16 de desembre 2007

Estimats Reis d’Orient,

Ara fa dotze mesos em vaig adreçar a vostès per demanar-los el de cada any des de en fa 60: el nou camp de futbol. Perdonin el meu atreviment i la meva insolència per sol·licitar un impossible com aquest i més quan estan tan ocupats amb el germà que viu a banda i banda de l’autopista.
Així que enguany no els demanaré tal barbaritat i em conformaré amb quatre cosetes sense importància que de ben segur estarà al seu abast.
Primer de tot m’agradaria que infligís una mica de serenor als nostres futbolistes. Veuran, és que la cosa no rutlla i els nervis i la desconfiança s’estan apoderant d’ells. No és que siguin pas dolents (bé, potser alguns dels nous sí, per què enganyar-nos) però com que no guanyen ni per equivocació, el seu ànim cau i de retruc, el de tots nosaltres.
A l’entrenador, a banda de tranquil·litat, estaria bé que també el dotessin amb una mica d’alegria i rumb perquè cada dia el veig més trist i desorientat. L’home no se’n surt i això es contagia per tot el vestidor i per la resta del camp (un camp fabulós i modern, eh...no es pensin que vaig amb segones...).
A la directiva seria perfecte que la il·luminessin un xic perquè l’encerti en els fitxatges d’hivern. No és que necessitem cap Messies, no, però sí alguns homes que en sàpiguen i li fotin collons, ai, perdonin, volia dir valor.
I a l’afició, en fi, crec que no tenim dret a queixar-nos de res. Cada diumenge un vell diferent es fot escales avall de la tribuna però no per culpa de l’estat de les graderies, no... És que són una colla de descuidats que no s’hi fixen. De fet on estaríem més confortables que al vell, ai perdó, volia dir bell estadi de l’avinguda de Navarra?
Com poden veure no demano cap desig que no estigui al seu abast. Altra cosa és que tinguin la voluntat de fer-los realitat. Encara falta pel dia de la seva arribada. Així que si tenen previst tornar a passar de llarg de la nostra porta avisi’m amb el temps suficient perquè pugui canviar de proveïdor i dirigir-me a un que està a Lapònia.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà una temporada de supervivència molt dura, companys...

Per cert, el partit contra l'Alocyano serà dissabte,no?

Anònim ha dit...

Potser tal i com van les coses no vindria malament demanar estar un any més a la 2B.
Això sol pasar , aspires a dalt i acabes abaix, un munt d´equips ho han patit, d´això també ens hem de sortir i fer-nos més gran.
Tot i que esperem que aquest equip sigui de mitja taula tal i com va tot, però que no es descuidi que pot caure abaix i qui sap dalt , tot i que, queda molt lluny això.
Ànims i Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

Quin desastre, de totes maneres...

I a més en Ruben Casado i en Macanàs expulsats i no podran jugar contra l'Alcoyano. Per cert, es confirma lo del dissabte a les 18?
Em sona que ho van comentar a la ràdio.

Ànims cullons.

Sempre Badalona!

Anònim ha dit...

Jugadors, entrenador i directiva. TOTS Ho estan fent MALAMENT, TOTS!

Anònim ha dit...

La pàgina web del Badalona podria informar d´una vegada quin dia es fa el partit, o es que directament s´els en fot. Encara no hi ha crònica ni del partit, sí un resum en directe bueno això està bé.
Garigot has d´actuar al " seno " del club.

Anònim ha dit...

Realment podríem engegar una pàgina web alternativa o el que fos.

Deixo l'alternativa a l'aire. M'ofereixo a fer les cròniques dels partits de casa, aviam si serveix d'algo cursar periodisme o només em surt a compte pels pinchos morunos del bar.

Anònim ha dit...

Posats a demanar coses als Reis, jo em conformo amb no baixar i amb conservar aquesta pàgina de'n Garigot, que és el millor de la web.

El proper partit hem d'animar als jugadors i aplaudir-los, ja que no tenim cap més opció. Es mereixen una bona xiulada, però si ho fem, serà pitjor.

I vosté, senyor Garigot, vigili amb aquest fred que està fent. És la millor secció de la web i l'hem de conservar.

Llucià Garigot ha dit...

Ai, dunkelwolf, has escollit una mala carrera. Aprofita per fotre't tots els pinxos morunos que puguis i empaitar les universitàries, que em sembla que és tot el que treuràs d'estudiar aquesta carrera...tot i que sembles un tio espabilat i segur que te n'acabes ensortint.

Vila-Pepín-Rebollo (això sí que era una davantera!)gràcies pels elogis, però crec que a hores d'ara la pàgina web del club és el problema menys greus que tenim.
I ja em cuido, ja, contra el fred. Abans d'anar a dormir em bec un ron cremat. És el millor antídot contra els refredats!!

Anònim ha dit...

Quants diners costa aquesta plantilla, perque com hagi costat mes que la de l'any passat hi ha per llogar-hi cadires... No podem estar així... mesures ja.. algú sap quantes baixes es poden donar i si no volen marxar que els baixin al filial. El Francisco no té ni idea, que posin al Miquel Pujol que com a mínim segueix al filial i al juvenil.
PERQUE QUANTS PARTITS A VIST FRANCISCO DEL FILIAL?,AMB TOTA LA PASATA QUE COBRA ES UNA VERGONYA...

Anònim ha dit...

dunkelwof..puedes acer cronicas para la web de los betulians,si quieres ponte en contracto conmigoo¡¡

Anònim ha dit...

Este domingo todos a animar..el último partido del año..el último impulso..la última oportunidad.. no podemos fallar!vamos Badalona!

Anònim ha dit...

Doncs sincerament penso que dels fitxatges, l'únic que em sembla una enorme decepció és el d'en Cascón.

Realment, no sé com va fer 18 gols amb la Leonesa...

Garigot, ho sé. Tan sols vull treballar honestament a l'FNAC o quelcom semblant.

Ja us diré alguna cosa de les cròniques, aquest dissabte hi ha massa en joc com per anotar res, sobretot amb el fred.

Amunt Badalona.