09 de juny 2008

Clark Gable, a punt de signar


L’arribada d’en Miguel Álvarez canviarà bona part del funcionament del primer equip. Ja sabeu allò de “cada maestrillo…..” No obstant, el canvi més visible per a tots nosaltres serà el vestuari. El xandall i les bambes d’en Francisco deixaran pas als vestits i les sabates cares del nou míster. I és que, vist des de fora, en Miguel Álvarez sembla tot un dandy.
Si encara no s’ha fet oficial el fitxatge és perquè vol imposar un rigorós reglament intern basat en l’elegància i les bones maneres. El club està calculant quant costarien els vestits per a tota la plantilla que haurien de ser de “Selecta Vidal” (condició innegociable per l’Álvarez) així com les sabates, que exigeix que siguin Emilio Tucci.
El tècnic també vol que els futbolistes facin les rodes de premsa engominats i amb un toc subtil però a l’hora contundent de colònia (s’especula que Paco Rabanne, però no ho he pogut contrastar.)
També pretén retirar la barbacoa que hi ha davant el bar. Les calçotades i la carn a la brasa que de vegades feia la plantilla per reforçar el bon rotllo vol que siguin substituïdes per la cuina d’esterificació basada en la deconstrucció.
Tan bon punt la directiva decideixi si accedeix a aquest canvi de filosofia, el presentaran. Això sí, potser no serà a les oficines caloroses i humides del club, sinó al Hall de l’Hotel Arts.

48 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que sigui possible parlar exclusivament de futbol.
Miguel Álvarez ens ha de portar a 2A, confíem en ell, ja ho va fer amb el Terrassa.

Sort i Benvingut Miguel Álvarez!

Anònim ha dit...

Si no me falla la memoria Miguel Alvarez subio al tarrasa quedando 5en la liga con esa suerte tambien podiamos haber subido con Francisco

Anònim ha dit...

ki creieu ke renovaran i ki tiraran fora?

Anònim ha dit...

Quan es farà oficial el fitxatge de Miguel Álvarez?, i incorporacions de jugadors.

PD: Pàgina web nova ja! Només ens enterem a la premsa i ràdia o tele.

Anònim ha dit...

darrer anònim estic amb tu. Pàgina web fora!! Europa 1 - Badalona 4, però que és això!! Sort que és el vincle oficial del club, menys mal.

Anònim ha dit...

Senyor Garigot, que en sap alguna cosa dels rumors de fer desaparèixer el B?

Llucià Garigot ha dit...

Anònim,

Només sé que ets un seguidor habitual del B, la pròxima temporada tindràs molts matins del diumenge lliures...

Anònim ha dit...

En teoria s'ha de confirmar lo del B durant el sopar de final de temporada que es farà al port olímpic (font: Mundo Deportivo).

Què en penseu del Miguel Álvarez? L'han fet fora del Lorca, si no tinc mal entès.

El que em preoucpa és que ens oblidem del camp de futbol...

Anònim ha dit...

Per cert, heu llegit les dures crítiques que fa el nostre president a en Jordi Roche?

http://www.futbolcatalunya.com/

No comentaré res a l'Albert Fibla sobre la llengua...

Anònim ha dit...

Jejeje. Cap problema, dunkelwolf. Cadascú que pensi el que vulgui. Jo ja he dit la meva, respectant a tothom i donant arguments prou clars.

En qualsevol cas, em sembla que, si és veritat el que diu el president del Badalona en aquest texte, ha tingut molta valentía en fer-ho públic. Esperem que no hi hagi represàlies per part de la Federació.

D'altre banda, què us sembla la llista de jugadors que segueixen i que se'n van? A mí m'hauria agradat que Tarradellas seguís.

Anònim ha dit...

A mi també m'hauria agradat que continués en Tarradellas, i en Macanàs, Corominas i Ricard Ferrer. Dels que continuen, esperem que aquest any en Santi Amaro demostri més que fins ara. I espero que s'arribi a un acord amb en Ruben Casado.

Veig que la web s'ha actualitzat. 3 notícies de cop!!

Anònim ha dit...

Quines gane Dunkelwolf d´avivar polèmiques, cadascú ha deixar clar les seves postures respectables en tema de llengua.

