18 de maig 2008

"Raro, raro, raro"

La d’avui ha estat una jornada d’allò més estranya: per començar no sentia aquell neguit d’abans de començar un matx en el que et jugues alguna cosa. Després hi havia un home que deambulava pel camp demanant signatures per presentar-se a les eleccions. El més estrambòtic és que enlloc del seu programa de propostes repartia sobres de cafè. Posteriorment en Casquete es retractava i deia que optarà a la reelecció (mai jugaria amb ell al pòquer!). Al final del matx ens moríem d’enveja veient com els visitants celebraven allò que nosaltres no hem pogut aconseguir. A la roda de premsa en Francisco s’acomiadava visiblement emocionat per haver-nos frustrat.
No sé...tot plegat ha estat com...no sé....algú m’ajuda a definir-ho?

15 comentaris:

Anònim ha dit...

sort que s'ha acabat la lliga

Anònim ha dit...

Casquete optarà a la reelecció?

Gràcies a Francisco, perquè sabent tots que no teníem equip hem matingut la categoria de forma absolutament tranquil.la i sobretot per la primera temporada d´ell, que ens varem quedar a les portes de l´ascens.

Visca el Badalona! Nova temporada, nous reptes.

Anònim ha dit...

Jo en canvi crec que Francisco ha fracassat al badalona, ja que l'equip que teniem era per fer play-off... en fi un altre any serà. Espero i desitjo que posin d'entrenador al Manolo García o al Alcolea

Anònim ha dit...

Qui es en Manolo García? El cantant del ultimo de la fila?

Anònim ha dit...

Que Casquete es presenta a les eleccions? No m'estranyaria gens. De fet, fa dues setmanes, en la conferència col·loqui que va fer al Cor de Marina, tot i que deia que se n'anava, va fer saber quina era la seva idea de futur pel Badalona (aquell full on marcava vuit objectius).
Tot plegat, ben contradictori: si anunciava el seu adèu, perquè deixava marcat el camí? Estic d'acord que aconsellés al nou president, però de manera privada. Si era veritat que marxava, no calia fer públic quina era la seva idea de futur pel Badalona. Aleshores ja em vaig olorar que es presentaria a les eleccions. Cosa que, segons sembla, passarà.
En l'aspecte esportiu, no sé si m'ha fotut més el final d'aquesta temporada o el de la passada, quan ens vàrem quedar fora del play-off a la darrera jornada. Enguany, com a mínim, no ens haviem fet il·lusions.
Respecte al futur, crec que tot passa per construir un equip que enganxi amb l'afició i amb la ciutat (què fàcil és dir-ho, eh). Si en una cosa estic d'acord amb en Casquete és en què, després de quatre temporades a Segona B, tot el que no sigui optar seriosament a entrar en el futbol professional no enganxarà a la massa social a la qual pot aspirar un club com el nostre (que no és poca). I això és el que ara toca.
Que els qui hagin de decidir el nou entrenador i els jugadors de la plantilla 2008-09 l'encenrtin.

Salut a tots i Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

No es pot jugar amb el club d'aquesta manera. Jo sóc dels que crec que l'equip de Casquete ha de liderar el Badalona, el que em sembla vergonós ´s que le president es dediqui a jugar al gat i la rata amb el soci que sempre l'ha recolzat.
Quants hem sentit "Yo no me presentaré a las elecciones", i despré en veu baixa, "porque a mi me presentan".
Si us plau fes la feina en be del club que amb aquestes accions de ara me'n vaig ara em quedo la cosa comença a fer una mica de pudor

Anònim ha dit...

Tothom veu en Casquete com el líder del futur del Badalona, però potser ens estem equivocant. I si l'Aguera ho fa millor? Com a minim tindria la ilusió i l'enpempta de qui comença de cero.

Anònim ha dit...

En un club com el Badalona que ha donat tombs i volteretes, val assegurar perquè ens hi juguem el futur del nostre estimat club.
En Casquete ha demostrat serietat i compromís, normes bàsiques per la seva reelecció, ara, en casquete ha de millorar moltes coses al Badalona, evidentment.
Apostar per un nou president pot ser arriscat, s´ha d´apostar quan les coses val molt mal dades.Ja veurem, haurem d´escoltar també en Aguera.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Però qui és el senyor Agüera? Quin historial tè de dedicació i compromís en el futbol de Badalona? Com és que, com diu en Garigot, preferia donar cfè enlloc d'explicar el seu programa electoral?
FAR

Anònim ha dit...

Agüera no és un líder. No té projecte, ni tan sols recolzament de cap mena.
Casquete ha de ser president, però el soci del Badalona es mereix un president que sigui honest i no jugui amb els sentiments del soci. Tant li agrada que li llepem el cul? Em sembla que no ens ho mereixem, més quan sempre hem estat al seu costat de manera incondicional. Ara li toca treballar pel club sense tanta tonteria i portar aquest equip a 2ªA que és la seva promesa

Anònim ha dit...

El problema es que ha sigut un fracas absolut aquesta temporada. L'objectiu de la promocio no s'ha complert i aqui ningu diu res. Per altre part, cap persona a Badalona es creia que Casquete deixaba el club, ara que ve el millor. Tindra pelas de l'ajuntament i podra seguir enfonsant el futbol base sense necessitat de treure els calers que pagan religiosament els pares. L'Aguera aquest?..."dime con quien andas y te dire quien eres".
Espero i desitjo que tirin de representant per possar entrenador i façin servir el sentit comu, sera posible?

Anònim ha dit...

que es pot esperar d'un home que per a que li signin ha de repartir paquets de caféi presenta un "programa" de tres fulls on no presenta cap projecte i es dedica a desqualificar als altres? Amics socis, una mica de serietat i seny, si us plau

Anònim ha dit...

Sens dubte és la temporada més "indiferent" des que sóc soci del Badalona. 10ens a la classificació, 50 punts, 11 victòries 10 derrotes...que voleu que us digui...almenys no em baixat.

1) Francisco fora

2)Casquete aclara't

3) Se sap alguna cosa del camp?

Si us plau, estic molt intrigat per l'estadi...

Anònim ha dit...

urgent: L'aGüera no es presenta. Per cert, quan d'anònim no?

Anònim ha dit...

Menos mal que se va francisco un entrenador con mucho nombre pero poco futbol.llevamos cuatro temporadas en segunda B y este año a sido el año que mas me aburrido.para subir a segunda A tenemos que tener a un entrenador con experencia en esta categoria y ese entrenador es julia garcia.