05 de gener 2008

Qui ha dit que no existeixen?


He passat bona part de la tarda assegut en un banc del parc que hi ha al costat del metro de Pep Ventura. Observant les cares dels vailets amb els seus fanalets a la mà m’he remuntat 78 anys enrere quan, en aquesta mateixa data, presenciava la cavalcada a l’alçada de l’ajuntament. La desfilada de les carrosses era un moment sublim pels xiquets de la meva edat que esperàvem veure realitzats els nostres desitjos a l’hora que fèiem punteria amb els caramels contra els pobres patges... Eren temps difícils i feixucs aquells, sobretot per l’estómac, però totes les penúries s’oblidaven amb l’ajuda d’una imaginació que ens transportava a un món màgic. Malauradament, a l’endemà ens topàvem amb la crua realitat. I és que tot el que no haguessis arreplegat de les butxaques dels espectadors encantats la nit anterior...
Avui al capvespre, mentre jeia al sofà mig endormiscat, he rebut la trucada d’un bon amic: “Garigot! Menys mal que hem guanyat al camp del Benidorm! Ja tocava!”
Sincerament, pensava que jugàvem diumenge. Com us podeu imaginar m’he commogut i he tornat a sentir la màgia de la Nit de Reis com el més innocent dels infants.

21 comentaris:

Llucià Garigot ha dit...

Collons, ja veig que només us agrada rajar a vosaltres!!! Només deixeu comentaris quan l'equip perd!!!
Doncs res, almenys jo vull enviar tot el meu suport a l'equip i ànims de cara al proper partit!!
Encara som a temps de tot!!

VISCA EL BADALONA!!!!

Anònim ha dit...

Como Uds. bien dice Sr. Garigot parece ser que tan solo sabemos criticar al equipo y al entrenador, pues quiero hacer mención, que después de una vez finalizada la 1ª vuelta en la que hemos tenido por desgracia muchos lesionados tan solo nos separan 3 puntos del 6º clasificado y 8 puntos de los puestos que dan acceso a jugar la liguilla de ascenso, y con una segunda vuelta donde de los 4 últimos partidos 3 de ellos los jugaremos en casa, por lo tanto, que no cunda tanto el pánico y más apoyar al equipo, que seguro que una vez que finalice el campeonato estaremos arriba.
VISÇA EL BADALONA!!

Anònim ha dit...

No digui això, Garigot. Que la gent del Badalona estem a les verdes i a les madures. ¿Que no veu que acabem de sortir de les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis? I això apalanca una mica, home. Vostè mateix reconeix que ni tan sols sabia que el Badalona jugava el dissabte.
Sobre l'equip, confio en què el resultat de Benidorm serveixi per començar a posar les coses al seu lloc. Rascar un puntet a Oriola ens pot acabar de ficar en el camí, però si no assegurem els tres punts en els partits de casa de res no servirà tot això. En tenim deu, de partits a l'Avinguda de Navarra, fins al final de la Lliga. Així que tot depèn de nosaltres. I quan dic nosaltres em refereixo a l'equip i a l'afició.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Hem de sumar 23 dels 30 punts a casa, com a mínim.

Alegria per fi en acabar l'any fora del descens.

A veure com respon ara en Tarradelles.

Per cert, què en penseu de la incorporació d'en Cabarcos?

Anònim ha dit...

Important la recuperació de'n Tarradellas.

I...qui és en Cabarcos?? Ja hem fet un fitxatge??

Anònim ha dit...

el equipo que salio el sabado es muy joven.
que problemas va a tener ahora el francisco
no jugo ni camara ni macanas ni santi amaro ni jacobo.
se ve ke jugaron muy bien, a ver ke inventa ahora.

visca el badalona. amunt penya betulians

Anònim ha dit...

Laly:
És veritat que ela tres punts de dissabte saben a glòria després de la primera volta que hem fet, però senyors una flor no fa estiu i hem de millorar de mica en mica. Esk al Centenaria tenim molta facilitat per passar de estar emprenyats a viure una eufòria increibles, i voldria remarcar que ni els jugardors són més bons ara ni eren abans tant dolents!!!
Bon any a tothom!!!!
Visca el Badalona!!!

Anònim ha dit...

