánchez, Piti, Monty, Pons....), i més veient els que han vingut. Tot i així, tampoc em sembla cap drama no jugar la promoció. La Segona B és molt dura i costa molt pujar, només s'ha de veure com han quedat equips com el Lleida o el Terrassa.

Sobre en Casquete, em sembla un bon president, tot i que de tant en tant li agrada massa cridar l'atenció. El que no m'agradaria és que arribés un president que només porta 2 anys com a soci, com m'ha semblat llegir.

Del camp, fins que no hi hagi una roda de premsa conjunta entre el club i l'ajuntament, jo no em crec res. És un tema que ja cansa, i encara "sort" que els polítics que manan són els del partit d'en Casquete.

Per cert, diumenge veurem el mega crack francés?

Anònim ha dit...

Diumenge hem d´anar tots al camp i despedir a l´equip per tornar-nos a quedar un any més a la 2 divisió B del futbol espanyol, tot un èxit, pel complicat d´aquesta lliga i pels anys nefastos del Badalona.
Esperem això sí, que l´equip l´any que ve, torni a la senda d´aquestes últimes temporades d´èxit considerable.


Una bona alternativa si marxa Francisco seria Manolo González, i jo si que estic d´acord en la possibilitat de ser president un soci de dos anys, si té el ferm convenciment de servir al Badalona i fer-ho encara millor, endavant, tot i que, Casquete ha estat el gran impulsor d´auesta nau.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Agüera es presentarà a les eleccions amb total probabilitat, i possiblement serà el nou president del CF Badalona, i el pressumible entrenador serà Patxi Salinas.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Como lo sabes? Si es verda iremos de guatemal a guatepeor

Anònim ha dit...

L'Agüera serà president en el cas que es presenti a les eleccions i la majoria de socis el votin i, ara per ara, permeteu-me l'acudit fàcil: el més calent és a l'aiguera…
Per cert, tindria gràcia que ens entrenés Patxi Salinas, que aquest mateix any ha participat a 'Supervivientes'. Certament és una bona escola per asseure's a la banqueta d'un equip que ha sobreviscut a molts mals…

Anònim ha dit...

La pregunta es quien coño va a votar al aguera ese?

Anònim ha dit...

A mi en Patxi Salinas no em fa gaire gràcia, però vaja...

Quan haurem d'anar a votar?

Anònim ha dit...

i karmele de segon entrenador!!

Anònim ha dit...

mare meva, entre en aguera i en patxi salinas convertirem el badalona en un club de frikis

Anònim ha dit...

Una preguntilla:
¿Manolo González dispone de carnet para entrenar en 2ªB?