22 de desembre 2007

Reajustaments urgents

Menjar-se els torrons, beure el cava, cruspir-se el raïm i rebre els Reis en zona de descens no pot ser bo per la salut de ningú, però ja no cal que ens lamentem més. Ara toca passar l’ITV de la plantilla per tenir totes les garanties que podem circular sense problemes i sense quedar-nos tirats per aquests mons de Déu....El mecànic de torn ens trobarà de tot i segur que a l’informe hi haurà diverses creus a la casella “en mal estat” o “cal reemplaçar”. Mentre no ens l’immobilitzin... Com que no la podem canviar tota (segurament no cal) el que haurem de fer és triar bé les peces de recanvi perquè tiri com sigui fins al final d’aquest trajecte tortuós.
Bones Festes a tothom i visca el Badalona!

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones festes a tots.

La cosa pinta força malament, però vinga, que sortirem endavant.


Visca el Bada.

Anònim ha dit...

ahir sincerament vaig veure unes ganes que feia temps que no veia...falta claritat d'idees a dalt.. però amb aquest empuje podrem tirar això endavant..amunt Bada!

Anònim ha dit...

seguiremos a muerte,

VAYA DONDE VAYAS BADA,UN BETULIAN SIEMPRE ABRÁ¡¡¡

SIEMPRE FIELES¡¡¡

WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES

Anònim ha dit...

¿Y donde estaban els betulians en la presentación del futbol base? porque su fondo estaba vacio!!!

Anònim ha dit...

Bon Nadal! a tothom, l´equip es refarà, va som-hi que es pot.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Eso, eso, donde coño estaban? Y cuantos van a ver el B o el juvenil?

Anònim ha dit...

anda i porque no os venis vosotros a animar joder,mira vosotros pa c riticar primero aber si sabeis lo que decis,madre mia..

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Els problemes de la penya els Betulians no vénen d´ara, fa molt temps que els membres només saben criticar-se els uns als altres.
Crec que part de la junta ja ha aconseguit el que buscava al Club de Futbol Badalona.Per aquesta raó passa que no s´impliquen tant en el camp.

Anònim ha dit...

Laly:
Bones festes a tothom!!
Tots junts podem aconserguir pujar l'equip!!!!
Isobre els betulians que cadascu vagi a veure l'equip que més cregui convenient erò això si que no critqui als qui si anem a veure el juvenil i el B.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!
Suárez titular amb el primer equip!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

vaya jeta que teneis algunos,nosotros aun acemos algo en el campo,pero otros se sientan solo a rajar del equipo i se van pa casa.

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

No entenc com en el partit contra l'alcoyano el Francisco no va fer el canvis abans i va posar el David Suarez del B que està marcant molts gols, voleu dir que el Francisco no vol marxar, i està esperant que el fagin fora???

Fitxatxes urgents al mercat d'hivern, jaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Com pot ser que l'equip d'aquest any hagi costa molt, pero molt mes que el de l'any passat. Qui s-ha equivocat aqui

Anònim ha dit...

El que mes hem preokupa es que ningu de la junta dona senyals de vida ni diu res.
Potser no s'han enterat que si seguom aixi ANEM DE PET A TERCERA!
A k cullons esperen per fer algo?

Anònim ha dit...

Desitgem que el 2008 doni l´estabilitat per mantenir almenys la categoria.

PD: Increïble notícia, primera pedra del nou estadi, per la temporada 2008-2009 ja el tindrem!, no m´ho crec!, he pensat en el dia dels inocents, però vaja tan de bó sigui aquesta l´última temporada en el vetust però entranyable camp de l´Avinguda de Navarra i podem gaudir d´unes noves intal.lacions noves , modernitzades i còmodes.
Visca CF Badalona!

Llucià Garigot ha dit...

Sí, jo també ho he llegit. Per ampliar-vos la informació dir-vos que l'inaugurarà el pare Apel.les i hi haurà les actuacions de Chiquito de la Calzada, Marianico el Corto i la mare que els va parir a tots!

Anònim ha dit...

