28 d’octubre 2007

Neguits

No és per tirar coets però un empat al camp del Dènia no és del tot dolent. Sí, ja sé que és el cuer, però molta gent confon aquesta condició amb un equip de coixos, vells o dones i no ho és pas. El cuer del grup català de segona B és un conjunt d’un nivell semblant al 80 per cent dels de la resta de la categoria.

En canvi, allò que cada vegada m’inquieta més són els rumors que apunten un interès del Sevilla per fotre’ns en Francisco. Es veu que el volen pel conjunt filial. Ja només ens faltaria això! Mitja plantilla de baixa i el míster marxant cap al Pijuán! Si això acabés passant jo no buscaria un altre entrenador del ram, sinó que contractaria un representant de la brigada de tir dels Mossos d’Esquadra perquè ajudés els nostres futbolistes a millorar la punteria. És el que necessitem amb més urgència. Una mica més de precisió i contundència.


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu. Garigot, en aquesta categoria empatar a fora sempre és un bon resultat. Això sí, al llarg de l'any hauríem de guanyar 4 partidets fora, almenys -de moment portem 1-. ës la nostra gran assignatura pendent. De fet, quan vam quedar campions aquest fet va tenir un paper fonamental. Aquell any vam guanyar a Sabadell, a Terrassa, al Sant Andreu;etc.

Per cert, espero que això d'en Francisco no sigui cert, tot i que em temo que en té tota la pinta. Per cert, algú sap algo de la lesió d'en Rubén?

Aquest diumenge anem ja a per una victòria, que ja toca, contra un rival típic amb problemes.

Anònim ha dit...

Així és , puntuar fora a 2B es pot considerar com a positiu sempre i quan a la setmana vinent es guanyi a casa.
En quant els rumors per part de la prensa sevillana de què el possible relleu pel sevilla atletico fos francisco, doncs mira, que marxi, al club i a la ciutat tenim entrenadors que poden donar perfectament la talla.
Ara a guanyar a un dels rivals motivadors pel Badalona, la Vilajoiosa que precisament no ha començat gairebé la temporada.
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Espero que Rubén no tingui una lesió d'importància. Em sembla una peça clau en l'equip i, sens dubte, el millor porter que he vist defensar la samarreta del Badalona.
Quant a la marxa de l'equip, més que pensar en si un empat a fora és bo o no, em sembla que el que cal és debatre sobre la solvència ofensiva que tenim. Per a mí hi ha un greu problema des del mig del camp endevant. Ja s'ha jugat un quart de Lliga i crec que podem dir que els Santi Amaro, Jacobo, Yeray i Cascón, no han superat l'aportació de Piti, Monty, Puigdollers i Encinas. Sense que això vulgui dir que els que ara tenim siguin molt dolents ni que els que van marxar fòssin molt bons. També cal tenir en compte que hi ha dos jugadors molt importants, Luis Blanco i Tarradellas, que, per culpa de les lesions, no han pogut ajudar l'equip.
En fi, que només amb Rubén Casado i Prats no n'hi ha prou. Què opineu, amics? Què en penses tu, Garigot?

Anònim ha dit...

NUnca ES BUENO EMPATAR FUERA,PARA UN EQUIPO QUE SE JUEGA ENTRAR EN PLAYOFF.SEA DONDE SEA EMPATAR SIEMPRE ES UN MAL RESULTADO.

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

No es bueno pero sumas que si que es importante. Así que a refrendarlo con tres nuevos puntos en casa contra la Vila-Joiosa el domingo.
Visca el Badalona!

Llucià Garigot ha dit...

Que bé que escrius Albert, collons! Quan agafi la grip et passaré la gestió del blog!!

Anònim ha dit...

Per si de cas, no deixis de prendre't els Soberanos després de cada dinar, que això és el que fa que no agafis mai la grip, Garigot.
No sé si escric be o malament, el cas és que ningú no ha contestat el tema que he plantejat… Ni tu mateix.
Salut, família. I Visca el Badalona.

Llucià Garigot ha dit...

Els migcampistes que han marxat eren jugadors ja consolidats en la dinàmica de l'equip, mentre que els nous només porten 3 mesos amb nosaltres.
De tota manera jo no hagués fet un canvi tan bèstia al mig del camp.
Ah, per cert Albert, jo no prenc Soberano! L'ampolla que sempre m'acomanya és la del cognyac "Fundador". No hi ha res millor al mercat!!!

Krostenz ha dit...

Com la cervesa de la conca del Ruhr res, amics.
Però vaja, la gent gran suposo que s'us ha de donar matarrates surejats d'aquests xDDD

Per cert, Quan passi la primera volta ja podrem fer valoracions, però de moment també crec que fa falta un davanter "panzer", perquè en Cascón hi posa molta voluntat, però al grup III es juga més amb el cap que amb la força...

Anònim ha dit...

Ei, era en Dunkelwolf, que el cabró aquest del blog ha revelat el meu cognom.
Hauré de tornar a sortir del país durant una temporada.

Anònim ha dit...

pues a ber que se ace el domingo..la vila la ultima vez se llevo una paliza i el portero acabó desquiziado jajajaj aupa el bada¡¡¡

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Laly:
La veritat es que pot ser el menys important ara és l'empat a casa del Dènia, que ja esta bé un punt, sempre és bo sumar; penso que ara l'important és que la plantilla no caigui en una dinàmmica dolenta, per que després aquests punts ens poden fer quedar fora de la zona de play off.
D'altra banda, i contestant a la teva pregunta, Albert, jo penso que els nous jugadors no ho fan tant malament, però, no ho sé, adaptar-se a tot un segiut de canvis, nova ciutat, nova plantilla, nou entrenador, i a més adapatar-se a les lesions ha de costar una mica.
També, però hauríem de valorar de manera molt positiva que enguany, i de moment, el pitxitxi de l'equip són dos jugadors del mig camp ofensiu, en les passades temporades, ho va se rel Càmara.
M'agradaria estar d'acord amb tu però, m'agrada més un jugador que mira l'equip (Cascón), que no pas un que no ho fa (Prats), això ho dic per que un jugador de la seva experiència hauria de saber que les paraules malsonants o insults estan penalitzades amb targeta vermella, i que tal com està la plantilla no ens ho podem permetre, i no és la primera vegada que ho fa. De totes maneres penso que fins que no s'acabi la primer volta, no podem extreu-re valoracions.
Salutacions!!!!
Visca el Badalona!!!

Anònim ha dit...

La primera volta és la que ens donarà conclusions , en tot cas, tot i els diversos canvis que hi ha hagut no crec que sigui directament pitjor els relleus. L´equip necessita de forma important els tres punts a casa davant la vila-joisa i d´aquí endavant veurem l´evolució de l´equip.
Hi ha un bon equip per somniar en zona de play-offs.
Betulians el Bada necessita la vostra veu!
Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

QUE ALGÚ LI DIGUI AL FRANCISCO QUE PROVI AL MIG DEL CAMP LA DUPLA YERAI, AMARO I DEIXI A LA BANQUETA AL CRISTIAN, JA VEUREU COM L'EQUIP CANVIARÀ UN 100%
PERQUE DE MOMENT AQUEST EQUIP NO RUTLLA.

Anònim ha dit...

Però en Cristian realment és un mur allà eh?

Crea poc, però s'hi deixa la pell i recupera una quantitat de pilotes immensa...

Anònim ha dit...

Avui no val a badar. No es poden escapar més punts a casa. El vila-joiosa ha de ser el rival just per aconseguir els 3 punts.
A per la victòria Badalona!