21 d’octubre 2007

Una bona farra i a guanyar!

No hi ha res pitjor en el futbol que un empat a zero. És igual de trist que haver d’agafar el tren de rodalies per anar a treballar, però de tota manera estic orgullós del nostre Francisco. L’home segueix “erre que erre” amb el seu estil de vestir i ni l’àrbitre l’ha aconseguit modificar. Resulta que com que el color del seu xandall coincidia amb el de la samarreta de l’Alacant, el col·legiat li ha ordenat canviar-se’l...Lluny d’anar a posar-se roba de carrer, el míster ha agafat la primera peça de roba que hi havia a la banqueta: un “xubasquero” blau i llestos. Amb dos collons! Clar que sí.
El míster és un tipus amb caràcter i l’equip també, però li falta un xic d’alegria. A la propera jornada juguem al camp del Dènia, la ciutat d’Espanya que està més a prop d’Eivissa.... D’allà surten uns ferris que només triguen una hora i mitja en arribar a l’Illa. La directiva faria bé de llogar-ne un per a tot l’equip perquè hi anés a passar una nit divertida i reactivar així el seu esperit jovial.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Laly:
Avui quan ha començat el partit semblava que viuriem una tarda d'aquelles per no oblidar, però una altra vegada ha sigut un partit aborrit i feixuc, a més el camp estava més pendent de la fórmula 1 que de estar pel partit. Total que dels partits que més s'espera són els que menys entusiasmen. I als aficionats del Badalona els diria que si han d'estar més pendents d'altres esdeveniments esportius millor per tothom que es quedin a casa i almenys no molestin a les persones que van al camp a veure el seu equip.
Per altra banda m'agradaria fer-me ressò de la jugada en què han expulsat en Prats, és un expulsió que no la fa ni un juvenil!!!
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!
PE: la pàgina web segueix essent poc fiable, o almenys qui ha redactat la crònica del matx, el minut de silencia no era per dos socis.

Anònim ha dit...

Empat just, partit molt avorrit, i molt tàctic. No gaire gent a l´avinguda,i molta gent pendent de la formula 1, quan Hamilton a sortit de pista, la gent que hi havia abaix al bar ha fet trontollar la grada principal, en un primer moment no se sabia perquè, després em deduït el fenòmen Alonso.
Certament s´ha d´estar més pendent del partit, però el partit invitava a això i a pendre una migdiada.
Ara ja toca pensar en el Denia, i aconseguir punts a Alacant, el Denia és l´últim amb tots els respectes a l´equip, s´ha d´aconseguir un bon resultat,que encara no coneix la victòria.
Visca el Badalona!

PD:Pàgina web poc fiable, amb faltes ortogràfiques, i encara assenyalant el dia de l´assamblea de socis al setembre, que ja ha passat.Quina imatge donem!, qualsevol aficionat, directiu, entrenador d´algun dels equips que ens enfrontem i vulguin informar-se i vegin això, pensaran que som can pixa.

Anònim ha dit...

Jo m'ofereixo a fer les cròniques dels partits a casa, aviam si els meus estudis de periodisme em serveixen per alguna cosa més que per servir cafés...

En tot cas, partit fosc i dur, però és el que té l'Alacant. Un Alacant que, per cert, ha perdonat alguna ocasió clara.

Seguim a 3 punts de l'ascens, és una categoria molt complicada. Això sí, ara toca guanyar al camp de l'últim.

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

Tenint en comta que jugàvem contra el líder, que no coincidíem ni amb el Barça ni Madrid ni Espanyol, ni hi havia cap pont, una entrada molt trista.

Inclús els Betulians, que sempre són els que més animan, estavan més per la fòrmula 1 que pel Badalona.

Sobre el partit, va ser molt avorrit, però jugàvem contra el líder i tampoc es van veure molt superiors. S'ha de confiar en l'equip.

Anònim ha dit...

S'ha de fer afició, cullons!

Ni Barça ni Alonso, tots amb el Bada

Llucià Garigot ha dit...

Un dia d'aquests faré un article sobre la fórmula 1. Això no és esport ni és res més que un autèntic trunyo artificial.
Si fos per mi, expulsaria a tots els socis que diumenge van estar pendents d'aquesta colla de pallassos!!!

Anònim ha dit...

eso de la F1 ES VERDAD MUCHOS DE NOSOTROS ESTABAN PENDIENTES TODO EL PARTIDO,LO DE NO ANIMAR,AVER...NO ANIMAMON PORQUE NO TENGAMOS GANAS O PORQUE EL EQUIPO JUEGUE MAL..NO ANIMAMOS POR OTROS MOTIVOS QUE NO TIENE QUE VER NADA CON ES UN TEMA MUI DELICADO I QUE PREFIERO NO TOCAR,NO VAYA A SER QUE LA LIE I ME DEN LA BRONCA.

BADALONA A SEGUNDA A¡¡¡
BETULIANS SIEMPRE FIELES¡¡¡

www.betulians.crearforo.es

Llucià Garigot ha dit...

Collons betulians, no ens deixis així. Ara ja has començat i ens ho has d'explicar!!!!

Anònim ha dit...

Joder nen que pasa?

Anònim ha dit...

Laly:
Jo també vui saber per què els betulians no animen o no ho fan com sempre en aquesta campanya!!!

Anònim ha dit...

Jo crec realment que quan el betulians canten això es nota i s´anima el partit, l´altre dia gairebé no van cantar.
L´afició voldria conèixer el motius.
Visca el Badalona! A pels 3 punts a Dénia!

Anònim ha dit...

sabesmos que cuando animamos,el equipo juega mejor,porque lo emos visto..esta semana esperamos ganar al denia i ponernos arriba AUPA EL BADALONA¡¡¡¡

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Senyor Garigot per quan un altre llibre? Això sí, no ens els foti car.
Podríem utilitzar el llibre per crear una nova asignatura, educació per la ciutadania es quedaria enrere, educació per la garigota, si senyor!
A pel tres punts a Dénia!
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Garigot, escriu-lo ja, que estic totalment d'acord amb tú. Ni és esport ni és res.

0-2 a Dènia.

Llucià Garigot ha dit...

Collons que l'altre us el vaig cobrar car o què?? Si us explico les despeses d'elaboració... Com sou...a veure si acabareu sent igual de garrepes que el nostre Ajuntament!
Potser a mig termini m'hi torno a fotre. Ja veurem.
Ara el més important és sumar punts d'aquí al Nadal per consolidar-nos a la zona alta i que la Grama comenci a desinflar-se!!

Anònim ha dit...

Garigot, si fas un altre llibre torna a comptar amb mi pel pròleg. Vaig deixar d'explicar unes quantes coses en el pròleg del primer…
Salut i Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

No dic que el fotesis car, dic que degut a l´èxit del primer, no ens el fotis car ara, que ja ets tot un autor consolidat jeje.
Això si que és humor intel.ligent per tots i per la canalla, a més del nostre Badalona i de la nostra ciutat.Endavat les atxes Garigot!
A pel Dénia!
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

A guanyar sí o sí, no val a badar avui.
Visca el Badalona!