Jo crec que Miguel Álvarez és un bon míster, que en Casquete sempre ha estat un home valent, no crec que hi hagin represàlies perquè Roche i part de la seva junta marxa, i crec important que es quedi Ruben Casado.

Visca el Badalona!

PD: Crec que lo del nou estadi vindrà quan estem a 2A.Mentrestant a 2B no s´ens deu valorar.

Anònim ha dit...

Molt bones les declaracions de Casquete. Però em mosqueja això que ha dit com "mis disculpas por mi desacierto y sólo me queda decir que, visto el paso del tiempo, añoro una parte del pasado". No fotis que ara pactarà amb Gaspar?
Em semblen molt fortes le seves declaracions perque tinc la sensació que ens està enviant un missatge ocult. No sé, que penseu?

Anònim ha dit...

Pels que tant critique la web del club. Recordeu que un mitjà oficial, no es el mateix que un ,itjà convencional. Els diaris es poden fartar de posar rumors mentre el mitjà oficial posa les coses quan ja son oficials, valgui la rebundància.

Potser si aquests dies no sortia res a la web, es perque no hi havia res fet.

Anònim ha dit...

Jo sóc crític amb el web del club no pas perquè no publiqui rumors, sino perquè està molt mal fet. Està clar que no ha de dir res sino hi ha res a dir i que, com a mitjà oficial del club, només ha de publicar el que al club li interessa que es faci públic. El problema és que fa vergonya llegir les faltes d'ortografia, els errors sintàctics (en català i en castellà, quedi clar) i la manca de criteri a l'hora de construir els textes que s'hi publiquen.
Estic segur que qui s'encarrega ho fa amb la millor intenció i de forma totalment altruista. Però això no evita que els socis demanem tenir un millor servei de comunicació per part del club.
No dubteu que el lloc web és el principal aparador del Badalona i, ara mateix, el que mostra no és precisament la imatge d'una entitat com la que volem ser.

Tan de bo el que acabo d'escriure no sigui l'espurna d'un altre polèmica. Espero que tothom entengui i respecti el que dic.

Salut a tothom i Visca el Badalona!

PD: Bona notícia la renovació de Casado

Anònim ha dit...

Totalment d´acord amb l´Albert en aquest sentit, la web reflexa una deixadessa important, no hi ha notícies de la base ( aquella que sustenta el club), ni notícies ben exposades.
A més l´estil es passat i únic, sembla una web com aquells marcados antics on has de posar el gol 1, el gol 2...
Nou estil, nou impuls, textos amb sentit, tot felicitant al que s´encarrega perquè segurament ho fa de forma gratuita, profesionalització, hem de crèixer a tots els nivells, és la imatge a l´exterior.

Anònim ha dit...

Ahir es van publicar 3 notícies i 3 més. Sembla que ens llegeixin, això és bó.

Una gran notícia la renovació d'en Ruben Casado. No entenc tant bé per què s'ha fitxat al porter reserva del Terrassa, tenint en compte que segueixen en Ruben i en Montero, i que el B probablement no segueix.

Anònim ha dit...

Serà una decisió del nou mister, potser l´ha tingut Miguel Álvarez al Terrassa.

Anònim ha dit...

M´agrada que el Badalona estigui compromés amb la ciutat, al memorial, jugant un partit de fútbol sala, un dels esports més admirats i pràcticats a la ciutat a una pista molt habitual per aquells que freqüentem el fútbol base de futbol sala escolar, que dit sigui de pas, podrien estar en millors condicions les pistes municipals.

Anònim ha dit...

Una bona notícia l'ascens del Girona, Alacant i Osca. Són 3 teòrics rivals per pujar (almenys l'Alacant, els altres 2 no tant) que ens treiem de sobre.

A veure ara qui ens posaràn al seu lloc. Dels que han baixat (3 andalusos i un gallec) no ens tocarà cap, esperem que no siguin gaire forts.

Anònim ha dit...

Teoricament i sino hi ha canvis, els nous rivals seran la Penya Esportiva Santa Eulària ( Eivissa),Atlètic Balears ( Mallorca), València Mestalla ( Comunitat Valenciana), UD Alzira ( Comunitat Valenciana), i de d´aquí Sant Andreu i Barcelona B.

