27 de gener 2008

El més gran


Anem bé. Tercer desplaçament consecutiu en el que puntuem. Aquesta vegada gràcies a un penal més que justificat. Fins i tot un àrbitre canari l’hagués xiulat! El que se m’ha fet força estrany és veure com el xutava un jugador que no era en Càmara. No sé…la imatge no quadrava. És com si ara anéssim a la RENFE i observéssim que els trens van a l’hora o com si el nostre Ajuntament mostrés un mínim interès pel futbol. Oi que se’ns faria rar? Doncs la mateixa sensació he tingut aquest migdia. En Càmara és el jugador més emblemàtic i il·lustre que hem tingut ens els darrers 15 anys. Està al mateix nivell dels Torrents, Serres, Rebollos, Riers o Serranos. Senzillament és un mite i com tots els futbolistes d’aquesta mena la banqueta representa un cop contundent i dolorós contra el seu orgull. Per aquesta raó és admirable que no hagi manifestat públicament l’emprenyament que segur que té. Una actitud que el dignifica i l’engrandeix encara més com a jugador, capità i líder.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon resultat, portem dels últims desplaçaments aquest any, de 9 punts 7, amb la dificultat de sumar punts fora de casa, ara a priori toca el més senzill, deixar d´una vegada per totes escapar punts del centenari, i començar a fer-ne un fortí del nostre camp com anys anteriors.
Ara a pels tres punts davant el Levante B.

PD: En quant a Camara em sembla una referència clau del últims anys, sino juga serà perquè l´entrenador confia en un altre jugador a la seva posició, perquè en definitiva això és un equip, desconec si Camara no està al seu millor nivell però si que penso que és un jugador important i jo els posaria, però per això està Francisco.

Anònim ha dit...

Sr. garigot em sobta que vostè que és història viva escapulada digui això, sembla que els del BNS li hagin untat amb alguna prevenda en una barra america. Perquè aquesta és la segona vegada que em sorpren el diari BNS, la primera fou amb l’article d’en Xavi Saisó criticant a la junta directiva. I en aquesta el nostre estimat amic en Kim Arquè no entenc el que preten, ja que no el que no podem fer es criticar les decisions “tècniques” del nostre entrenador per estima o simpatia a un determinat jugador. A més a més després d’una dolorosa i extranya derrota a casa, i criticar a un altre jugador de l’equip.
Perquè com deien els llatins temps fugit, i el nostre estimat capità que sens dubte ha sigut algun dels millors jugadors de tota la història del Badalona, i el millor des que va arribar, fent de suport de l’equip en defensa i de vegades a l’atac amb els seus gols, aquest temps també corre. Perquè cal recordar que Càmara el 14 de juny vinent farà 35 anys. I algun dia haurà de deixar pas als més joves, en aquest cas en Ricard Ferrer. Perquè si per nostalgia fos en Migueli i Alexanco seguranment per més d’un estarien jugant al Barça o Butragueño i Michel al Madrid.

I a la pregunta “qui es Ricard Ferrer?” li contaré Sr. Arquè, i a vostè Sr. Garigot li pregaria que faci memòria, una història que quan va succeir potser vostè Sr arquè encara portava bolquers i que segurament ha col•leccionat en cromos de la lliga. un noi nascut a Badalona i que per trallat de residència a Tiana va començar a jugar a les categòries inferiors del conjunt maresmenc. Arribant als 17 anys al primer equip que militava llavors en 2na. regional. En el 87 amb 19 anys va donar el salt a 3ª divisió amb el Badalona. Potser llavors quan va començar també algú es preguntava qui era aquest noi que venia d’una categoria tan inferior per treure el lloc a un altre jugador amb més nom. I ho va fer també que la següent temporada va donar el salt a Segona Divisió amb el Sabadell. I així en un any va passar de jugar a Segona Regional a Segona Divisió. I en aquesta categoria va romandre dos anys fins als 22, que per raons del destí va haver d’anar a fer el servei militar, que llavors era obligatòri, a Saragossa, que va obtenir la seva cessió amb opció de compra. Segurament a la capital aragonesa també es preguntarien qui era aquest noi, però es va consolidar a l’equip on va romandre 13 temporades jugant 473 partits, guanyant dos copes i una Recopa i essent el capità, Però com l’edat no perdona amb la mateixa edat que el nostre gran capità i després de no jugar cap partit en aquesta ultima temporada decideix donar el seu testimoni a d’altres companys. Aquest jugador no es un altre que Xavi Aguado.

No vull dir que en Ricard hagi de ser un crack, però no és menys cert que està sabent aprofitar les seves oportunitats. Així que menys desestabilitzar l’equip i donar més suport a l’equip en aquesta situació compromesa.

Llucià Garigot ha dit...

