02 de desembre 2007

Diumenge de glòria


Per fi hem acabat amb una abstinència de victòries que ha estat més dura i tensa que una de sexual. La imatge dels jugadors abraçant en Francisco quan han fet el gol ha estat tan commovedora que no he pogut evitar abraçar i petonejar a una senyora que tenia al costat. La dona (d’uns 75 anys) també s’ha deixat emportar pel moment de tendresa i ves per, on tu, l’he acabat acompanyant a casa amb el meu DIAN-6. Mentre jo conduïa i la senyora Hortènsia m’acariciava l’orella dreta, hem escoltat la roda de premsa d’en Francisco a qui se li notava una veu tremolosa i emocionada. Tots dos encara ens hem entendrit més...

El míster està patint molt i seria convenient que al proper partit a casa (si és que encara hi és) tinguéssim un gest amb ell. Jo, com a mínim, li dec el meu diumenge de glòria amb la senyora Hortènsia.




Resultat de l'enquesta:
al 83 % de vosaltres no us sabria greu que marxés en Francisco... (no teniu sentiments!)

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tocava guanyar , certament l´equip s´ho ha deixat tot, ha mostrat compromís i estar amb l´entrenador, amb aquestes claus de fortalesa de grup els resultats arribaran ,pot ser no tindrem als millors jugadors de la categoria però s´ho han currat i a vegades això pot amb més.
És injust criticar en Francisco que l´any passat ens va deixar a les portes de jugar la promoció d´ascens, se´l veu compromés i això és important.
Avui sí, l´afició ha estat del costat de l´equip i a ficat pressió.
Tres punts que saben a glòria i que reconforten a l´equip en gran dosi de moral.
Amunt equip, Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

yo no quiero joderle la vida al francisco,me preocupo por el badalona,qe el bada no va bien el francisco qeu se vaya que si el bada va bien que se quede,es asi de facil.Los betulians emos respondido como tiene que ser. un saludo¡¡¡

BADALONA A SEGUNDA A¡¡
BETULIANS SIEMPRE FIELES¡¡¡

WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES

Anònim ha dit...

Jo tambien pienso que EMOS aconseguit algo molt important...a parte del resultat, cony que ja es bo...voste ha lligat amb l'Hortensia, be, com a poc li ha posat l'oreja a cent.
AMUNT BADALONA!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Gran partit, aquest diumenge. La veritat és que vaig disfrutar moltíssim; va haver-hi passió, nervis i molta emoció. Suposo que si haguéssim perdut o empatat no m'hagués agradat, però vaja...

Ara venen dos desplaçaments molt complicats a Eivïssa i Girona. Hem de ser realistes, dos empats serien bons resultats, i aviam si podem esgarrapar alguna cosa més perquè el partit contra l'Alcoyano a casa sigui per tranquilitzar-nos i estabilitzar-nos en la classificació.

Amunt Badalona!!!!

Anònim ha dit...

I que mes li va acariciar l'Hortensia senyor Garigot??

Llucià Garigot ha dit...

Vinga home, no sigueu porcs...

Anònim ha dit...

si si Sr. Garigot que algú em va dir que el va veure festejar, inclús comprant una rosa del moret! i quan
cau una rosa del moret ja sabem que més cau!

Que aixó es que volen les dones!

Digui que si! Que semblava que haguessim guanyat
la champions l´altre día! Que ja tocava!

Que tan fotrem carajillos d´anís del mono s´em quedava la cara escapulada!

Vaaa Badalona Som-hi que quan voleu...collons!
Ho feu!

Anònim ha dit...

Em quedo amb la imatge d´un aficionat del Badalona demanant la fi del partit a l´àrbitre, quan el colegiat va pitar aquest home va fotre un salt i girant-se enrere perquè ja es trobava a la boca de sortida de tribuna, va dir un
" Toma c... me c... en la p..." acompanyat d´una botifarrada a algú de més dalt, no sé si es que s´havien jugat algo amb algú, o no es dirigia a ningú o vés a saber.
En definitiva molt bona aquesta expressió de badalonitat.
Els tres punts valien el sofriment final.


PD: Per cert, preocupant la penya betulians,els que han sigut i els que queden, van animar però cada vegada són menys, no sé quin és el problema directament, i pot ser la junta poc fa per cuidar-la, la penya iris si no penso malament ja va desaparèixer,tan de bó no passi el mateix amb aquesta penya tan engrescadora, amunt Betulians, amunt Badalona.

Anònim ha dit...

I POR QUE NO TE VIENES TU A ANIMAR..aora mismo estamos pasando por unos de los peores momentos desde que se fundo la penya..ahi muchos problemas que no puedo decir,pero bueno ahi estamos todos los domingos.

Anònim ha dit...

Laly:
La veritat és que el partit no va ser ni més ni menys emocionants que altres partits, l'actitud dels jugadors va ser molt bona, cosa que fan sempre! L'única diferència està en què el diumenge es van aconseguir els tres punts i en els altres partits no, sense oblidar-me clar dels "ERRORS" arbitrals.
Salutacions!!!
Visca Badalona!!!

Anònim ha dit...

com es que no va jugar l'arau?si us i fixeu van jugar el mateix equip que ontinyent menys arau per besora.
jo crec que s'haurien de donar mes oportunitats els joves.

PENYA BETULIANS HASTA LA MUERTE

Anònim ha dit...

15 miembros de la peña betulians ,estaran en ibiza dando animos al equipo.

www.betulians.crearforo.es

Llucià Garigot ha dit...

Segur que tindreu forçes per animar?? No em vull imaginar com passareu la nit abans a l'Illa del Vici...Ai, si tingués la vostra edat...

Anònim ha dit...

Partit important contra l´Eivissa , bé pels aficionats que van a animar, haber si es possible conseguir els tres punts i mirar cap a dalt.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

hi ha alguna radio per seguir el partit

Anònim ha dit...

94.4 RCB

Anònim ha dit...

També es pot seguir en directe mitjançant l´actualització d´incidències en directe a la web http://www.sdibiza.es clicant al partit Eivissa-Badalona, o mitjançant l´actualització dels esports.net o futbolcatalunya.com amb l´actualització de marcadors.


PD: Quina web tenim! Quin servei més escàs ens dóna!

Anònim ha dit...

La web del Badalona està obsoleta

Anònim ha dit...

Estic seguint el partit del Badalona a Eivissa per IB3, la televisió Balear. De moment, a la mitja part, perdem per 1-0 i no estem fent mèrits per empatar. L'equip és molt plà, no dóna sensació de recuperació i, si res no canvia, afegirà una altra derrota al curriculum d'aquesta temporada. Espero que les coses canviïn a la segona part…
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Doncs la segona part no ha servit per res més que per certificar la inexistència d'un equip. Ni contra deu jugadors hem estat capaços d'empatar: un sol xut a porta (Corominas, minut 85), i un xut desviat de Prats, ha estat tot el bagatje ofensiu del Badalona. Així, a l'únic que podem aspirar és a mantenir la categoría.
Decepcionant, descoratjador… Lamento moltíssim haver de reconèixer que cal prendre mesures, que cal un canvi radical, de dalt a baix…

I nosaltres, l'afició, hem de seguir al costat de l'equip, fent pinya i demostrant que estem per damunt dels resultats. Visca el Badalona!