Aquest any ens han deixat 7 equips al grup III, per ascens el Girona i l´Alacant, i per descens el Levante B, Miapuesta Castelldefels, Espanyol B, Hospitalet i Vila-Joiosa.

Teoricament ens falta una plaça, per quin equip serà? com ho faran aquest any?

Anònim ha dit...

debido a los equipos que an bajado de andalucia quizas pasen algun murciano al grupo..

Anònim ha dit...

Laly:
Confirmat el filial desapareix, ara només ens toca eserar les noves incorporacions, i està clar que amb aquest sistema perdrem les joves promeses que militin a la divisó d'honor, pq si ja és difícil que pugin del filial al primer equip, del juvenil serà com misió imposible. I si no vaig errada he sentit que l'Alcolea ha marxat al Vilassar, espero que aquesta notícia sigui falsa i que se l'hagin quedat al badalona, pq si no és per plorar.

Anònim ha dit...

És una autèntica pena lo del filial, sobretot tenint en compte el gran nivell que tenia. Però vaja...espero que sigui una decisió encertada i que serveixi per tenir més recursos per pujar.

Mala notícia l'arribada de tans equips balears... ens imposaran el seu horari altre cop?¿

Anònim ha dit...

Quan hi haurà assamblea? Mes que res per saber qui està a la nova junta i que pensen fer, perque no diuen res de res

Anònim ha dit...

Però està fitxat Miguel Álvarez?
Per quins motius donen de baixa al b?
Qui forma la nova junta?
Quan tindrem un web decent?

Preguntes que de moment no tenen resposta, esperem assabentar-nos de les notícies del nostre club via la nostra web i no per la premsa.Haber si comencem en allò que deien els punts de la nova junta.

Anònim ha dit...

sok un fan del badalona el badalona es el millor fiska el badalona

Anònim ha dit...

kan joel pi pi piii badalona ets el millor te estimo em dik joel jimenez XD

Anònim ha dit...

qxzDurant cinquanta anys, els primers del segle XX, el futbol va ser un dels motors socials del municipi; era l'esport de masses, l'avinguda de Navarra era un lloc de trobada social.
M'en recordo del play off amb el Cartagena, allà va quedar el Badalona 4-1 i aquí va remuntar amb un 5-1. Epíleg:el futur està per escriure

Anònim ha dit...

perquè han deixat marxar jugadors com corominas? ricard ferrer? crec que eren 2 jugadors joves i amb projecció i que al camp havien demostrat les seva válua...i en canvi ens quedem a jugadors massa veterans i acomodats...que va ser el problema d'aquestra temporada...que en penseu?

Anònim ha dit...

En David Suárez del B no va ser el màxim golejador de Primera Catalana??? I el deixem marxar al Prat???

EL ESPIA ha dit...

Sinceramente creo que habria que criticar menos y estar algo mas tranquilos, porque si no recuerdo mal la liga no ha hecho mas que finalizar y mas bien parece que la semana que viene empieza. Los buenos fichajes no vienen en dos dias, o sino porque Cristiano Ronaldo no está ya en el Madrid o el Adebayor ese en el Barça. Tranquilidad que me da en la nariz que este año puede haber fichajes explosivos.
Por cierto, criticar lo de la web tiene tela...claro que puede ser mejor, pero que somos de 2ªB o es que no mirais la de los otros clubs. Y si alguien sabe que ayude que seguro que lo hará sin animo de lucro y los que hacen la web encantados.

Anònim ha dit...

Sincerament:
- Que diguem el que ens sembla que està malament al club no té res a veure amb criticar ni amb no estar tranquil.
- Tampoc té res a veure demanar informació -si pot ser ben escrita- del que passa al Badalona amb demanar que els fitxatges es facin aviat.
- Els webs dels altres club se me'n refoten -tot i que n'hi ha alguns de Segona B i de Tercera que estan molt ben fets-. A mí em preocupa el Badalona i crec que és important que la imatge que donem a través del lloc web sigui molt més cuidada del que ara oferim. Que et quedi clar que això no és una crítica a qui, desinteressadament, s'encarrega de fer els continguts del web, sino una crida als responsables de la imatge del CF Badalona.
Tots volem el millor pel nostre club. De la discrepància ha de sorgir el diàleg, no la divisió.
Per cert, a què ve això de 'el espia'? Espia de què? O de qui? I, sobretot, de part de qui?

