25 de novembre 2007

Què hem de fer?


Seguim caient. Caiem i caiem i cada cop la llum és més tènue. Res ens ajuda: ni el joc, ni els resultats ni els àrbitres, que no tenen pietat vers el Badalona. El d’aquesta última jornada l’acaben de nominar al “Premi d’Il·lusionisme 2007” pel penal que ens ha assenyalat en contra. El jurat format pel màgic Andreu, Juan Tamariz i Anthony Blake ha de decidir si finalment li donen el guardó a ell o bé a alguns futbolistes escapulats, que també han demostrat que només són això: una il·lusió. Una il·lusió que la junta ens hauria de retornar d'alguna manera. Si no, continuarem caient i encara prendrem mal.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs això pinta malament, a principi de temporada ja era habitual escoltar a la get dir que aquest equip aquest any no aspirava a res, jo era contrari a aquesta opinió, però a mida que això passa té més mala pinta.
El crèdit de l´equip era fins al Nadal, estem a les portes, queda poc marge per reaccionar abans de la finalització de la credibilitat de l´equip, a partir d´aquí, haurem de buscar els responsables per millorar la situació.
Visca el CF Badalona!
Diumenge partit complicat ve el Terrassa a casa, llàstima que la gent passi bastant de l´equip donat el llastimos nivell de joc exihibit.

Anònim ha dit...

La situació comença a ser límit.Només l'average ens salva dels llocs de descens, i ara vénen tres partits molt complicats, sobretot els desplaçaments a Eivissa i Girona.

La veritat és que poc més puc dir; tan sols ens queda anar diumenge al camp i intentar esgarrapar tres punts que seran fonamentals de cara al futur. Aquest i el de casa contra l'Alcoyano són vitals.
A fora hauríem de treure algun empat, almenys, perquè sentir "olés" al camp de l'Ontinyent és una sensació molt dura...

Aquest any ens hem d'anar fent a la idea (tot i que l'ascens és a 6 punts) que hem de mantenir la categoria.

Amunt Badalona, sempre!

Anònim ha dit...

Diumenge hem d'anar tots al camp i animar a l'equip. Fins i tot si ens fan algún gol, hem d'animar´los, perque sino, aquests jugadors s'enfonsaran.

Hem d'oblidar d'una vegada les posicions d'ascens, amb aquests jugadors no podem anar gaire lluny. Tot i que a l'entrenador li deu semblar que tot va perfecte, ja que el mitj del camp és intocable. No sé que ha de passar per a que posi d'una vegada al Isaias de titular.

Anònim ha dit...

Jo com a soci l'equip em fa pena i sempre juguen els mateixos... fins i tot desitjo que perdin el diumenge perque per fi la directiva fagi algu.
DESTITUCIÓ DEL FRANCISCO ( no reacciona, no fa canvis a l'equip, sempre juga igual quan es veu que això no funciona..., això es un entrenador?)
I BAIXES A L'HIVERN: Jacobo, Cascón i Alain no serveixen ni per el B.
Així no m'estranya que cada setmana som menys al camp, desapareguin les Penyes que hi havien com la Penya Iris... o els Betulians cada cop siguin menys...
Sort que aquest any teniem plantilla per fer play off... quins fitxatxes deu meu...

Anònim ha dit...

NOTICIA DE LA PEÑA BETULIANS:

La peña Betulians informa de que este finde semana en el fondo norte del centenario,se realizara una especie de mosaico,con una pancarta i banderitas,que estaran cojidas por dos palos.Informo de esto,ya que necesitaremos que la gente acuda al fondo norte para que salga bien.

Un saludo,la junta.

Anònim ha dit...

Laly:
La veritat és que la situació comença a ser una mica desesperant, però de totes maneres penso que quan algú és soci d'un equip, sempre s'ha d'estar al seu costat, perquè és molt fàcil animar quan es guanya, però ara ens toca el difícil, animar quan hi ha mals resultats, i l'equip com a grup no funciona!
I primer anar pas per pas, el que toca es començar a guanyar partits i escalar possicions i dres`rés aconsseguir la permanència i només llavor ja veurem si podem arribar al play-off o no.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!

Anònim ha dit...

Seguirem tots allà... perque el club som nosaltres. No els jugadors o entrenadors que venen i van... Seguirem cridant Gol quan marquem, i aplaudint jugades del nostre equip...

Pero també tornarem a sortir emprenyats del camp..
Això no ens ho treu ningú...

I la por que tinc es... la que suposo a tots us passará pel cap.. Si baixem?

Que passarà amb el camp?

Més val que comencem a guanyar i a ser totalment realistes amb les aspiracions d´aquest any...

Anònim ha dit...

tornemi, a mi el camp no em preocupa gens. Ja he dit alguna vegada, quan algú el reclamava, que primer hem de fer petit aquest, cosa que no passa mai.

El que em preocupa és: si baixem, què passarà amb el club? Els pocs que quedem, l'abandonarem?

Anònim ha dit...

Hi ha hipòtesis per donar i regalar.
Aquells que diuen que la constucció del nou camp serà el punt de partida cap a 2A, gent que diu que primer omplim aquest i després ja tindrem l´altre.
Sens dubte la creació del camp és efecte de voler quelcom més, aquí estem com estancats i soterrats ara per sort a la 2B fins feia poc maldant a les categories baixes del futbol català.
Si estem a 2A o 1 el camp s´omplirà el nou, el vell o la plaça de la plana, tot per veure, futbol important i perquè el camp s´omple quan hi ha bon futbol i una bona categoria, gent en tenim no hi ha problema enrecordem´nos del Barça, Hospitalet, Linares, Villarreal B...
En tot cas, ara el que toca es pensar en el Terrassa , perquè a arribat un punt que no podem deixar escapar els punts de casa perquè el Badalona es complicaria l´existència a la categoria, tothom a recolzar l´equip!
Ara i sempre en aquest, aquell o el de més enllà, Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Hola,

Heu llegit l'escrit del Xavi Saisó al diari BNS d'avui? Feia temps que no llegia tantes vritats juntes, m'he quedat sorpres.

Força badalona

Anònim ha dit...

Sí, molt bo.

Aquí us deixo el pdf. (pàgina 3)

Aquest diumenge 2-0 i agafar una mica d'aire. Sabíeu que només som a 6 punts de la promoció (que marca el Terrassa, precisament).

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

Ja no val parlar del camp, ja no val parlar de la gent que ha marxat , només val parlar de la victòria contra el Terrassa.
Aquesta victòria ens donaria força moral i no ens deixaria tan mal parats a la classificació amb possibilitats de tot.
Ara més que mai, Visca el Badalona!
Tothom al camp a recolzar l´equip, ja no hi ha excuses de que juga el Barça, Espanyol, Madrid o F-1, demà tots amb l´equip i cap amunt.
Badalona 3 Terrassa 1
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

tidos a animar,ja no vale decir que se tiene verguenza ni rollos de esos que se monta la gente,o aora o nunca.

www.betulians.crearforo.es