En Cabarcos es un ex-jugador (davanter) de la Grama,
que ara portava un temps a una lliga extranjera. He llegit algo de que per chipre.

Es un davanter 1´85 que ens pot anar bé seguint
els estils de Cazorla, Lezaun o Manel...

a veure que tal...

Anònim ha dit...

sabeu si hi hauran baixes?

Anònim ha dit...

El web del club, com sempre, no està a l'alçada del CF Badalona i no diu res sobre el fitxtage de Cabarcos. Això si, el dia dels innocents va publicar la collonada aquella de la primera pedra de l'estadi, que no fa gràcia ni com a broma.
Per cert, algú va anar a la conferència-col·loqui sobre el futbol a Badalona? Què us va semblar? Van dir alguna cosa sobre el futur del club?

Anònim ha dit...

Continuo pensant que aquest any l'equip no està a l'alçada, i per confirmar-ho em penso que totes les victòries d'aquest any (copa del rei, levante, sabadell, hospitalet, terrassa, benidorm) l'equip contrari ha acabat amb 1 o 2 jugadors de menys. O sigui que com no fagin bons fitxatxes i donin baixes patirem molt per quedar-nos a segona B.

Anònim ha dit...

albert yo fui,i esto tiene toda la pinta de que el fermin lo deja,i si lo deja ya nos podemos ir tos tambien el ayuntamiento ,no solo con el bada, tambien con otros equipos de badalona se esta paseando.Yo ahi un momento con el que me quede que fue cuando el fermin dijo que en el campo del sistrells llego a aber ratas en el vestuario con niños de 10 años i que el badalona tuvo que poner la pasta pa arreglarlo,por que el ayuntamiento pasaba.POR CIERTO,LA PEÑA BETULIANS ESTARA EN ORIHUELA.EL QUE QUIERA IR QUE ME LO DIGA

Anònim ha dit...

Ara ho hi canvis al mandat dels esports a Badalona, veurem si les coses canvien perquè fins ara bastant lamentable, pero no remarcar el desastre del consell esportiu barcelonès nord. Manca per fer més coses de les que s´han pogut a bé fer, més esforç.
Bona victòria del nostre equip, seria important rascar algun punt a orihuela, som-hi!
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

BETULIANS PRESENTES EN ORIHUELA,A MUERTE CON EL BADA¡¡¡SI NO ANIMAMOS AORA CUANDO VAMOS A ANIMAR ASI QUE ALLI ESTAREMOS.YO EMPALMO CON EL CURRO JAJJAJA PERO ES LO QUE AI..COMO ME TIRAN LOS COLORES..

Anònim ha dit...

Enhorabona Garigot, veig que els que fan el web del club llegeixen aquest bloc: han publicat això del fitxatge de'n Cabarcos.
Gràcies betulià, per la informació de la conferència de l'altre dia. I gràcies també per no deixar de donar suport a l'equip, a tu i a la resta de Betulians.
Per cert, espero que el nou alcalde tingui més sensibilitat cap al nostre club que l'alcaldessa que se'n va i que aviat poguem veure un estadi digne de la ciutat de Badalona i del CF Badalona.

Anònim ha dit...

L'assumpte del camp em comença a preocupar,nanos...

Anònim ha dit...

Lo del camp no serveix ni per fer broma dels sant inocents, és realmentent llastimos

Llucià Garigot ha dit...

Confiar en el nou alcalde perquè faci el camp??? Jaja,ja,ja, ja, ja, ja, ja, jaaaaaaa!!!!!
Perdoneu és que em decollono de riure!!!!!

Anònim ha dit...

Jo no he dit que hi confiés: he dit que espero que tingui més sensibilitat cap al CF Badalona que la Maite Arqué, cosa que no és gaire difícil.

Llucià Garigot ha dit...

Apreciat Albert,

Efectivament, segons les meves fonts el futur alcalde té més sensibilitat que la Maite vers la construcció del nou estadi. En cercles íntims ha confessat que en els propers anys es compromet a treure totes les males herbes i matolls de l'esplanada de Montigalà.

Anònim ha dit...

Aquest cinisme català...

Bé, a casagemes també fa temps que esperen que canviïn les proteccions dels bàsquets.

Crec que si no anem verds i negres no ens farà pas cas ningú.