20 de gener 2008

Temps era temps

M’adono que m’he fet vell. Avui després del partit ho he vist clar: “Garigot, la teva època ja ha passat”, m’he dit a mi mateix. I és que quan jo era jove si un àrbitre feia la meitat del que ha fet avui aquest bon home, la nostra ciutat sortia a “El Caso”. Tres penals en contra, un gol amb la ma que ha concedit i dos dels nostres expulsats. La intervenció dels grisos per protegir l’àrbitre hagués estat segura. Bé, que consti que no vull fer apologia de la pedra i el garrot, però és que no hi ha hagut ni una inofensiva invasió de camp intimidatòria. Quatre crits de “lladre, mamón, fill de...” i tots com un ramat de bens cap a casa. Una cosa és que s’equivoqui i l’altra és que algú se’n rigui de nosaltres a la cara com ha passat avui.
Descartada la violència, s’haurien de buscar noves fórmules de venjança per casos així. Per exemple manipular el termòstat de l’aigua per quan s’estiguin dutxant fotre’l de cop a 100ºC o electrificar els bancs del vestidor per enrampar-los de tant en tant a baixa intensitat.
A hores d’ara aquesta tripleta arbitral del col·legi canari deu estar fotent-se un tip de riure a costa nostra en algun local d’ambient de Barcelona impunement. Com canvien els temps...
“Ai, Garigot, la teva època ja ha passat.”

11 comentaris:

Anònim ha dit...

i que quieres garigot que salte al campo i le de una puñalada o una paliza al arbi o algo i me busque la ruina pa toa mi vida??i si saltas tu?? i si animais vosotros tambien?

Llucià Garigot ha dit...

Hintxa, segur que et buscaries la teva ruina!! Jo no he parlat de punyalades, no fotis...

Anònim ha dit...

vaya robo...descarado..prepotente..era penoso ver como nuestro equipo iva a amuerte a por el partido..y el hijo de p...del arbitro nos jodia una y otra vez...vergonzoso!

Anònim ha dit...

és curiós, però l'espanyol b ja ens ha guanyat dos vegades per 1-4 al Centenari.

cullons, a casa estem fent pena aquest any.

Ara venen dos partits molt importants contra rivals directes.
4 punts mínim!!!

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

i que quieres que agamos garigot saltamos i que acemos? una paliza? i que me proiban la entrada a un campo de futbol de por vida? podemos intimidarlo incluso lanzarle algo..pero una invasion intimidatoria? si se salta es pa meterle al arbi pk pa saltar i no acer na no se saLTa eso sta claro.

Anònim ha dit...

No, home,no, res de violència, cullons, que l'únic que faríem és provocar-li una multa immensa al club.

Aquí a intimidar des de la grada.

Anònim ha dit...

Evidentment cap dels presents podíem donar crèdit del que vam veure, àvis d´avançada edat deien " Jo això no ho he vist mai" però sens dubte els aplaudiments del públic al tercer penal pitat, demostra la bona salud de la nostra afició o cada aproximació a l´àrea es gritava des de la tribuna: penal! penal!..bé senyors ens ho hem de pendre en broma perquè realment és per riure, en tot cas, partit perdut, és el que hi ha, ara a guanyar el pròxim.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Tot i la derrota, estic content perque em va agradar molt l'equip. Almenys quan eram 11 contra 11 es va presionar molt i es veia els jugadors molt motivats.

I també estic d'acord que és molt millor acollonir l'àrbitre amb 4 crits que no amb una invasió de camp, que acabaria amb multa i potser el camp tancat.

Molt bó lo d'aplaudir el darrer penal.

Anònim ha dit...

Laly:
Jo el diumenge vaig viure dos partits iguals, bueno dos partits, dos robatoria igual, al matí el filial va patir el mateix que el primer equip a la tarda, que s'ha de fer per que no se'n riguin de nosaltres. No es pot saltar al camp pq et multen, no els pots pegar pq et multen, i doncs què hem de fer pq se'ns respecti des dels col·legis d'arbitres??
Pq senyors siguem realistes amb 4 crits no s'intimida ningú, entre d'altres cose pq els segurates sempres vacilen a aqui no toca.
L'actitud de l'equip es mereix un 10, tot i que encara manca agressivitat en l'atac, però chapeau per a tots, jugadors i sobretot al tècnic.
Salutacions!!!

Anònim ha dit...

LALY LOS SEGURATAS TE VACILARAN A TI POR QUE A LOS BETULIANS NO TIENEN COJONES NI A ENTRAR NI A IR NI A DECIRNOS NADA.NI LOS PROPIOS MOSSOS.SI QUIERES VENTE CON NOSOTROS I PARTICIPAS EN LA INVASION DE CANMPO I SI QUIERES LE DAMOS AL ARBI PARA QUE SE NOS RESPETE..VAYA TELA..YO SOI EL PRIMERO QUE ME GUSTARIA ACER ESO...BASTANTE SE ME FUE LA OLLA EL DOMINGO EN LAS VALLAS

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

lo que si esta clar es que si per una vegada li fots un susto gros al pencas de l´arbitre que foti l´indio com el perico-canari de l.altre dia....
potser el proxim s´ho pensara dugues vegades abans de fotre el camelo un altre diumenge.
La multa que la pagui en Casquete a compte de les subvencios als Betulians