11 de novembre 2007

Negror...

Lleida, 1 - Badalona, 0


18 comentaris:

Anònim ha dit...

Una altre derrota que ens situa cada vegada més lluny de la part alta de la classificació que és l´objectiu, a priori.
Només queda pensar i aconseguir la victòria contra el Miapuesta Castelldefels.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

El Badalona està a les fosques com el nostre govern a la ciutat que l´estadi no saben ben bé que és, no mouen cap dit per la construcció de l´estadi però per recaudar impostos són unes màquines, vés per on, ara l´Ajuntament ha comprat un vehicle d´última generació per detectar com diuen ells, l´incivisme viàri, ciutadans de la nostra estimada ciutat, prepareu els calers que ens vénen a tocar la butxaca com sempre, tenim el plaer de ser la 3 ciutat de Catalunya que disposem d´aquest nou vehicle foto-multes a les parades d´autobus, doble filera...Ens deixaran aparcar el cotxe quan anem al camp allà a l´entrada o al lateral de l´autopista?, o a sobre de no fer-nos un camp ens acribillaran a foto-multes? cuidado que tenen una detecció ràpida de la matrícula però per detectar el posar pedres del camp nou no ho veuen tan ràpid!, certament és per condecorar aquesta gent amb la medalla a la recaptació de diners aliens més ràpida, tranquils socis del Badalona ,camp no tindrem ara un cotxes de policia per treure´ns la pasta d´ultima generació si que els tindrem.
Bilbao, Madrid, Màlaga, Pamplona, Valencia, Vigo i La Corunya, són les ciutats espanyoles que gaudeixen d´aquest vehicle, i nosaltres junt a Barcelona i Mataró tenim el privilegi de tenir aquest increible vehicle, per cert, treient al Mataró, comparem camps de futbol d´aquestes ciutats amb el nostre?..
Quina colla de ganduls!
Visca CF Badalona!

PD: Garigot necessito escoltar la seva opinió , l´ajuntament es gasta diners en tot menys en el Badalona, que els hi fot una mica, és vergonyós, es riuen de l´aficionat del Badalona?

Anònim ha dit...

La veritat eés que estic fins els collons ed sentir que posaran la priemra pedra del camp, quan resulta que sempre van aplaçant la data. Primer era l'estiu de 2007, després el mees de setembre, i ara ja parlen del febrer de 2008. Vergonyós!

Pel que fa a lee'equip, sembla clar que el nostre problema és el gol... ja podem guanyar aquest diumenge contra un rival "directe"...

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

Aquest equip no xuta... esperem que arribi el mercat invernal el mes aviat possible, perque sinó encara patirem per no baixar...
Les lesions no serveixen d'excusa...si no tens laterals que pujin del B i que el Francisco no fagi invents.
Per cert quantes pilotes es perden en un partit quan el porter les juga TOTES en curt suposo que per indicació del mister, algú les ha comptat...

Anònim ha dit...

JO DOY POR PERDIDO EL CAMPO.ESPERO QUE EL DOMINGO,OS LO PIDO COMO SOCIO I HINCHA FANATICO DEL BADALONA,OS VENGAIS A ANIMAR AL FONDO NORTE,TRAIGAIS AMIGOS I TODO LO QUE SEA PARA QUE EL BADALONA VUELVA A ESTAR EN LO MAS ALTO.NO LO HACEIS POR MI LO HACEIS POR EL BADALONA.DIFUNDID LA NOTICIA,RECORDAD,CONTRA MAS SEAMOS MEJOR NOS LO PASAREMOS.



BADALONA A SEGUNDA A¡¡
BETULIANS SIEMPRE FIELES¡¡¡

WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES

Llucià Garigot ha dit...

Anònim, ja saps el que penso del nou camp: ni hi és ni se l'espera.
Pel que fa al vehicle que cites ja estava al corrent, però ja he trobat remei. Tinc un amic que m'ha instal.lat un aparell pirata que el detecta amb antelació suficient per evitar-lo.
Si ho vols ja et passaré el telèfon perquè te'l posis tu també!!

Anònim ha dit...

Si diuen que falta gol, perque no pujen al David Súarez que ja n'ha marcat uns quants... perque si em d'esperar que els marqui el Cascón podem esperar sentats...
Per cert a les tertúlies de RCB quan parli el València que li tanquin el micro que només fa que atavalar

Anònim ha dit...

Aquest diumenge a guanyar, que és un rival directe ara mateix i encara patirem si no sumem els tres punts...

Amunt Bada!


Ruben Casado selecció.

Anònim ha dit...

Todos al fondo norte a animar con nosotros,ahi que poner su granito de arena todo el mundo.

Anònim ha dit...

Escolteu COM Ràdio (91.0) el diumenge per la tarda, perquè fan un "carrusel" de Segona B i jo faig de comentarista del Badalona-Miapuesta Castelldefels.

Salut a tothom i Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

no nos quites publico albert XD

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

A guanyar sí o sí!, és el moment ja!
Diuen que el club ha fet una crida, no la vaig enlloc, ni a la web oficial, però vaja , en tot cas, tothom a recolzar a l´equip en aquest moment delicat, no podem girar l´esquena a l´equip.
Visca CF Badalona!

PD: Tothom al camp! S´accepten mantes..per tapar-se del fred, no d´alguns jugadors esperem.

Anònim ha dit...

la unica crida que e he visto a sido en el diar bns www.diaribns.com.Pero bueno de todas maneras es penoso,todos al fondo norte del centenario a animar

Anònim ha dit...

Tots a l'Avinguda de Navarra! Que no es noti el fred. Avui ens juguem enganxar amb la part de dalt de la classificació. Si l'equip punxa, passarem una temporada de "ni fu ni fa". També depèn de nosaltres. Visca el Badalona!

PD: XD Betulià! No quiero quitar público, todo lo contrario. Sólo os invito a que sigáis el carrusel de 2aB que emitirà la COM esta tarde, en donde yo estaré comentando el partido de mi Badalona.

Anònim ha dit...

I QUIEN CANTA ENTONCES JAJAJJA

SALUDOS I AVER SI ESTA TARDEGANAMOS DE UNA VEZ¡¡¡

OS INVITO A NUESTRA WEB:

WEB: WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES/PORTAL.PHP

FORO: WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES/INDEX.PHP

Anònim ha dit...

Em tornat a perdre dos punts a casa en l´últim suspir.
Això no rutlla.
Hi hauran d´haver canvis de joc, sistemes, jugadors etc
Ni en Garigot s´ha apropat a escriure! Això em fa pensar que això està trencat per moments.
Visca el Badalona!
Ara i sempre!

Anònim ha dit...

Això no hi ha qui ho aguanti.

Que algú prengui decisions urgents, estem tardant massa!

Anònim ha dit...

julia garciiiiaaaa lo llo lo loooo julia garciaaa lo lo looo lo lo

siempre fieles

badalona a segunda A

WWW.BETULIANS.CREARFORO.ES