Lleó badaloní,

En cap moment he criticat en Francisco per deixar en Càmara a la banqueta. L'únic que he fet és exaltar la figura d'un jugador que crec que tots apreciem i estimem. Només això.
I tant de bò en Ricard Ferrer es pugui erigir com a un gran futbolista.

PD: ah, ja m'agradaria que els del BNS o qui sigui em pagués una prevenda en una barra americana...Però de moment, res de res.

Llucià Garigot ha dit...

Per cert, ja podeu votar a l'enquesta sobre aquest debat.

Anònim ha dit...

Laly:
Que bé sumar un punt fora de casa, amb una segona part molt bona del nostre equip.
Per altra banda jo també penso com el Sr: Garigot i la veritat és que sobta molt veure una figura com la del gran capità a la banqueta, si bé és veritat que en Ricard ho està fent molt bè, però no deix de ser una imatge impactant, i que aquesta situació no ha de ser gens fàcil pel Càmara, i que és en aquests moments on ha de sentir l'escalfor del seus públic sense deixar de banda el nostre equip que amb la nova parella de centrals està resolent molt bé els partits!!!
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!

Anònim ha dit...

Bon puntet en un dels camps complicats de la categoria.

Pel que fa a la situació d'en Cámara, crec que s'està comportant com un professional, i ara el que hem de fer és estar amb l'equip més enllà de qui jugui. Un cop acabada la temporada i salvats, farem valoracions. Això sí, el dia que el nostre estimat capità es retiri, cal un homenatge com Déu mana.

Per cert, ara ja no valen excuses, hem de convertir el Centenari en un sac de punts de 3 en 3. Aquesta setmana ve el cuer de la categoria, un equip, però, que té qualitat per marcar gols (a guanyat a Lleida i la setmana passada contra l'Eivïsa). El seu punt dèbil és la defensa.

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

krek ke es una falta de respecte amb en ricard ferrer.una persona humil i amb molt de treball.
krek ke ell amb 17 jornades no s'ha queixat ni a fet cap comentari al respecte,ell a treballat per aconseguir loportunitat i el chaval no lesta desaprofitant, aixis ke no defenseu tan al capita camara.

Anònim ha dit...

No te pases. faltaria mas que se quejara con 17 años. ojala el chaval gane la mitad que camara

Anònim ha dit...

deixeu estar el tema camara sisplau.
krek ke es una falta de respecte cap a ricard ferrer.
ricard es una persona humil i treballadora i que sempre a intentat fer les coses be als entrenaments.
li a costat molt ser titular i finalment ho a aconseguit.
camara no li deu haver sentat gaire be ke una persona aixis li hagi tret el lloc pro tambe a de entendre que no ha estat el camara de fa dos anys.
akest any a tingut actuacions no gaire bones i fallus garrafals.

Anònim ha dit...

Lo k pasa es k en Francisco esta contra les vaques sagrades. si fos per ell es carregaria camara, macanas. l'any passat ja es va follar el pons k era un pilar indiscutible

Anònim ha dit...

i perquè no poden jugar ricard i càmara junts? no us ho plantegeu això? no crec que o hagi de jugar o un o l'atlre..crec que poden jugar els 2 junts...si bé es cert que ricard i alfonso funcionen bé com a parella de centrals

Anònim ha dit...

Esta semana se gana al levante b i parribaa¡¡¡

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Laly:
No crec que comentar la situació d'en Càmara sigui cap falta de respecte envers en Ricard en tant que tots parlem d'ell amb bones paraules, però costa veure el capità assegut a la banqueta, almenys per mi que desde que sóc sòcia del badalona l'he vist jugar sempre i quan no ho ha fet ha sigut per lesió o per expulsió.

Anònim ha dit...

pro tu et penses ke en camara sera jove sempre?es ke ja comença a tenir una edad que s'ha de asseure
el fisic li pesa i ja no pot mes. ha de deixar pas als joves per tirar endavant la delicada situacio de lequip

Anònim ha dit...

Més igual que jugui o no, el míster que posi els que estan millor.

Ara bé, aquest jugador no pot sortir per la porta del darrera en cap dels casos.


Amunt Badalona

Anònim ha dit...

A banda del tema de debat de Camara, un jugador històric del nostre club, realment jo no conoce a cap altre home que tiri els penals amb tanta majestuositat , tranquil.litat i efectivitat, en tot cas, un altre tema de debat són les eleccions al Badalona, a falta de poques hores, encara no hi ha cap candidatura que s´hagi presentat, qué en penseu?
A pels tres punts aquest diumenge danvant el Levante B.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

No ho sé, però sigui com sigui la junta actual ens hauria d'explicar quelcom sobre el tema de l'estadi municipal

Anònim ha dit...

I mentre, a l'apartat "propers partits", encara posa els horaris dels partits jugats la setmana passada.

I estem a divendres a les 10 de la nit.