En contestación a estos aficionados que por lo visto su preocupación es que ocurre en la Penya Betulians, yo les diria que no se preocupen tanto por los Betulians y que miren de apoyar mas al equipo que es a lo que nos limitamos nosotros en vez de criticar tanto a unos y a otros (que si los Betulians no cantan, que si los Betulians no están en la presentación, que si tienen problemas con la directiva, que si no siguen a los demás equipos, etc..) pues no señores-as, nada de eso, siempre que se ha podido habido una representación de los Betulians en los partidos fuera de nuestro estadio con mas miembros o menos pero allí ha estado la Penya animando a su equipo, por ejemplo los mas recientes (Ibiza y Girona), la mayoria de estos chavales también tienen sus obligaciones, ya que habemos personas que tanto sea sábado o domingo también tenemos que ir a trabajar, quiero decir con esto, que no se puede pretender que el sábado por la tarde se vaya animar al Juvenil, el domingo por la mañana al B y por la tarde al 1º equipo, esto mas bien es para gente ya jubilada. Es muy fácil criticar, pero cuando se ha mirado de flotar un autocar por un módico precio para acompañar al equipo donde estabas (estos Betulians que tu dices que a donde están, que no se oyen) por desgracia o bien han tenido que suspender el desplazamiento por que no se cubria para poder pagar el autocar o hacer como nos ocurrió hace un tiempo en Reus pagar el ojo y la cara por que tan solo nos acompañaban 6 o 8 aficionados. Ya esta bien de criticar a los Betulians, jugadores, entrenador, directiva y al Club, que eso ya lo sabe hacer cualquiera, si verdaderamente sientes los colores del Badalona limítate el próximo partido en dar todo tu apoyo posible a los jugadores que salten al terreno de juego y al final de la temporada ya tendremos tiempo de valorar si la temporada ha sido buena o mala.
Bien sea en Segunda A, Segunda B o si algun dia llega el caso en 3ª División siempre habrá un Betulians para animar al Club de Futbol Badalona.

Anònim ha dit...

DIEGUITO OS DESEA UN FELIZ Y PROSPERO AÑO NUEVO A TODA LA FAMILIA DEL CLUB DE FUTBOL BADALONA

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Llucià Garigot ha dit...

Ei, nens, aquí podeu dir el que us doni la gana, però no permetré que insulteu a ningú, d'acord?
Una mica de respecte si us plau.

Anònim ha dit...

bones festes a tothom i especial ment al club de futbol badalona i tots els seus seguidors esperant que aquest any ens aporti vitalitat i salut per a poder afrontar els problemes

Anònim ha dit...

Bony any 2007 a tota la familia escapulada , la del Badalona! Tan de bó encetem un bony pel nostre club, per cert , al febrer eleccions.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Bony any 2008 ( disculpeu) a tota la familia escapulada , la del Badalona! Tan de bó encetem un bony pel nostre club, per cert , al febrer eleccions.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom i especialment desitjar-les per al Club de Futbol Badalona.
Esperem que per aquest nou any que comença els reis ens portin moltes victòries

Anònim ha dit...

Esperem que aquesta segona volta al haver més partits a casa sàpiguem aprofitar-los millor,especialment el factor camp ja que el tindrem més a favor

Visca el Bada

Anònim ha dit...

aber su la señora marke se iblida de tanta politika y de tanta tomteria y se dedike un poko mas al kanpo del badalona y k deje lla el basket , perdon a esa aficion k son del DKB pero es verdad la maite arke se dedika demasiado a la politika y no a los centros deportibos komo el knpo del badalona k esta exo un asko

A y feliz 2008 a toda badalona

Anònim ha dit...

va dedikadoa un aficionado del badalona k se llama Adria Bellot

Anònim ha dit...

Vinga que aquest diumenge hem de treure quelcom positiu de Benidorm.

Bon any a tota la família escapulada.

Anònim ha dit...

Tinc curiositat per la neteja que faràn aquest dies al planter, ja que han dit que es produiràn altes i baixes ( si a l'estiu van donar tantes baixes i l'equip anava bé...)

Anònim ha dit...

Comença un nou any amb l´esperit de remontar el vol a la taula i no patir a la zona de descens, veurem si hi ha "revolució" al planter amb canvis, novetats...Però al febrer, eleccions, com ho veieu?, com es plantejen aquestes eleccions?, hi haurà oposició?
En tot cas, ara el que toca es guanyar a Benidorm o almenys obtenir-ne un empat i puntuar.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Dissabte a les 16:30,no?

Ens podrien informar una mica més sobre les eleccions.

Hi ha alguna opció alternativa?
Tot i que jo reconec que fins aquest any he estat força content de la feina de la junta.

Anònim ha dit...

1-3! al camp del benidorm, comença bé l´any, em guanyat a un camp difícil, a un equip que es trobava a la 6 posició, cap amunt!
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Ja era hora que ens donessin una alegria.Per fi hem recuperat al Tarradelles que ens feia molta falta. A per totes a Oriola. Sóm els millors. VISCA EL BADALONA!!!!!!!

Anònim ha dit...

1-3 Collons!

Visca el Bada.

Ara falta un bon empat a Orihuela i un 3-0 contra l'Espanyol d'aquí dues setmanes.

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

BUENOS DIAS A TODOS LOS DEL BADALONA
YO YA DIJE CON MIS COMENTARIOS, QUE LO QUE FALTABA EN EL EQUIPO ERA UN CAMBIO DE HOMBRES DENTRO DEL CAMPO, MENOS VETERANOS Y MAS JUVENTUD, Y ASI HEMOS CONSEGUIDO DOS TRIUNFOS SEGUIDOS, CON GENTE JOVEN COMO PEP ARAU QUE DEJAN LOS HUEVOS DENTRO DEL CAMPO.
VISCA EL BADALONA
A POR ELLOS MAÑANA CONTRA EL ESPAÑOL
UN SOCIO FOROFO DEL BADALONA