Llucià Garigot ha dit...

Bona revetlla a tothom!! Vigileu amb els petards i amb.... les petardes, que també n'hi han!!

VISCA EL BADALONA!!!

Anònim ha dit...

El Vila-Real B es va col.locar 1-2 a falta de 25 minuts per al final del partit....
però els locals no es van rendir i van fer embogir a 6.000 aficionats.
Francisco Betancourt és un dels millors jugadors de la història del club de futbol Badalona, en el qual va jugar els seus millors anys com a futbolista: futur pujar a segona A joel jimenez

EL ESPIA ha dit...

Como veo que hay gente que no tiene muy claro lo de ser espia le dejo la definición del diccionario para que quede claro: "Persona que con disimulo y secreto observa o escucha lo que pasa, para comunicarlo al que tiene interés en saberlo". De todas formas que nadie se preocupe que lo que tenga que decir no va a descubrir secretos de Estado. Y para el que tiene dudas...que no soy espia de nadie y menos en estos espacios, porque solo hay dos que dan la cara, Garigot y Fibla, por lo menos ellos tienen un par...

Anònim ha dit...

No cal que m'expliquis què és ser un espia, ja ho sé prou. Ho tenia claríssim abans de llegir la definició que has copiat del diccionari. Precisament per això et pregunto a què ve que t'anomenis així. Potser simplement és el nom que més t'agrada -igual que a mí lo de 'Càmara és el millor'-, però també pot ser que et dediquis, com diu el que tú mateix has escrit, a "comunicarlo al que tiene interés en saberlo".
Dius també: "que nadie se preocupe que lo que tenga que decir no va a descubrir secretos de Estado". Només faltaria que ens haguèssim de preocupar per això.
Apa, que vagi be. Visca el Badalona.

Anònim ha dit...

En Francisco Betancour...
Quin gran jugador!! El mític Betancour va ser el primer jugador escapulat que va estrenar la xarxa de l´avinguda de Navarra quan va marcar el primer gol contra el Barça.

Anònim ha dit...

ESPAÑA EN LA FINAL VAMOS ESPAÑAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

¿Alguien sabe si pondran alguna pantalla gigante para ver la Final de la Eurocopa en Badalona?

VAMOS ESPAÑA................
PODEMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Cremarem tots els espanyols a l'Avinguda de Navarra. No en volem ni un. No recordeu com ens van tractar a Mar Menor? i tampoc a Vila Joiosa durant les promocions? i tampoc al camp del Linares.

Visca el CFB i Catalunya!

Alemania, si podemos!

Anònim ha dit...

som-hi alemania! em cauen com els cul els españols!

Anònim ha dit...

este es el blog del badalona no de alemania¡¡

por cvierto,viva españa¡¡
a por ellos¡¡

que mal me caen los españoles dice...XDD si tu eres español¡¡¡

Anònim ha dit...

És cert, aquesta és la web del Badalona, i no tenim a cap jugador del nostre equip entre les seleccions alemanya ni espanyola.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡FELICIDADES ESPAÑA!!!!!!!!!!!!!

Lo siento por los que no os sentéis españoles.

PRIMERO: es un Triunfo de la selección de los mejores jugadores con nacionalidad española. Por lo menos en el DNI.

Y SEGUNDO: Siendo un club de Fútbol, es normal que nos alegremos de la selección que nos representa. Pese a quien le pese.

Anònim ha dit...

Para el anonimo que dice que quemara a todos los españoles en la Avenida de Navarra.Mide un poco tus palabras si dejaran de ir al campo todos los que se sienten españoles os quedariais cuatro gatos viejos

Anònim ha dit...

Enhorabona Espanya!M´alegro. Sense radicalitat! d´un soci del Badalona.

Anònim ha dit...

Ahora entiendo como nos tratan fuera de cataluña personajes que dicen que quemaremos a todos los españoles la verdad no se para que sales fuera de cataluña y vamos hablar del badalona que es lo que nos interesa a todos.